Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Атлас Техник: 15 години Ringspann Corporation в Чикаго 23.11.2015 г.

Водещият немски производител на възли и елементи за предаване на движениеRingspann Corporation (RSCO) отпразнува 15 години от основаването на компанията в Чикаго, съобщиха за Борса.bg от фирма Атлас Техник, предлагаща продуктите на Ringspann у нас.

 

Целият екип на дружеството отпразнува събитието заедно с акционерите на фирмата на официална церемония, която премина под мотото „Честваме 15 години на растеж“.

 

„За последните години компанията отбеляза значителен успех: продажбите на корпорацията скочиха десетократно – от 1 млн. щатски долара през 2001 г. до 10 млн. понастоящем. А най-важното от всичко Ringspann закупи своя собствена сграда през 2012 г. и успешно стартира производствена дейност“, коментираха от фирмата.

 

“Ние доставяме!” - това е слоганът, зад който се крие просперитетът на RSCO. Ringspann предлага по-кратки срокове за доставка, по-добри цени на изделията, както и качествено и коректно обслужване, гарантирано от всеотдайността на персонала“, допълниха още от Атлас Техник.

 

Източник на снимковия материал: Ringspann, Атлас Техник

HR новини

 • Адастра България ще представи кариерни възможности

  На 20-ти ноември, в 17:30 ч., Адастра България, част от глобалната ИТ компания Адастра, предлагаща услуги и решения в областта на обработката, анализа и складирането на данни, ще представи иновативни технически решения и кариерни възможности във фирмата.

 • MTG се включи в кампанията „Гордея се с труда на моите родители“

  В навечерието на Деня на народните будители, 1 ноември, българският металургичен холдинг Метал Технолоджи Груп (MTG) посрещна деца на свои служители в рамките на кампанията „Гордея се с труда на моите родители”, съобщиха за Борса.bg от MTG.

 • Кроношпан откри повече от 60 нови работни позиции

  Откриване на повече от 60 нови позиции включва инвестиционната програма на Кроношпан България, научи Борса.bg. Така през идната 2020 г. общият брой на наетите в производствената компания ще надвиши 260 души.

 • Работодатели могат да заявят нуждата си от кадри в Плевен

  Работодатели и работодателски организации в гр. Плевен могат да заявят необходимостта от кадри за обучение с придобиване на професионална квалификация, във връзка с изготвяне на предложенията за държавния план-прием в професионалните гимназии.

 • Шест съвета как да откриеш мечтаната работа чрез Борса.bg

  Ти си студент или вече си завършил своето професионално техническо образование – средноспециално или висше? Упорито търсиш възможности за кариерно развитие? А знаеш ли, че в Борса.bg те очакват стотици възможности за обучение, стаж и работа?

 • Един работен ден на инж. Анелия Костадинова от ЛЕМ България

  Сред работните ангажименти на един ръководител R&D проекти в ЛЕМ България са вниманието към нуждите на клиента, проследяването на прогреса по проектите, както и силният интерес към нови начини за подобряване на системата на работа.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6