Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Атлас Техник: 15 години Ringspann Corporation в Чикаго 23.11.2015 г.

Водещият немски производител на възли и елементи за предаване на движениеRingspann Corporation (RSCO) отпразнува 15 години от основаването на компанията в Чикаго, съобщиха за Борса.bg от фирма Атлас Техник, предлагаща продуктите на Ringspann у нас.

 

Целият екип на дружеството отпразнува събитието заедно с акционерите на фирмата на официална церемония, която премина под мотото „Честваме 15 години на растеж“.

 

„За последните години компанията отбеляза значителен успех: продажбите на корпорацията скочиха десетократно – от 1 млн. щатски долара през 2001 г. до 10 млн. понастоящем. А най-важното от всичко Ringspann закупи своя собствена сграда през 2012 г. и успешно стартира производствена дейност“, коментираха от фирмата.

 

“Ние доставяме!” - това е слоганът, зад който се крие просперитетът на RSCO. Ringspann предлага по-кратки срокове за доставка, по-добри цени на изделията, както и качествено и коректно обслужване, гарантирано от всеотдайността на персонала“, допълниха още от Атлас Техник.

 

Източник на снимковия материал: Ringspann, Атлас Техник

HR новини

 • Един работен ден на Райна Върбанова от Сентилион

  Днешният гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ завършва образование в сферата на хуманитарните науки, но съдбата я отвежда в света на високотехнологичното оригинално оборудване. Сферата си на дейност тя възприема като извор на вдъхновение.

 • Career Show ще излъчи Топ 100 на HR професионалистите в България

  Career Show стартира индекса „Топ 100 HR професионалисти в България", съобщиха за Борса.bg организаторите. Целта на индекса е да покаже кои личности стоят зад създаването на най-добрите екипи и работна атмосфера у нас.

 • Проф. Димитър Аличков оглави Българската асоциация по водите

  Проф. д-р инж. Димитър Аличков бе избран за председател на Българска асоциация по водите (БАВ) на провелото се на 29 юни 2020 г. Общо отчетно-изборно събрание на асоциацията. Той пое длъжността от дългогодишния председател на БАВ инж. Иван Иванов.

 • „Дни на кариерата“ през октомври в ТУ-Габрово

  И тази година националният форум „Дни на кариерата – ИТ, комуникации и аутсорсинг“ ще събере студенти и млади специалисти с работодатели от сектора в Технически университет – Габрово (ТУ-Габрово), научи Борса.bg от учебното заведение.

 • Един работен ден на инж. Димитър Георгиев от Костал

  Вижте какво разказа пред екипа ни Димитър Георгиев – инженер-конструктор „Инструментална екипировка“ в Костал България Аутомотив за своята отговорна, но едновременно с това изпълнена с вълнуващи предизвикателства работа...

 • Инженер.bg пита: „Home office“ или работа в офиса?

  Кризисната ситуация ни показа, че дистанционната работа не само е възможна за много от компаниите в сектора, но и може да бъде ефективна. Затова днес си задаваме въпроса „Оформят ли се нови тенденции в начина на работа в техническия сектор?“.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6