Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Алуком е победител в конкурса Леярна на годината – 2018 05.11.2018 г.

Алуком, гр. Плевен, част от холдинга Метал Технолоджи Груп, бе избрана за Леярна на 2018 г. по време на тазгодишната браншова среща, информираха за Борса.bg от компанията.

 

 

Традиционната годишна среща на фирмите, членуващи в Съюза на леярите към Българската браншова камара по машиностроене, се проведе на 18 и 19 октомври в Стара Загора. На форума бяха отличени предприятия, направили инвестиции в ново, високопроизводително и по-безопасно за работа оборудване.

 

Призът на Алуком бе връчен за внедряване на метода за леене с кристализация под високо налягане.

 

С второ място в конкурса бяха отличени ЗММ-Стомана, Силистра, и Тисина, Дряново.

 

Компаниите бяха информирани и за предстоящите възможности за кандидатстване по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Метал Технолоджи Груп АД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

HR новини

 • Г-жа Пенева от КонтурГлобал е член на Комисията по етика на БАУХ

  Радостина Пенева, мениджър „Човешки ресурси“ в КонтурГлобал Марица Изток 3, бе избрана за член на Комисията по професионална етика на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), информираха за Борса.bg от компанията.

 • Деница Борисова от Фесто Производство е в ръководството на БАУХ

  Деница Борисова, ръководител на отдел „Човешки Ресурси и правен“ на Фесто Производство, бе избрана за председател на Комисията по професионална етика на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), информираха от Фесто Производство.

 • През май ще се проведе традиционната международна HR конференция

  На 30 и 31 май 2019 г. в курортния комплекс Боровец, в хотел Рила ще се проведе традиционната международна HR конференция, информираха за Борса.bg организаторите на събитието – Българска асоциация за управление на хора (БАУХ).

 • ТУ-Варна приветства своя нов ректор

  На 22 март 2019 г. се проведе Общо събрание на Технически университет – Варна, по време на което бе избран нов ректор, информираха за Борса.bg от висшето учебно заведение. Поста вече заема проф. д-р инж. Венцислав Вълчев, който получи мандат за периода 2015-2019 г.

 • Нови 200 работни места ще разкрие Software Group

  ИТ компанията Software Group планира да разкрие нови 200 работни местна у нас до 2021 г., научи Борса.bg. Българското дружество работи с над 150 клиенти в 70 страни. Досега у нас в Software Group са назначени над 350 специалисти.

 • Семейството на Huawei набира нови попълнения за България

  „Екипът ни в България се разраства и може би търсим точно теб! Разгледай отворените позиции”, с тези думи от Huawei България приканват всички вас да кандидатствате за някои от свободните позиции, които предлага компанията.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6