Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Адара, Илва, Мултивак и Стам Лтд участват на Интерфуд&Дринк 02.11.2018 г.

От 7 до 10 ноември т.г. в Интер Експо Център – София ще се състои 17-ото издание на международната специализирана изложба Интерфуд&Дринк, съобщиха за Борса.bg организаторите. Сред участниците ще видим Адара Инженеринг, Илва, Мултивак България и Стам Лтд.

 

 

Паралелно с Интерфуд&Дринк в шестте зали на Интер Експо Център ще се проведат международните изложения Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното и Сихре. В рамките на четири дни стотици изложители ще представят различни видове машини, които се прилагат в модерните производствени процеси на сектора.

 

Своите специализирани решения ще демонстрира българската компания, специализирана в помпените решения и системи, Адара Инженеринг. За поредна година сред основните участници ще бъде и Илва – традиционен доставчик на помпи за млекопреработване и други сектори на хранителната промишленост.

 

Гостите на щанда на Мултивак България ще имат възможност да се запознаят с новите автоматизирани опаковъчни, зареждащи и етикетиращи решения на компанията.

 

Проектиране, доставка, монтаж, сервиз и цялостен инженеринг на всички видове складови системи ще представи утвърденото българско дружество Стам Лтд, част от международната компания STAMH Group.

 

Източник на снимковия материал: Интер Експо Център

HR новини

 • Включете се в конкурса „Моята професия – моето бъдеще”

  Мечтаете ли за кариерно развитие в успешна компания на българския пазар? Чудесно, защото стартира кампанията „Моята професия – моето бъдеще”, научи Борса.bg от организаторите. Целта на инициативата е да стимулира творческия потенциал и изява на студентите.

 • Георги Манолов от АBB за своя кариерен път от Севлиево до САЩ

  Георги Манолов е ръководител „Подобрение на процесите“ в дружеството на ABB в САЩ. Кариерата на г-н Манолов стартира през 2012 г. като SAP Master Data Administrator в българското дружество. През 2018 г. приема предизвикателството да замине за САЩ.

 • Водещи фирми участват в онлайн „Национални дни на кариерата“

  Днес, 25 март 2020 г., продължава форумът „Национални дни на кариерата“ – 2020, който тази година се провежда в онлайн формат в три поредни дни – от 24 до 26 март от 11:00 до 17:00 ч. Срещата си с компаниите потребителите могат да осъществят чрез чат интервюта.

 • Commerzbank наема IT специалисти за офиса си в София

  Още в края на 2019 г. водещата немска банка Commerzbank обяви, че обмисля откриването на IT хъб България. До края на 2020 г. банката планира да разкрие 100 работни места в столицата, които да достигнат 400 до края на 2022 г., научи Борса.bg от Economy.bg.

 • Career Show ви кани на „Онлайн HR кафе“

  Водещото експо за квалифицирани кадри Career Show организира седмични онлайн дискусии „Online HR Café: Home office discussion“, с цел обмяна на опит и добри практики между специалистите по Човешки ресурси и улеснено справянето с извънредната ситуация в страната.

 • Един работен ден на инж. Емил Петков от ЛЕМ България

  Лабораторният отдел е от изключително значение в структурата на международния производител LEM. За да разбере защо, екипът на Инженер.bg се срещна с Емил Петков, тест инженер в българското дружество ЛЕМ България. Вижте какво сподели той.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6