Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Top Employers Institute за първи път в България 07.04.2021 г.

На 8 април от 14:00 ч. до 18:00 ч. Top Employers Institute за първи път ще се качат на виртуалната сцена на Business Talks Better & Beyond в България, научи Борса.bg от организаторите.  Събитието е насочено към всички, които искат да научат глобалните HR трендове и най-добрите практики, директно от топ работодателите по света.

 

 

Присъстващите на онлайн семинара ще имат възможността да чуят на живо Адриан Селигман, член на Борда на директорите на Top Employers Institute – световна организация с 30-годишна история, сертифицирала над 1 691 успешни работодатели. Тя ще разкаже за пътя, по който трябва да се премине, за да се стигне до сертификата Топ работодател.

 

В уебинара ще се включат още: Емануил Тотев, търговски директор на TESY; Борислава Георгиева, мениджър Човешки ресурси на DHL Enterprise Software Solutions; Надежда Пенева, ръководител на отдел “Multichannel” продажби и Лучан Заборовски, директор маркетинг на Creatio.

 

По време на събитието, професионалисти ще вземат участие в дискусия на тема: “HR vs PR Clash”.

 

Уебинарът ще се проведе на английски език.

 

Само присъстващите, които са направили своята регистрация, ще имат достъп до запис на проведеното онлайн събитие. Регистрирайте се ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Теси ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: freepik.com

Браншът In Brief

 • До края на април настройват суперкомпютъра „Дискавърър“

  Над 30 специално създадени програми ще осигурят работата на суперкомпютъра „Дискавърър“ и ще спомогнат за използването на максималната мощност на машините, както и за реализирането на разнообразни изследвания.

 • КонтурГлобал дари над 350 000 лв. на медицински институции

  Средствата са били насочени предимно към локалните общности и лечебни заведения. В допълнение, КонтурГлобал Марица Изток 3 реализира инвестиция от над 800 000 лв. за защита на здравето на своя екип и подизпълнители.

 • Предстои изграждането на две нови летища в Сърбия

  В Сърбия ще бъдат изградени две нови летища – край гр. Добановци и гр. Нови Сад, става ясно от Пространствения план на страната за периода 2021 – 2035 г.. Документът бе публикуван от Министерството на строителството, транспорта и инфраструктурата.

 • Раздадоха архитектурните награди „Животворна светлина“ 2020

  На 25 март 2021 г. на онлайн церемония бяха раздадени apxитeĸтypнитe нaгpaди „Животворна светлина“ 2020. В седмото издание на конкурса участваха oбщo 108 пpoeĸтa oт 7 дъpжaви, сред които Бългapия, Cъpбия, Typция, Maĸeдoния, Pyмъния, Бocнa и Xepцeгoвинa и Чepнa гopa.

 • Северна Македония инвестира в LNG терминала в Александруполис

  Македонските държавни компании National Energy Resources (NER) и ESM подписаха Меморандуми за сътрудничество за инвестиции в проекта за изграждане на плаващ терминал за втечнен природен газ (LNG) и газова централа край гр. Александруполис в Гърция.

 • Канадската Armstrong мести част от производството си в Румъния

  Канадската група Armstrong Fluid Technology – производител на помпи за отоплителни, охладителни, санитарни и водоснабдителни инсталации, е прехвърлила в своята румънска фабрика в Джимболия, окръг Тимиш, част от производството от други европейски държави. Компанията разшири производствения капацитет на фабриката в Румъния, а продуктите, произведени в страната, вече обслужват клиентите на групата по целия свят.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6