Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Sensata Technologies ще наеме 500 души през следващата година 02.11.2016 г.

Американската компания Sensata Technologies ще наеме около 500 души през следващата година за производствените си мощности в градовете Пловдив и Ботевград, както и за централата си в София, научи Борса.bg от BloombergTV.

 

Генералният мениджър на Sensata Technologies Томи Вер Елст разкри плановете на компанията за 2017 г. „С големия брой работни позиции, които отваряме в България, несъмнено намирането на таланти в бъдеще ще представлява предизвикателство. Увеличаваме производствения капацитет в Пловдив. Плановете ни за следващата година са да създадем работни места за общо около 500 души, предимно за завода ни в Пловдив, както и за по-големите ни производствени бази в Ботевград и за централата ни в София“, заяви г-н Елст.

 

Мениджърът обяви още, че компанията има програма за активно набиране на кадри и работи в тясно сътрудничество с университети, като предлага стипендии и курсове в тях, свързани с нейната дейност в производството.

 

 Източник на снимковия материал: Sensata Technologies

Браншът In Brief

 • Aero-East-Europe ще строи завод за самолети в Сърбия

  През март 2020 г., Aero-East-Europe ще започне изграждането на нов завод за производството на самолети в гр. Ягодина, Централна Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Очаква се строителните работи да бъдат завършени за период от две години.

 • Български сервиз за минна техника стана партньор на Rolls-Royce

  Геотрейдинг стана единственият партньор в България на Rolls-Royce Power Systems за продуктите и решенията за минната индустрия с бранда MTU. От няколко години фирмата е системен интегратор на двигателите MTU, произвеждани от британската компания.

 • ВТL Іnduѕtrіеѕ изгражда производствена бaзa в гр. Πлoвдив

  Свeтoвният пpoизвoдитeл нa електронна мeдицинcĸа апаратура ВТL Іnduѕtrіеѕ изгpaждa нова база със завод, складове и aдминиcтpaтивни cгpaди в гр. Πлoвдив, научи Борса.bg. Инвестицията е в размер на 20 млн. лeвa.

 • Швейцарски производител отваря фабрика за 9 млн. евро в Скопие

  Разработчикът на сензорни решения Baumer откри нова фабрика в Технологична индустриалнa развойнa зонa Скопие 1, Северна Македония. Швейцарската компания планира да инвестира 9 млн. евро в проекта си, който ще бъде осъществен в три фази.

 • С дарение от КонтурГлобал бе обновена зала по механотерапия

  Обновената зала за механотерапия стартира своята дейност в Дома за възрастни хора с физически увреждания в гр. Стара Загора. Залата бе ремонтирана и оборудвана с най-съвременна терапевтична апаратура с дарение от ТЕЦ КонтурГлобал Марица Изток 3.

 • А1 вече предлага у нас новото поколение SIM карти – eSIM

  Българският мобилен оператор А1 е първият в страната, предлагащ услугата за активиране на eSIM, научи Борса.bg от съобщение на дружеството. Новото поколение SIM карти, които са вградени в смарт устройствата, ще заместват физическите карти.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6