Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Schneider Electric България с приз от Employer Branding Awards 15.02.2021 г.

Schneider Electric България завоюва престижното второ място в категорията Employer of the Year – най-значимата и оспорвана категория на годишните награди Employer Branding Awards 2021 на b2b Media, научи Борса.bg от прес съобщение на компанията. Наградите отличават и поощряват постиженията на личности и компании в областта на изграждането и утвърждаването на работодателския бранд.

 

Калина Петкова, Marketing Communications, Schneider Electric

 

През 2020 г. в контекста на пандемичната криза Schneider Electric в качеството си на лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията демонстрира отлична подготовка за трансформиране на работния процес и комуникацията и управлението на проектите на клиентите от разстояние. Компанията реагира много бързо и адекватно за осигуряване на спокойствието на служителите, както и на клиентите и партньорите си през 2020 г.

 

„Гледаме на тази награда като на сериозно признание за нашите усилия като работодател. За целия мениджърски състав и ръководителите на екипи е особено радостен фактът, че през 2020 г. и до момента не само не се наложиха съкращения на персонал, но успяхме да запълним всички свободни позиции. В условията на кризата екипите ни проявиха и продължават да проявяват още по-висока доза гъвкавост и креативност“, споделя Елена Ватрачка, директор „Човешки ресурси“ в Schneider Electric България.

 

Въпреки предизвикателствата, пред които беше изправен целият свят, Schneider продължава неотклонно своята политика за отговорна грижа и инвестиция в личностното и професионално развитие на своите служители. А мениджмънтът и отделът „Човешки ресурси“ реагират много бързо и адекватно за осигуряване на спокойствието на служителите, както и на клиентите и партньорите.

 

Източник на снимковия материал: Schneider Electric България

Браншът In Brief

 • Български архитект получи престижно отличие в САЩ

  Българският архитект Teoдopa Beлĸoвa е част от екипа, който се класира на трето място в международния архитектурен конкурс Burnham. Арх. Велкова yчacтвa в тазгодишното издание, озаглавено Вurnhаm 20/20, зaeднo c Kpиcтиaнa Бypги, Шaни Aлбaлaĸ и Mapтa Kpaйли, c ĸoитo yчaт зaeднo в UСLА, САЩ.

 • Северна Македония изгражда магистрални газопроводи

  Тази година ще бъде завършено изграждането на магистралните газопроводи от гр. Скопие до гр. Гостивар и от гр. Неготино до гр. Битоля в Северна Македония. Освен това предстоят нови проекти за взаимно свързване с Гърция, Косово и Сърбия.

 • Bosch инвестира в климатична неутралност и електромобилност

  През пролетта на 2020 г. Bosch постигна климатична неутралност на своите 400 локации в целия свят. През 2021 г. компанията ще вложи 700 млн. евро за разработване на решения за електрическата мобилност, включително горивни клетки.

 • Планира се замяната на въглищата в ТЕЦ-овете у нас

  Постепенното спиране на използването на въглища за производство на електроенергия и пoeтaпнa зaмянa нa гopивнaтa бaзa в ТЕЦ-овете във въглищни peгиoни нa cтpaнaтa чpeз изпoлзвaнeтo нa aлтepнaтивни eĸoлoгocъoбpaзни eнepгoнocитeли.

 • Дунавската водна програма организира серия от уебинари

  Уебинарите са на актуални теми, свързани с водния сектор в Дунавския регион. Следващото събитие ще бъде насочено към Директива 91/271/ЕИО от 21 май 1991 година за пречистването на градските отпадъчни води и ще се проведе на 18 март 2021 г.

 • Сърбия обяви търг за доставка на електрически влакове

  Министерството на строителството, транспорта и инфраструктурата на Сърбия обяви търг за поръчка на три електрически влака, които ще се движат по маршрута Белград – Нови Сад – Суботица, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6