Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

R&M разкрива 100 нови работни места до края на 2018 г. 04.07.2018 г.

Райхле и Де-Масари България Пръдакшън, българският клон на швейцарската група Reichle & De-Massari AG (R&M), стартира разширение на производството си у нас, което включва увеличение на производствения капацитет и продуктовото разнообразие, както и наемане на още 100 служители”, съобщи за Борса.bg управителят на българското дружество, г-н Радослав Радев.

 

 

Днес екипът на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън наброява повече от 350 висококвалифицирани дизайнери, конструктори, инженери, ръководители на проекти и сътрудници в производството. „Нашите специалисти гарантират безкомпромисно качество на продуктите, традиционна швейцарска прецизност и перфектен дизайн. Разширяването на екипа и дейността са заявка за оставане в България и превръщането на фирмата в голям работодател“, сподели още г-н Радев.

 

Инициираните от централата в Швейцария нови начинания са резултат от успешното развитие на компанията в България, която е водещ производител на оптични кабели и пасивни компоненти за изграждане на високотехнологични комуникационни мрежи (LAN, MAN, WAN).

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК.

 

Източник на снимковия материалРайхле и Де-Масари България Пръдакшън

Браншът In Brief

 • Къде се намира Македония по отношение на цифровизацията?

  Основни фактори за развиване на цифровото бъдеще на страната биват готовността на държавата и компаниите, фокусирани върху инвестициите в този сектор, както и информираността на гражданите да използват подобни услуги.

 • БДЖ подписа договор на стойност 55.5 млн. лева със Siemens

  Български държавни железници (БДЖ) и Siemens сключиха договор за доставката на 10 нови електрически локомотива на стойност 55.5 млн. лева без ДДС. Това е първата сериозна инвестиция в подновяване на тяговия подвижен състав на компанията от 15 години насам.

 • Jadar Resources откри ценни находища на литий и бор в Сърбия

  Австралийската компания Jadar Resources откри потенциални находища с литий и бор на територията на община Рековац, Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Ценните метали са незаменими при производството на батерии и електрически превозни средства.

 • Българска фирма с умна камера, измерваща телесна температура

  Българската IoT фирма Алтерко Роботикс представи умна камера за дистанционно измерване на телесна температура само за 0.5 s, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Иновацията, наречена MyKi Tcam, се отличава също с точност на работа от +/- 0.3 °C.

 • Русенска фирма инвестира 5.3 млн. лева в преработвателен завод

  Русенската компания Агрола Екоинвест ще инвестира 5.3 млн. лева в завод за преработване на плодове в с. Новград, община Ценово. Предприятието ще разполага с обща площ от 3850 кв.м и ще бъде финансирано по Програмата за развитие на селските райони.

 • Македонската компания TeachHoot с онлайн платформа за обучение

  TeachHoot е една от компаниите, започнали образователната революция на онлайн частните уроци в Северна Македония. Фирмата разработва платформа за изцяло онлайн обучение, помагаща на учениците да намерят най-подходящия учител за тях.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6