Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

 • ЧЕЗ България получи награда от Employer Branding Awards 2021

  25.02.2021 г. ЧЕЗ България получи награда от Employer Branding Awards 2021

  За поредна година ЧЕЗ България взе участие в Годишните награди на b2b Media – Employer Branding Awards 2021. В тазгодишното издание компанията зае трето място в категорията Employer Branding Innovation in Pandemic със своя проект „Енергия за бъдещето“.

 • Един работен ден на Полина Христова от Top Skills Recruiment

  16.02.2021 г. Един работен ден на Полина Христова от Top Skills Recruiment

  Какво е необходимо, за да бъде процесът по подбор на кадри възможно най-ефективен? Ние можем дадем отговор – нужен е умел медиатор между работодателите и кандидатите. Тази амбициозна, но интригуваща професионална роля успешно изпълнява Полина Христова.

 • Отличиха HR стратегията на R&M България Производство

  15.02.2021 г. Отличиха HR стратегията на R&M България Производство

  На онлайн церемония, която се прове на 12 февруари 2021 г., производствената компания Райхле и Де-Масари България Пръдакшън бе удостоена с приза „HR стратегия на годината“ в конкурса Employer Branding Awards 2021 на B2B Media.

 • Schneider Electric България с приз от Employer Branding Awards

  15.02.2021 г. Schneider Electric България с приз от Employer Branding Awards

  Schneider Electric България завоюва второ място в категорията Employer of the Year на годишните награди Employer Branding Awards 2021 на b2b Media. Наградите отличават постиженията в областта на изграждането и утвърждаването на работодателския бранд.

 • Каква е била детската мечта на инж. Димитров от Агрополихим?

  10.02.2021 г. Каква е била детската мечта на инж. Димитров от Агрополихим?

  Ако между работата и хобито си можем да сложим знак за равенство, а професията надминава очакванията ни, то сме от онези щастливци, които смело могат да заявят, че са реализирали своята детска мечта. Точно както госта в рубриката ни „Ако (не) бях инженер…“.

 • Запознайте се с HR тенденциите и новостите на HR Industry 2021

  08.02.2021 г. Запознайте се с HR тенденциите и новостите на HR Industry 2021

  Едно от най-очакваните HR събития у нас – HR Industry 2021 ще се състои на 9 февруари т. г., от 10 ч. до 16 ч., научи Борса.bg от организаторите. Тази година се тестват 10 години от първото му издание, а за първи път събитието ще бъде изцяло онлайн в платформата.

 • Служители на R&М България отпразнуваха 5 години в компанията

  04.02.2021 г. Служители на R&М България отпразнуваха 5 години в компанията

  „Хората са сърцето на R&M България Производство! Щастливи сме да споделим, че тази година 47 наши колеги отбелязват своята 5-а годишнина като част от голямото семейство на компанията!“, съобщиха за Борса.bg от R&M България Производство.

 • Career Show обяви 50-те най-добри ИТ работодатели на България

  03.02.2021 г. Career Show обяви 50-те най-добри ИТ работодатели на България

  Career Show обяви 50-те най-добри ИТ работодатели на България за 2021 в престижната класация на Career Show Index, информираха за Борса.bg организаторите на водещото кариерно експо за квалифицирани кадри Career Show.

 • Един работен ден на Полина Драгомирова от АК Магнит

  02.02.2021 г. Един работен ден на Полина Драгомирова от АК Магнит

  Въпреки че вярваме, че няма „мъжка“ и „женска“ работа, с възхита гледаме на факта, че вече десетилетие Полина Драгомирова упражнява нетипичната за дама професия на заварчик. А над две години Полина е част от екипа на производствената компания АК Магнит.

 • Либхер-Хаусгерете е четвъртият по големина работодател в Пловдив

  29.01.2021 г. Либхер-Хаусгерете е четвъртият по големина работодател в Пловдив

  Производителят на хладилна техника Либхер-Хаусгерете Марица зае четвърто място в класацията за най-голям работодател за 2020 г. в област Пловдив, научи Борса.bg от компанията. Данните са обявени от министерството на икономиката.

Браншът In Brief

 • Hansgrohe инвестира 85 млн. евро в завод за смесители в Сърбия

  Съоръжението ще се намира в гр. Валево и се очаква да влезе в експлоатация в края на 2023 г. Предприятието ще помогне на компанията да увеличи производствения си капацитет, особено за европейския пазар, разработвайки предимно продукти с марката Hansgrohe.

 • Българската компания Chaos завоюва награда на Engineering Emmy

  Компанията е отличена за своя продукт V-Ray, който от 2003 г. насам е използван за създаването на фотореалистични визуални ефекти. Сред клиентите на Chaos са Gensler Architects и дизайнерските студия на Game of Thrones, Halo и Terminator.

 • Телетек Електроникс строи нова сграда в София

  Вложените в проекта средства възлизат на 14 млн. лв., като се очаква сградата да бъде финализирана и да заработи в края на 2022 г. Тя е ситуирана в HΠЗ Boeннa paмпa и в нея ще се намира производствената и административната база на компанията.

 • Северна Македония планира да увеличи добива си на въглища

  Северна Македония планира да ускори добива на въглища и да въведе в експлоатация трети блок на електроенергийния комплекс REK Bitola. Целта на страната е да запази настоящата цена на електроенергията на фона на повишаващите се цени на международния пазар.

 • Endava откри офис за хибриден работен режим в Букурещ

  Британската софтуерна компания Endava съобщи, че преминава трайно към хибриден режим на работа. Решението е взето не само в отговор на настоящата пандемия, но и заради желанието на голяма част от служителите да имат по-голяма гъвкавост.

 • Регистрирайте се за събитията на Световния производствен форум

  На 21 октомври 2021 г. от 11:00 до 12:40 ч. в рамките на Световния производствен форум (World Manufacturing Forum) в гр. Чернобио, Италия, ще се проведе уебинарът „C2Future C2World. По време на Световния производствен форум от 18 до 22 октомври се организират и B2B срещи.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6