Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

 • Бистра Дончева е новият HR директор на Карлсберг България

  07.07.2022 г. Бистра Дончева е новият HR директор на Карлсберг България

  От юни т.г. новият директор на отдел „Човешки ресурси“ на Kарлсберг България е Бистра Дончева, научи Борса.bg от Karieri.bg. Г-жа Дончева ще бъде член на местния борд на директорите. Позицията е пряко подчинена на Войчех Жабински.

 • До 29 юли е крайният срок за регистрация в Career Show Awards

  29.06.2022 г. До 29 юли е крайният срок за регистрация в Career Show Awards

  До 29 юли 2022 г. е удължен крайният срок за регистрация в тазгодишното издание на конкурса Career Show Awards. В него успешните проекти и стратегии на компанията Ви, свързани с човешките ресурси, могат да бъдат отличени в над 70 категории.

 • Индексът на Career Show отличи най-добрите работодатели у нас

  22.06.2022 г. Индексът на Career Show отличи най-добрите работодатели у нас

  Ежегодният индекс „Топ 100 най-добри работодатели в България“ на Career Show има за цел да отличи работодателите, които полагат целенасочени усилия за подобряване на работната атмосфера и условията на труд у нас. Тазгодишното издание открои нови компании.

 • Желяз Кольовски е новият директор в отдел маркетинг във Vivacom

  07.06.2022 г. Желяз Кольовски е новият директор в отдел маркетинг във Vivacom

  Желяз Кольовски е новият директор в отдел „Маркетингови комуникации“ във Vivacom, научи Борса.bg от Karieri.bg. Г-н Кольовски има над десетгодишен опит в сферата на маркетинга, като е участвал и ръководил успешно различни проекти в големи компании у нас.

 • До 22 юни кандидатствайте за най-добър работодател в Career Show

  27.05.2022 г. До 22 юни кандидатствайте за най-добър работодател в Career Show

  Четвъртото издание на водещите награди за най-добър работодател на България Career Show Awards 2022 отново акцентира върху грижата към служителите, добрата работна среда и развитието на пазара на труда, съобщиха за Борса.bg от Career Show. Компаниите могат да избират от над 70 категории, отличаващи работодателската марка и успешните процеси във фирмите. Т.г Career Show Awards обхвана по-голяма част категории сред, които са „Динамично развиваща се компания”, „Създаване на нов продукт”, „Иновации в работната среда” и др. С чисто нова група от категории „Управление и екипи” организаторите насочват вниманието към личния принос в успеха на дадена компания.

 • Фесто Производство стартира нов образователен проект през април

  17.05.2022 г. Фесто Производство стартира нов образователен проект през април

  Най-новият образователен проект на Фесто Производство, който стартира през април т.г., е Festo Sustainability Award. Компанията е част от компанията Festo SE & Co. KG, която е световен лидер в областта на индустриалната дигитализация.

 • Предстои кариерното събитие за ИТ специалисти на Career Show

  11.05.2022 г. Предстои кариерното събитие за ИТ специалисти на Career Show

  На 19 и 20 май 2022 г. изцяло онлайн ще се проведе водещото кариерно събитие за ИТ специалисти Career Show Tech 2022, съобщиха за Борса.bg организаторите. Над 60 водещи фирми в ИТ сектора ще предложат работа и възможности за развитие на ИТ специалисти.

 • Препоръки от Тренквалдер България при подбор на персонал

  10.05.2022 г. Препоръки от Тренквалдер България при подбор на персонал

  Тренквалдер България е водеща HR агенция за подбор на персонал и аутсорсинг услуги в сферата на човешките ресурси. Българският отдел на австрийската компания Trenkwalder развива дейността си по подбор на кадри в най-различни области на бизнеса от 15 години.

 • Предстои Академия HR Bootcamp на ManpowerGroup България

  07.05.2022 г. Предстои Академия HR Bootcamp на ManpowerGroup България

  От 31 май до 17 юни т.г. предстои да се проведе хибридно (онлайн и офлайн) третата по ред рекрутмънт академия HR Bootcamp, организирана от ManpowerGroup България, научи Борса.bg. За пръв път събитието е достъпно за всички.

 • Явор Стефанов е новият търговски директор на Кока-Кола ХБК

  28.04.2022 г. Явор Стефанов е новият търговски директор на Кока-Кола ХБК

  Явор Стефанов е новият директор „Търговски отдел“ на Кока-Кола ХБК България, научи Борса.bg.Той поема функциите на Марко Андрич, който занапред ще отговаря за търговските операции на компанията в Румъния.

Браншът In Brief

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6