Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

 • Top Employers Institute за първи път в България

  07.04.2021 г. Top Employers Institute за първи път в България

  На 8 април от 14:00 до 18:00 ч. Top Employers Institute за първи път ще се качат на виртуалната сцена на Business Talks Better & Beyond в България, научи Борса.bg от организаторите. Събитието е насочено към всички, които искат да научат глобалните HR трендовe.

 • „Национални дни на кариерата“ ще се проведат виртуално

  05.04.2021 г. „Национални дни на кариерата“ ще се проведат виртуално

  На 8 април 2021 г. от 11 часа ще се проведе един от най-големите кариерни форуми у нас - „Национални дни на кариерата“, научи Борса.bg от Технически университет – Габрово (ТУ-Гарово). Учебното заведение е партньор на събитието.

 • Фесто Производство отбеляза Деня на маратонката

  02.04.2021 г. Фесто Производство отбеляза Деня на маратонката

  На 26 март 2021 г. Фесто Производство отбеляза Деня на маратонката. Работещите в завода на компанията имаха възможност да отидат на работното си място с любимите си спортни обувки. Специалистите, които са в Home Office, взеха участие от дома си.

 • Един работен ден на инж. Мартин Марков от Сентилион

  31.03.2021 г. Един работен ден на инж. Мартин Марков от Сентилион

  Повече за шанса да открива и прилага иновативни решения с реален отпечатък върху хората и средата, за трудностите и предизвикателствата, които възприема като възможности, и други любопитни акценти от своята работа, разказа инж. Марков.

 • Career Show Tech ще предложи дигитален подбор на ИТ кадри

  31.03.2021 г. Career Show Tech ще предложи дигитален подбор на ИТ кадри

  Единствено по рода си кариерно събитие за ИТ специалисти – Career Show Tech ще се проведе на 19 и 20 май изцяло онлайн, информираха за Борса.bg организаторите. На събитието ще присъстват водещи български и европейски компании, предлагащи ИТ позиции.

 • Запознайте се с новия мениджър „Продажби и маркетинг“ в АББ

  24.03.2021 г. Запознайте се с новия мениджър „Продажби и маркетинг“ в АББ

  Имаме удоволствието да Ви представим г-жа Радослава Радева, която от началото на годината заема позицията мениджър „Продажби и маркетинг“ в АББ България. Вижте интервюто, което тя даде специално за читателите на Инженер.bg.

 • АББ България получи отличие за благотворителност

  24.03.2021 г. АББ България получи отличие за благотворителност

  АББ България – клон Раковски получи бронзов Годишен знак за дарителство от работното място „Отговорна компания – отговорни служители“. Ежегодните награди се връчват от Фондация BCause, БДВО, БАУХ и Българската асоциация на специалистите по КСО.

 • Как IMI България сплотява екипа си в условията на COVID-19?

  23.03.2021 г. Как IMI България сплотява екипа си в условията на COVID-19?

  Специално за читателите на Инженер.bg от HR отдела на IMI България разказаха любопитни подробности за инициативите, които обединяват дистанционно работещите служители, както и тези, чиято цел е да съхранят здравето и безопасността на колегите им.

 • Един работен ден на инж. Страцимир Димов от Агрополихим

  19.03.2021 г. Един работен ден на инж. Страцимир Димов от Агрополихим

  Какво стои в основата на професионалния живот на инж. Страцимир Димов – технолог във фирма Римакем ЕООД, част от водещия производител на азотни и фосфорни торове Агрополихим АД? Вижте какво разказа младият специалист в рубриката ни „Един работен ден на...“.

 • TELUS International представи програма „Амбасадори“

  16.03.2021 г. TELUS International представи програма „Амбасадори“

  Една от най-големите аутсорсинг компании у нас TELUS International Europe представи своята програма „Амбасадори“, чиято цел е да открие страхотни хора, които да се присъединят към екипа, както и отворени позиции за месец март научи Борса.bg от TELUS.

Браншът In Brief

 • Немската Boysen Abgassysteme откри иновативен завод в Сърбия

  Немският производител на изпускателни системи за автомобили Boysen Abgassysteme d.o.o. откри нова производствена база в гр. Суботица, Сърбия. Инвестицията в размер на 65 млн. евро е една от най-големите в новата история на града.

 • ЧЕЗ монтира над 600 платформи за щъркелови гнезда

  В рамките на проекта „Живот за птиците" ЧЕЗ Разпределение България монтира 636 платформи за щъркелови гнезда. Дружество обезопаси 619 ел. стълба. Грижата за щъркелите е част от политиката на ЧЕЗ за съхраняване на биологичното разнообразие.

 • Румънската AROBS Transilvania Software придоби Berg Software

  Румънската IT компания AROBS Transilvania Software придоби местното дружество за разработка и аутсорсинг на софтуер по поръчка Berg Software. Така тя разширява присъствието си в западната част на Румъния с офиси в градовете Тимишоара, Лугож и Орадя.

 • На 2 декември Вило ще представи нови решения за по-добър климат

  Вило България организира презентация на тема Нови продукти и решения от Wilo за по-добър климат. Акценти по време на виртуалното събитие ще бъдат основните предизвикателства в управлението на водите като климатични промени, урбанизация, енергийни ресурси и др.

 • Северна Македония откри мултидисциплинарнен център за развитие

  Новият център „Винчини“ в гр. Виница представлява мултидисциплинарно съоръжение с пространства за обучение и сътрудничество, зони за изследване и развитие, лаборатории за сензорен анализ, изложбени зали, музейна експозиция и др.

 • Силвър Стар и Mercedes-Benz строят нов автокомплекс в София

  Автомобилният гигант Mercedes-Benz заедно със своя партньор Силвър Стар стартира изграждането на нов комплекс в българската столица. Съоръжението, което ще се намира на бул. „Челопешко шосе“ №52, ще разполага с разгърната застроена площ от почти 13 000 кв.м.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6