Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

 • Георги Гегов оглави "Булгартрансгаз"

  06.01.2015 г. Георги Гегов оглави "Булгартрансгаз"

  "Булгартрансгаз" е с нов изпълнителен директор – Георги Гегов, който сменя досегашния ръководител на компанията Кирил Темелков, съобщава "24 часа".

 • Робърт Дик е новият регионален мениджър на EVN България

  05.01.2015 г. Робърт Дик е новият регионален мениджър на EVN България

  От 1 януари 2015 г. EVN България има нов регионален мениджър – д-р Робърт Дик. Той заема мястото на досегашния управител на компаниите от групата на EVN България Йорг Золфелнер, съобщиха за Борса.bg от фирмата.

 • HR Industry 2015 – oткрийте вашите нови клиенти и партньори

  18.12.2014 г. HR Industry 2015 – oткрийте вашите нови клиенти и партньори

  На 11 февруари 2015 г. в хотел Хилтън, София, ще се проведе четвъртото издание на HR Industry – изложение, представящо услуги и продукти за управление на човешките ресурси в България. Събитието се организира от JobTiger, с финансовата подкрепа на MetLife.

 • Индустриални компании бяха наградени за работодател на 2014

  15.12.2014 г. Индустриални компании бяха наградени за работодател на 2014

  На 11 декември 2014 г. в хотел „Рамада София” се проведе единадесетата годишна церемония „Работодател на годината” на Агенцията по заетостта, на която бяха отличени някои от водещите индустриални компании в страната.

 • Siemens България модернизира лаборатории в ТУ-София и ТУ-Варна

  12.12.2014 г. Siemens България модернизира лаборатории в ТУ-София и ТУ-Варна

  Siemens България обнови лабораторията по “Промишлени системи за управление” в ТУ-София към катедра „Системи и Управление“ , както и лабораторията по Проектиране на системи за автоматизация в ТУ-Варна, съобщиха за Борса.bg от компанията.

 • Андон Андонов оглави „Мини Марица-изток”

  08.12.2014 г. Андон Андонов оглави „Мини Марица-изток”

  С решение на Съвета на директорите на „Български енергиен холдинг” ЕАД бе предприета промяна в състава на Съвета на директорите на „Мини Марица-изток” ЕАД, заявиха за Борса.bg от дружеството.

 • ТУ-София с обновени специалности според изискванията на пазара

  02.12.2014 г. ТУ-София с обновени специалности според изискванията на пазара

  Нови програми и специалности в ТУ-София ще подготвят млади специалисти по електроника в съответствие с нуждите на бизнеса. Стартирано е обучение в бакалавърска и магистърска специалност „Електроника“ във ФЕТТ, както и в нова магистърска специалност „Микротехнологии и наноинженеринг“.

 • Кариерен център УАСГ отличен с награда за най-успешни практики

  17.11.2014 г. Кариерен център УАСГ отличен с награда за най-успешни практики

  Студентският кариерен център към УАСГ спечели тазгодишния национален конкурс за успешни практики в кариерното информиране, ориентиране и консултиране в категория "Висше образование", съобщиха за Борса.bg от Кариерен център УАСГ.

 • Димитър Радушев е новият управител на ВиК-Добрич

  14.11.2014 г. Димитър Радушев е новият управител на ВиК-Добрич

  Димитър Радушев е новият ръководител на ВиК-Добрич, съобщиха за Борса.bg от Министерството на регионалното развитие (МРР). Промяната е предприета поради влошеното финансово състояние на ВиК-Добрич.

 • АББ подпомага талантливи студенти на ТУ-София

  06.11.2014 г. АББ подпомага талантливи студенти на ТУ-София

  Днес, 06.11.2014 г., ще бъде подписан договор за сътрудничество между AББ фондация „Юрген Дорман“ и Технически университет – София, предоставящ възможност на талантливите студенти да получат финансова подкрепа за по-нататъшното си обучение.

Браншът In Brief

 • Френската компания Akwel ще стартира производство в България

  Френският производител на автомобилни компоненти Akwel планира да открие завод в Плевен, България, научи Борса.bg от Balkanengineer.com. Компанията възнамерява да прехвърли част от своите мощности от съществуващия си завод в Турция към България.

 • Конкурсът на БАСФ за иноватори приема кандидати до 30 септември

  Срокът за подаване на кандидатури за конкурса „БАСФ Иновейшън Хъб 2022“ на химическата компания БАСФ ще продължи до полунощ на 30 септември, научи Борса.bg от БТА. Конкурсът предоставя финансова подкрепа за развитието на най-добрите иноватори и стартъпи.

 • Shwarz разширява веригата хипермаркети Kaufland в Румъния

  Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) отпусна заем в размер на 100 млн. евро на германската група Schwarz, научи Борса.bg от Balkanengineer.com. Средствата ще се използват за разширението на търговската верига Kaufland в Румъния и Молдова.

 • Нов център за информационни технологии в София от Amadeus Sofia

  „Амадеус София Лабс“ отваря център за информационни технологии в гр. София, за което получи сертификат клас „А“ по реда на Закона за насърчаване на инвестициите, научи Борса.bg от Economy.bg. Размерът на инвестицията е за близо половин милион лева.

 • ГБИТК организира конференция на тема „Кръгова икономика“

  На 29 септември 2022 г. Германо-българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) и Advantage Austria София организират конференция на тема „Кръгова икономика“, научи Борса.bg от ГБИТК. На събитието ще се представят публични политики и програми.

 • България ще доставя електроенергия на Северна Македония

  След сделка между премиерите на България и Северна Македония, Гълъб Донев и Димитър Ковачевски, България ще достави 200 MWh електроенергия на Северна Македония, за да помогне на страната да смекчи последиците от енергийната криза, научи Борса.bg.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6