Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

 • Георги Гегов оглави "Булгартрансгаз"

  06.01.2015 г. Георги Гегов оглави "Булгартрансгаз"

  "Булгартрансгаз" е с нов изпълнителен директор – Георги Гегов, който сменя досегашния ръководител на компанията Кирил Темелков, съобщава "24 часа".

 • Робърт Дик е новият регионален мениджър на EVN България

  05.01.2015 г. Робърт Дик е новият регионален мениджър на EVN България

  От 1 януари 2015 г. EVN България има нов регионален мениджър – д-р Робърт Дик. Той заема мястото на досегашния управител на компаниите от групата на EVN България Йорг Золфелнер, съобщиха за Борса.bg от фирмата.

 • HR Industry 2015 – oткрийте вашите нови клиенти и партньори

  18.12.2014 г. HR Industry 2015 – oткрийте вашите нови клиенти и партньори

  На 11 февруари 2015 г. в хотел Хилтън, София, ще се проведе четвъртото издание на HR Industry – изложение, представящо услуги и продукти за управление на човешките ресурси в България. Събитието се организира от JobTiger, с финансовата подкрепа на MetLife.

 • Индустриални компании бяха наградени за работодател на 2014

  15.12.2014 г. Индустриални компании бяха наградени за работодател на 2014

  На 11 декември 2014 г. в хотел „Рамада София” се проведе единадесетата годишна церемония „Работодател на годината” на Агенцията по заетостта, на която бяха отличени някои от водещите индустриални компании в страната.

 • Siemens България модернизира лаборатории в ТУ-София и ТУ-Варна

  12.12.2014 г. Siemens България модернизира лаборатории в ТУ-София и ТУ-Варна

  Siemens България обнови лабораторията по “Промишлени системи за управление” в ТУ-София към катедра „Системи и Управление“ , както и лабораторията по Проектиране на системи за автоматизация в ТУ-Варна, съобщиха за Борса.bg от компанията.

 • Андон Андонов оглави „Мини Марица-изток”

  08.12.2014 г. Андон Андонов оглави „Мини Марица-изток”

  С решение на Съвета на директорите на „Български енергиен холдинг” ЕАД бе предприета промяна в състава на Съвета на директорите на „Мини Марица-изток” ЕАД, заявиха за Борса.bg от дружеството.

 • ТУ-София с обновени специалности според изискванията на пазара

  02.12.2014 г. ТУ-София с обновени специалности според изискванията на пазара

  Нови програми и специалности в ТУ-София ще подготвят млади специалисти по електроника в съответствие с нуждите на бизнеса. Стартирано е обучение в бакалавърска и магистърска специалност „Електроника“ във ФЕТТ, както и в нова магистърска специалност „Микротехнологии и наноинженеринг“.

 • Кариерен център УАСГ отличен с награда за най-успешни практики

  17.11.2014 г. Кариерен център УАСГ отличен с награда за най-успешни практики

  Студентският кариерен център към УАСГ спечели тазгодишния национален конкурс за успешни практики в кариерното информиране, ориентиране и консултиране в категория "Висше образование", съобщиха за Борса.bg от Кариерен център УАСГ.

 • Димитър Радушев е новият управител на ВиК-Добрич

  14.11.2014 г. Димитър Радушев е новият управител на ВиК-Добрич

  Димитър Радушев е новият ръководител на ВиК-Добрич, съобщиха за Борса.bg от Министерството на регионалното развитие (МРР). Промяната е предприета поради влошеното финансово състояние на ВиК-Добрич.

 • АББ подпомага талантливи студенти на ТУ-София

  06.11.2014 г. АББ подпомага талантливи студенти на ТУ-София

  Днес, 06.11.2014 г., ще бъде подписан договор за сътрудничество между AББ фондация „Юрген Дорман“ и Технически университет – София, предоставящ възможност на талантливите студенти да получат финансова подкрепа за по-нататъшното си обучение.

Браншът In Brief

 • Hansgrohe инвестира 85 млн. евро в завод за смесители в Сърбия

  Съоръжението ще се намира в гр. Валево и се очаква да влезе в експлоатация в края на 2023 г. Предприятието ще помогне на компанията да увеличи производствения си капацитет, особено за европейския пазар, разработвайки предимно продукти с марката Hansgrohe.

 • Българската компания Chaos завоюва награда на Engineering Emmy

  Компанията е отличена за своя продукт V-Ray, който от 2003 г. насам е използван за създаването на фотореалистични визуални ефекти. Сред клиентите на Chaos са Gensler Architects и дизайнерските студия на Game of Thrones, Halo и Terminator.

 • Телетек Електроникс строи нова сграда в София

  Вложените в проекта средства възлизат на 14 млн. лв., като се очаква сградата да бъде финализирана и да заработи в края на 2022 г. Тя е ситуирана в HΠЗ Boeннa paмпa и в нея ще се намира производствената и административната база на компанията.

 • Северна Македония планира да увеличи добива си на въглища

  Северна Македония планира да ускори добива на въглища и да въведе в експлоатация трети блок на електроенергийния комплекс REK Bitola. Целта на страната е да запази настоящата цена на електроенергията на фона на повишаващите се цени на международния пазар.

 • Endava откри офис за хибриден работен режим в Букурещ

  Британската софтуерна компания Endava съобщи, че преминава трайно към хибриден режим на работа. Решението е взето не само в отговор на настоящата пандемия, но и заради желанието на голяма част от служителите да имат по-голяма гъвкавост.

 • Регистрирайте се за събитията на Световния производствен форум

  На 21 октомври 2021 г. от 11:00 до 12:40 ч. в рамките на Световния производствен форум (World Manufacturing Forum) в гр. Чернобио, Италия, ще се проведе уебинарът „C2Future C2World. По време на Световния производствен форум от 18 до 22 октомври се организират и B2B срещи.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6