Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

 • Николай Гаврилов е новият главен технически директор на Vivacom

  18.03.2022 г. Николай Гаврилов е новият главен технически директор на Vivacom

  Николай Гаврилов е новият главен технически директор на Vivacom. Назначението влезе в сила от 9 март т.г, научи Борса.bg от компанията. Гаврилов е избран след проведен конкурс между 140 вътрешни и външни кандидати от България и чужбина.

 • Третият епизод на Клуб HR Navigator ще се проведе на 26 март

  17.03.2022 г. Третият епизод на Клуб HR Navigator ще се проведе на 26 март

  На 26 март 2022 г. (събота) от 9:30 ч. ще се проведе третият епизод на дискусионния клуб HR Navigator, организиран от ManpowerGroup България. Темата на предстоящото събитие е „HR Screening 2022 – (Р)Еволюция в човешките ресурси“.

 • Career Show въвежда неограничен годишен отпуск за служителите си

  10.03.2022 г. Career Show въвежда неограничен годишен отпуск за служителите си

  Career Show въвежда неограничен годишен отпуск за своите служители. Нововъведението е последната иновация в работната култура на компанията и нейният принос за баланс между кариера и личен живот. Като допълнение са въведени и 6-часови работни петъци.

 • Шнайдер Електрик с приз за най-добър работодател на годината

  28.02.2022 г. Шнайдер Електрик с приз за най-добър работодател на годината

  Шнайдер Електрик България спечели награда за Най-добър работодател на годината 2022. Престижното първо място бе присъдено на церемонията на 5-ите годишни награди за Employer Branding на b2b Media. В състезанието взеха участие повече от 100 компании.

 • ManpowerGroup Югоизточна Европа въвежда 4-дневна работна седмица

  24.02.2022 г. ManpowerGroup Югоизточна Европа въвежда 4-дневна работна седмица

  ManpowerGroup официално обяви въвеждането на 4-дневна работна седмица за служителите си в България, Сърбия, Босна и Херцеговина, Хърватия и Словения, научи Борса.bg от ManpowerGroup България. Въздействието на 4-месечния тестов проект.

 • Carrer Show се разраства в платформа за работа

  21.02.2022 г. Carrer Show се разраства в платформа за работа

  Целогодишно платформата ще предлага възможност за видео срещи между работодатели и кандидати за работа, които ще се провеждат в рамките на тематични виртуални събития, посветени на професионалната реализация в разнообразни сфери.

 • Един работен ден на инж. Владислава Петрова от Сентилион

  14.02.2022 г. Един работен ден на инж. Владислава Петрова от Сентилион

  С инж. Петрова разговаряме за удовлетвореността да бъде част от положителната промяна в живота на хората, за вдъхновението във всеки работен ден и възможността да съчетава двете най-важни роли – тази на майка и на професионалист.

 • На 19 февруари предстои вторият епизод на Клуб HR Navigator

  04.02.2022 г. На 19 февруари предстои вторият епизод на Клуб HR Navigator

  На 19 февруари 2022 г. от 9:30 ч. ще се проведе онлайн вторият епизод на дискусионния клуб HR Navigator, организиран от ManpowerGroup България и Clubhouse.Темата на събитието ще бъде насочена към дефицита на ИТ специалисти.

 • Кауфланд България получи сертификация за Топ Работодател

  21.01.2022 г. Кауфланд България получи сертификация за Топ Работодател

  За четвърта поредна година Кауфланд България бе сертифицирана от престижния международен независим институт Top Employers Institute. Сертификацията е получена след детайлен мониторинг на процесите в компанията през изминалата година.

 • Schneider Electric стартира програма за подкрепа на своя екип

  19.01.2022 г. Schneider Electric стартира програма за подкрепа на своя екип

  Лидерът в дигиталната трансформация на енергийното управление и автоматизацията Schneider Electric обяви старта на допълнителна програма за подкрепа на служителите си и техните семейства, научи Борса.bg от Шнайдер Електрик България.

Браншът In Brief

 • Френската компания Akwel ще стартира производство в България

  Френският производител на автомобилни компоненти Akwel планира да открие завод в Плевен, България, научи Борса.bg от Balkanengineer.com. Компанията възнамерява да прехвърли част от своите мощности от съществуващия си завод в Турция към България.

 • Конкурсът на БАСФ за иноватори приема кандидати до 30 септември

  Срокът за подаване на кандидатури за конкурса „БАСФ Иновейшън Хъб 2022“ на химическата компания БАСФ ще продължи до полунощ на 30 септември, научи Борса.bg от БТА. Конкурсът предоставя финансова подкрепа за развитието на най-добрите иноватори и стартъпи.

 • Shwarz разширява веригата хипермаркети Kaufland в Румъния

  Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) отпусна заем в размер на 100 млн. евро на германската група Schwarz, научи Борса.bg от Balkanengineer.com. Средствата ще се използват за разширението на търговската верига Kaufland в Румъния и Молдова.

 • Нов център за информационни технологии в София от Amadeus Sofia

  „Амадеус София Лабс“ отваря център за информационни технологии в гр. София, за което получи сертификат клас „А“ по реда на Закона за насърчаване на инвестициите, научи Борса.bg от Economy.bg. Размерът на инвестицията е за близо половин милион лева.

 • ГБИТК организира конференция на тема „Кръгова икономика“

  На 29 септември 2022 г. Германо-българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) и Advantage Austria София организират конференция на тема „Кръгова икономика“, научи Борса.bg от ГБИТК. На събитието ще се представят публични политики и програми.

 • България ще доставя електроенергия на Северна Македония

  След сделка между премиерите на България и Северна Македония, Гълъб Донев и Димитър Ковачевски, България ще достави 200 MWh електроенергия на Северна Македония, за да помогне на страната да смекчи последиците от енергийната криза, научи Борса.bg.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6