Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

 • Един работен ден на инж. Мартин Марков от Сентилион

  31.03.2021 г. Един работен ден на инж. Мартин Марков от Сентилион

  Повече за шанса да открива и прилага иновативни решения с реален отпечатък върху хората и средата, за трудностите и предизвикателствата, които възприема като възможности, и други любопитни акценти от своята работа, разказа инж. Марков.

 • Career Show Tech ще предложи дигитален подбор на ИТ кадри

  31.03.2021 г. Career Show Tech ще предложи дигитален подбор на ИТ кадри

  Единствено по рода си кариерно събитие за ИТ специалисти – Career Show Tech ще се проведе на 19 и 20 май изцяло онлайн, информираха за Борса.bg организаторите. На събитието ще присъстват водещи български и европейски компании, предлагащи ИТ позиции.

 • Запознайте се с новия мениджър „Продажби и маркетинг“ в АББ

  24.03.2021 г. Запознайте се с новия мениджър „Продажби и маркетинг“ в АББ

  Имаме удоволствието да Ви представим г-жа Радослава Радева, която от началото на годината заема позицията мениджър „Продажби и маркетинг“ в АББ България. Вижте интервюто, което тя даде специално за читателите на Инженер.bg.

 • АББ България получи отличие за благотворителност

  24.03.2021 г. АББ България получи отличие за благотворителност

  АББ България – клон Раковски получи бронзов Годишен знак за дарителство от работното място „Отговорна компания – отговорни служители“. Ежегодните награди се връчват от Фондация BCause, БДВО, БАУХ и Българската асоциация на специалистите по КСО.

 • Как IMI България сплотява екипа си в условията на COVID-19?

  23.03.2021 г. Как IMI България сплотява екипа си в условията на COVID-19?

  Специално за читателите на Инженер.bg от HR отдела на IMI България разказаха любопитни подробности за инициативите, които обединяват дистанционно работещите служители, както и тези, чиято цел е да съхранят здравето и безопасността на колегите им.

 • Един работен ден на Владимир Върбанов от БКК 95

  23.03.2021 г. Един работен ден на Владимир Върбанов от БКК 95

  Между многобройните си работни задачи като ръководител „Производство“ на една от производствените бази на БКК 95 г-н Владимир Върбанов се срещна с екипа ни, за да разкаже за своя професионален път като част от доказаното българско дружество.

 • Един работен ден на инж. Страцимир Димов от Агрополихим

  19.03.2021 г. Един работен ден на инж. Страцимир Димов от Агрополихим

  Какво стои в основата на професионалния живот на инж. Страцимир Димов – технолог във фирма Римакем ЕООД, част от водещия производител на азотни и фосфорни торове Агрополихим АД? Вижте какво разказа младият специалист в рубриката ни „Един работен ден на...“.

 • TELUS International представи програма „Амбасадори“

  16.03.2021 г. TELUS International представи програма „Амбасадори“

  Една от най-големите аутсорсинг компании у нас TELUS International Europe представи своята програма „Амбасадори“, чиято цел е да открие страхотни хора, които да се присъединят към екипа, както и отворени позиции за месец март научи Борса.bg от TELUS.

 • ЧЕЗ България подписа споразумение за партньорство със СФ на СУ

  10.03.2021 г. ЧЕЗ България подписа споразумение за партньорство със СФ на СУ

  Двете страни сключиха споразумение за стратегическо партньорство, свързано с подготовката на висококвалифицирани специалисти от областта на икономиката, управлението и моделирането на големи данни в бизнеса.

 • АББ ни среща със своите лидери: Запознайте се с Уве Чирнер

  10.03.2021 г. АББ ни среща със своите лидери: Запознайте се с Уве Чирнер

  „Хората са тези, които носят промяната“ – това споделя управителят на АББ България – клон Раковски, Уве Чирнер, в първия епизод на видеопоредицата „Лидерите на АББ България“. Вижте какво още сподели той в материала.

Браншът In Brief

 • Фирма Prefera Foods представя нови храни в Европа и САЩ

  Румънският производител на консервирани храни Prefera Foods възнамерява да разшири бизнеса си като стъпи на международния пазар в Европа и САЩ. За осъществяване на плановете си дружеството успява да събере средства в размер на 5 млн. евро в частни облигации.

 • Задвижване на ABB помага на болничния кораб Global Mercy

  Задвижването Azipod на ABB ще помогне на гражданския болничен кораб Global Mercy на международната благотворителна организация Mercy Ships да навигира тесни протоци и да пристава в плитки пристанища, които са по-малко достъпни за други плавателни съдове.

 • GS1 подписа меморандум за Европейски паспорт на батериите

  На 20 май т.г., международната организация с нестопанска цел, която разработва и поддържа най-широко използваните стандарти за веригите на доставка GS1 и GS1 в Европа подписаха Меморандум за сътрудничество и разработване на дигитален Европейски паспорт на батериите.

 • Dundee Рrесіоuѕ Меtаlѕ с рекордни резултати за април – юни т.г.

  Kaнaдcĸaтa злaтoдoбивнa ĸoмпaния Dundее Рrесіоuѕ Меtаlѕ oтчeтe peĸopдни peзyлтaти зa пepиoдa aпpил – юни, които до голяма степен се дължaт нa минaтa „Чeлoпeч“. Тя почти yдвoявa дoбивa cи нa злaтo cпpямo пъpвoтo тpимeceчиe нa гoдинaтa.

 • Grundfos строи ново производствено съоръжение в Инджия

  Съоръжението ще се простира на площ от 20 000 кв. м. В него ще бъдат разкрити и нови работни позиции, с което наетите в компанията служители ще надвишат 1000 души, а базата в Инджия ще бъде третата по големина фабрика на Grundfos в глобален мащаб.

 • Interfood & Drink 2021 предлага нови възможности за реклама

  Предстоящото 20-о издание на изложението Interfood & Drink, което ще се проведе в периода 29 септемри – 2 октомври т.г., предлага нови допълнителни възможности за реклама и презентиране на продукти по нов и нестандартен начин, научи Борса.bg от Интер Експо Център.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6