Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

MTG се включи в кампанията „Гордея се с труда на моите родители“ 12.11.2019 г.

В навечерието на Деня на народните будители, 1 ноември, българският металургичен холдинг Метал Технолоджи Груп (MTG) посрещна деца на свои служители в рамките на кампанията „Гордея се с труда на моите родители”, съобщиха за Борса.bg от MTG.

 

 

Инициативата се проведе в трите завода на дружеството – Алуком, Центромет и Осъм.

 

Малчуганите направиха обиколка на базите на фирмата и се запознаха с процесите в тях. Децата имаха възможност да наблюдават отблизо работата на машините, както и да видят изделията, произвеждани в заводите на MTG.

 

От екипа на MTG изразиха гордостта си от малките посетители и не скриха своята радост от детските усмивки, озарили предприятията на компанията.

 

Инициативата „Гордея се с труда на моите родители” се организира от Българската мрежа на Глобалния договор на ООН и има за цел да запознае най-малките членове на обществото с дейността на различните професии, да ги запознае с ценностите, които трудът въплъщава, както и да подпомогне избора на тяхната бъдеща кариера.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Метал Технолоджи Груп, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Метал Технолоджи Груп

Браншът In Brief

 • В Македония се състоя регионална среща за качеството на въздуха

  Представители на правителствата на Северна Македония, Сърбия, Косово, Босна и Херцеговина проведоха регионална конференция за управление на качеството на въздуха на Западните Балкани. Срещата се състоя на 21 ноември в гр. Скопие.

 • Теси бе партньор на кампания за безопасно пътуване на децата

  Теси стана партньор на кампанията „С предпазен колан на задната седалка“, съобщиха за Борса.bg от българската компания. Инициативата е на Община Шумен и се проведе под патронажа на Президента на Република България, г-н Румен Радев.

 • България ще предостави честоти за 5G мрежа до средата на 2020 г.

  До средата на 2020 г. България ще стартира процедура по предоставяне на честотен ресурс, чрез който мобилните оператори да започнат изграждането на мобилните си 5G мрежи. Това стана ясно по време на първия по рода си форум за внедряването на 5G в страната.

 • Nibe Industrier става собственик на сръбския завод на Gorenje

  Шведският производител на бойлери Nibe Industrier става собственик на завода за домакински уреди на Gorenje в Сърбия. Сумата за сделката не е разкрита. Досега Gorenje присъстваше в Сърбия чрез дъщерното си дружество Gorenje Tiki.

 • Innovation Accelerator Bulgaria ще финансира стартъп компании

  Innovation Accelerator Bulgaria търси иновативни стартъп компании, които да подкрепи с инвестиция. Фирмите в начален етап на развитие ще бъдат финансирани със суми между 25 000 и 50 000 евро, а по-напредналите могат да получат от 50 000 до 1 млн. евро.

 • Група Sika закупува румънския производител на материали AdePlast

  Един от най-големите румънски производители на строителни материали – AdePlast, става собственост на швейцарската група Sika. Стойността на сделката не е публично обявена. AdePlast произвежда сухи лепила и хоросани, декоративни бои, мазилки и полистирен.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6