Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Kaufland България с нов директор "Човешки ресурси" 02.07.2019 г.

Милена Караилиева е новият директор „Човешки ресурси“ на Kaufland България, научи Борса.bg от българското дружество. На тази позиция тя ще отговаря за стратегическото управление и развитието на човешкия капитал на компанията, както и за утвърждаването на нейната работодателска марка.

 

 

Милена Караилиева е част от екипа на Kaufland България от 2014 г., а под под нейно управление в компанията са реализирани редица иновативни и ефективни проекти в сферата на управлението на човешките ресурси.

 

„Горд съм с избора ни, защото Милена олицетворява ценностите, които са в ядрото на успешното развитие на Kaufland – висок професионализъм, отдаденост и коректност, отношение към хората и внимание към детайла, афинитет към динамиката, непрекъснато желание за развитие и проактивност, но не като самоцел, а в името на общия резултат. Вярвам, че тя е правилният партньор за целия ни екип“, коментира изпълнителният директор на Kaufland България Иван Чернев.

 

„Грижата за хората, тяхното развитие и удовлетвореност има ключова роля за успеха на всеки бизнес. Предизвикателството да се справиш успешно с тази нелека задача е още по-голямо в компания, която е сред най-големите работодатели в страната. За мен е чест, че ми се гласува доверие да заема тази изключително отговорна позиция“, споделя Милена Караилиева.

 

Източник на снимковия материал: Kaufland България

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6