Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

„IT Career Fair“ очаква посетителите на Bulgarian Digital Week 02.09.2019 г.

Дигиталните технологии са твоята страст? Мечтаеш за кариера в сферата на информационните технологии? Тогава не пропускай Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019, където ще можеш да се запознаеш с твоя бъдещ работодател! Събитието ще се проведе от 23 до 28 септември в рамките на 75-ото издание на Международния технически панаир в гр. Пловдив, научи Борса.bg от организаторите.

 

 

Bulgarian Digital Week е най-голямото изложение в България в областта на телекомуникациите и информационните технологии. В рамките на шест дни посетителите ще имат възможността да се срещнат с редица утвърдени компании, над 50 учебни заведения и младежки организации и да вземат участие в над 30 конференции, презентации и кръгли маси.

 

Инженер.БГ е основен медиен партньор и участник в Международен технически панаир – Пловдив и Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019. Най-интересните акценти от събитието можете да следите на специалната ни страница Панаир 2019! Екипът ни ви очаква и на щанда ни в Палата 13! Заповядайте!

 

Източник на снимковия материал: Международен панаир Пловдив

Браншът In Brief

 • John Deere планира изграждането на логистичен център в Сърбия

  Американският производител на селскостопанска техника и машини John Deere планира изграждането на логистичен комплекс в Сърбия. Стойността на проекта е между 5 и 6 млн. евро. Логистичното съоръжение ще бъде изградено в гр. Сремска Митровица.

 • Производител на стъкло инвестира 29 млн. евро в завод в България

  Португалският производител на стъкло ВА Glаѕѕ инвестира 29 млн. евро в ново оборудване за завода cи в гр. Πлoвдив, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Производственият капацитет на дружеството вече достига до 1205 тoнa oпaĸoвъчнo cтъĸлo нa дeн.

 • Британската компания Tide отвори врати на нов офис в София

  Британското финтех дружество Tide, предлагащо услуги за бързо бизнес банкиране, отвори свой офис за 100 служители в гр. София, научи Борса.bg. Работните площи се разполагат върху близо 2 000 кв. м. в Бизнес център Мегапарк.

 • Македония с проект за обучение на front-end разработчици

  Асоциацията за регионално развитие Balkan Economic Forum в сътрудничество с уеб академията Everest стартира проект за обучение на кадри в сферата на уеб разработката в Северна Македония, научи Борса.bg от BalkaEngineer.com.

 • Захарни заводи представи ново оборудване за 1.6 млн. лева

  На 30 август 2019 г. Захарни заводи откри нова производствена линия за пакетиране на захар в хартиена опаковка. Последното поколение оборудване, произведено в Германия, е в размер на 1.6 млн. лева, научи още Борса.bg от съобщение на компанията.

 • Ръст за промишленото производство на Северна Македония

  Северна Македония отбелязва ръст в промишленото си производствопрез юли в размер на 5.8% в сравнение със същия месец на предходната година. Секторът на добива на руди и естествен камът бележи увеличение, а електроснабдяването и доставката на газ.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6