Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

IMI България с материално дарение за МБАЛ – Ботевград 14.04.2021 г.

Като компания с изключително висока социална отговорност, Интегрейтид Микро-Електроникс (IMI) България за четвърти път оказа своята подкрепа към Многопрофилна болница за активно лечение (МБАЛ) – Ботевград. Дружеството направи дарение на кислородни концентратори за COVID отделението в местното лечебно заведение“, споделиха пред Инженер.bg от IMI България.

 

 

След като през декември 2020 г. закупи четири броя апарати за кислородна терапия за нуждите на отделението за лечение на пациенти с COVID-19 в МБАЛ – Ботевград, IMI България отново се отзова на молбата на болницата, дарявайки два броя 10-литрови кислородни концентратори DeVilbiss. Те са прецизни, надеждни и компактни, като същевременно с това имат голям обем и доставят 95% чист медицински кислород.

 

Интегрейтид Микро-Електроникс България пожелава здраве и много сили в битката с COVID-19 на всички лекари и пациенти!

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции във Интегрейтид Микро-Електроникс България ЕООД както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: IMI България

 

 

 

Браншът In Brief

 • Procter & Gamble откри нов завод в Урлати, Румъния

  Procter & Gamble откри нов завод в румънския град Урлати. Новото съоръжение ще произвежда капсули с течен перилен препарат на марката Ариел. Продукцията е предназначена предимно за износ в редица европейски страни. С това ще бъдат открити над 200 работни места.

 • Kemet Electronics с план за разширяване на базата си в Скопие

  Планът на компанията предвижда откриване на R&D център, който ще се фокусира върху производството на нови кондензатори, създаването на нови производствени съоръжения и разкриването на помещения за изследване и тестване на нови материали.

 • Булмаркет навлиза на румънския жп пазар

  През април т.г. Юнайтед Рейлуейс стартира своята дейност в Румъния. Юнайтед Рейлуейс ще обслужва работата на Булмаркет на територията на Румъния. Нейната дейност е свързана с двата терминала за пропан бутан, които се намират в Гюргево и Галац.

 • Внесоха проект за превръщането на Централна баня в бaлнeoцeнтъp

  Планът за обновяването на северното и източното крило на Централна минерална баня в София вече е внесен за разглеждане в Столичния общински съвет, научи Борса.bg от Градът Медиа Груп. Той бе paзpaбoтeн oт Oбщинско предприятие „Coфияплaн“.

 • Китайският производител Mei Ta планира нови инвестиции в Сърбия

  Китайският производител на части за автомобили и мотоциклети Mei Ta планира нови инвестиции в индустриалната зона в Барич в Сърбия. Първоначалната идея на ръководството е да построят в Барич най-големия логистичен център на компанията за Европа.

 • Конкурсът „Стартирай 4.0“ ще дигитализира две предприятия у нас

  Представителства на няколко световни компании у нас обявиха началото на конкурса „Стартирай 4.0“. Той има за цел да подпомогне българската индустриална общност по пътя на дигиталната трансформация в производството, а основен организатор е Шнайдер Електрик България.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6