Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

„HR summit & Career fair Plovdiv 2019” ще се проведе на 22 март 22.02.2019 г.

На 22 март 2019 г. в гр. Пловдив – европейската столица на културата, ще се проведе „HR summit & Career fair Plovdiv 2019”, съобщиха за Борса.bg от АББ България. Сред основните партньори на кариерното събитие са компаниите Маркита и Фат, а организатор е Международен панаир Пловдив, където ще се състои мероприятието.

 

 

Мащабното събитие, което е разделено на две части, има за цел да събере на едно място лектори и представители на големите български фирми. По време на конференцията HR мениджъри и признати HR експерти ще обсъдят най-важните въпроси в управлението на човешките ресурси. А на Панаира на кариерата ще бъдат представени компании от най-различни отрасли: IT, телекомуникации, производство, маркетинг и PR, логистика и управление на персонала, като всичко това ще е съчетано с много полезни дискусии и презентации.

 

„HR Career Fair Plovdiv 2019“ е мястото, където можете да общувате с представители на компаниите лидери на пазара. Един от лекторите по време на кариерния панаир е Виктория Чорбаджийска, мениджър човешки ресурси в АББ България ЕООД.

 

АББ България е част от ABB Group – иновативен технологичен лидер в областта на продуктите за електроснабдяване и електрообзавеждане, роботика и задвижвания, индустриална автоматизация и енергийни мрежи.

 

Повече информация за събитието можете да намерите ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в АББ България ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: HR summit & Career fair Plovdiv 2019

Браншът In Brief

 • След 10-годишна пауза в Румъния отново ще произвеждат трактори

  След 10-годишна пауза отново стартира производството на румънски селскостопански трактори – вече е факт първият такъв от модел TAGRO. Очаква се серийното производство да започне още тази година след сертифициране от румънския регистър на автомобилите (RAR).

 • Заповядайте на семинар за Autodesk решения за ВиК мрежи

  На 24 април 2019 г. в хотел „Новотел София” ще се проведе семинар, посветен на актуални софтуерни решения на Autodesk за проектиране на ВиК мрежи, информираха за Борса.bg от Българска асоциация по водите (БАВ), които са едни от организаторите на събитието.

 • Магна Пауъртрейн Пловдив е с нов собственик

  Магна Пауъртрейн Пловдив, производител на автомобилни компоненти, е с нов собственик – южнокорейската компания Hanon Systems. Придобиването е част от глобална сделка за девет завода на канадската фирма Magna, научи Борса.bg.

 • Ford произведе двигател номер 1 000 000 в Румъния

  Ford произведе 1 000 000 двигателя модел Ecoboost 1.0 в завода си в Крайова, Румъния. Изработката на този тип двигател стартира през 2012 г, като само за изминалата 2018 г. броят произведени бройки е 300 000, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Китайска компания стартира изграждане на нов завод в Сърбия

  Китайската компания Minth Automotive Europe стартира изграждане на нов завод в гр. Лозница, Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Инвестиционният проект е на стойност близо 100 млн. евро и ще осигури около 1000 нови работни места.

 • Македонски Телеком пусна система за „умен“ дом в Македония

  Телекомуникационната компания Македонски Телеком въведе нов продукт на македонския пазар – иновативно решение за интелигентен дом. Продуктът Smart Home се състои от интелигентни сензори, крушки и охранителни камери на Xiaomi.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6