Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

„HR summit & Career fair Plovdiv 2019” ще се проведе на 22 март 22.02.2019 г.

На 22 март 2019 г. в гр. Пловдив – европейската столица на културата, ще се проведе „HR summit & Career fair Plovdiv 2019”, съобщиха за Борса.bg от АББ България. Сред основните партньори на кариерното събитие са компаниите Маркита и Фат, а организатор е Международен панаир Пловдив, където ще се състои мероприятието.

 

 

Мащабното събитие, което е разделено на две части, има за цел да събере на едно място лектори и представители на големите български фирми. По време на конференцията HR мениджъри и признати HR експерти ще обсъдят най-важните въпроси в управлението на човешките ресурси. А на Панаира на кариерата ще бъдат представени компании от най-различни отрасли: IT, телекомуникации, производство, маркетинг и PR, логистика и управление на персонала, като всичко това ще е съчетано с много полезни дискусии и презентации.

 

„HR Career Fair Plovdiv 2019“ е мястото, където можете да общувате с представители на компаниите лидери на пазара. Един от лекторите по време на кариерния панаир е Виктория Чорбаджийска, мениджър човешки ресурси в АББ България ЕООД.

 

АББ България е част от ABB Group – иновативен технологичен лидер в областта на продуктите за електроснабдяване и електрообзавеждане, роботика и задвижвания, индустриална автоматизация и енергийни мрежи.

 

Повече информация за събитието можете да намерите ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в АББ България ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: HR summit & Career fair Plovdiv 2019

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6