Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Запознайте се с HR тенденциите и новостите на HR Industry 2021 08.02.2021 г.

Едно от най-очакваните HR събития у нас – HR Industry 2021 ще се състои на 9 февруари т. г., от 10 ч. до 16 ч., научи Борса.bg от организаторите. Тази година се тестват 10 години от първото му издание, а за първи път събитието ще бъде изцяло онлайн в платформата за онлайн събития Brazen Technologies.

 

 

В крак с дигитализацията, HR Industry ще представи пълния спектър на HR услуги, наред с очертаващите се тенденции и иновации в сферата.

 

Събитието ще събере на едно място ТОП компаниите на пазара. В рамките само на ден участниците ще могат да проведат виртуални срещи с тях и да научат най-добрите предложения за: подбор на персонал, HR софтуер, тиймбилдинги, обучения и симулации, трудова медицина, допълнителни придобивки и други.

 

Организаторите са подготвили актуална и богата семинарна програма, която ще зададе тенденциите в бранша за 2021 г.

Организатор на събитието е JobTiger, в партньорство с Българска асоциация за управление на хора, а генерален спонсор на събитието е MetLife.

 

Можете да се регистрирате безплатно ТУК.

 

Източник на снимковия материал: JobTiger

Браншът In Brief

 • Български архитект получи престижно отличие в САЩ

  Българският архитект Teoдopa Beлĸoвa е част от екипа, който се класира на трето място в международния архитектурен конкурс Burnham. Арх. Велкова yчacтвa в тазгодишното издание, озаглавено Вurnhаm 20/20, зaeднo c Kpиcтиaнa Бypги, Шaни Aлбaлaĸ и Mapтa Kpaйли, c ĸoитo yчaт зaeднo в UСLА, САЩ.

 • Северна Македония изгражда магистрални газопроводи

  Тази година ще бъде завършено изграждането на магистралните газопроводи от гр. Скопие до гр. Гостивар и от гр. Неготино до гр. Битоля в Северна Македония. Освен това предстоят нови проекти за взаимно свързване с Гърция, Косово и Сърбия.

 • Bosch инвестира в климатична неутралност и електромобилност

  През пролетта на 2020 г. Bosch постигна климатична неутралност на своите 400 локации в целия свят. През 2021 г. компанията ще вложи 700 млн. евро за разработване на решения за електрическата мобилност, включително горивни клетки.

 • Планира се замяната на въглищата в ТЕЦ-овете у нас

  Постепенното спиране на използването на въглища за производство на електроенергия и пoeтaпнa зaмянa нa гopивнaтa бaзa в ТЕЦ-овете във въглищни peгиoни нa cтpaнaтa чpeз изпoлзвaнeтo нa aлтepнaтивни eĸoлoгocъoбpaзни eнepгoнocитeли.

 • Дунавската водна програма организира серия от уебинари

  Уебинарите са на актуални теми, свързани с водния сектор в Дунавския регион. Следващото събитие ще бъде насочено към Директива 91/271/ЕИО от 21 май 1991 година за пречистването на градските отпадъчни води и ще се проведе на 18 март 2021 г.

 • Сърбия обяви търг за доставка на електрически влакове

  Министерството на строителството, транспорта и инфраструктурата на Сърбия обяви търг за поръчка на три електрически влака, които ще се движат по маршрута Белград – Нови Сад – Суботица, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6