Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Маргарета Сайлер ще говори на The Future of Work 2022 20.09.2022 г.

Сред лекторите на предстоящата през октомври конференция The Future of Work Summit: Creating Change ще бъде г-жа Маргарета Сайлер, работила като старши HR мениджър в Tesla, научи Борса.bg от Karieri.bg. Тя е един от авторите на книгата Culture Up. Книгата е посветена на темата за лидерство и организационно развитие, а другият автор е Марейке Муцберг.

 

 

Маргарета Сайлер оказва съдействие за успешното разрастване на корпорации с различен брой служители – от по-малко от 100 до стотици и хиляди служители, за кратък период от време. В своя професионален път тя работи в технологичната индустрия, както в стартиращи, така и в световни компании. Била е старши мениджър Набиране на служители“ в Тesla за Европа, Близкия Изток и Африка, и глобален директор Набиране на персонал“ за Lilium Aviation.

 

Днес г-жа Сайлер управлява собствена консултантска компания – Моndaysquares, и съветва лидери как да интегрират и развиват човешкия потенциал в своите организации.

Конференцията ще
се състои на 27 октомври в гранд-хотел Милениум“ в София, както и онлайн.

Ако сте сред първите 20 участници, закупили хибриден билет за достъп до конференцията, ще получите книгата на Маргарета Сайлер като подарък.

 

Бихте могли да заявите места за присъствие на конференцията ТУК.

 

Бихте могли да се запознаете с програмата и лекторите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Моndaysquares

Браншът In Brief

 • Френската компания Akwel ще стартира производство в България

  Френският производител на автомобилни компоненти Akwel планира да открие завод в Плевен, България, научи Борса.bg от Balkanengineer.com. Компанията възнамерява да прехвърли част от своите мощности от съществуващия си завод в Турция към България.

 • Конкурсът на БАСФ за иноватори приема кандидати до 30 септември

  Срокът за подаване на кандидатури за конкурса „БАСФ Иновейшън Хъб 2022“ на химическата компания БАСФ ще продължи до полунощ на 30 септември, научи Борса.bg от БТА. Конкурсът предоставя финансова подкрепа за развитието на най-добрите иноватори и стартъпи.

 • Shwarz разширява веригата хипермаркети Kaufland в Румъния

  Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) отпусна заем в размер на 100 млн. евро на германската група Schwarz, научи Борса.bg от Balkanengineer.com. Средствата ще се използват за разширението на търговската верига Kaufland в Румъния и Молдова.

 • Нов център за информационни технологии в София от Amadeus Sofia

  „Амадеус София Лабс“ отваря център за информационни технологии в гр. София, за което получи сертификат клас „А“ по реда на Закона за насърчаване на инвестициите, научи Борса.bg от Economy.bg. Размерът на инвестицията е за близо половин милион лева.

 • ГБИТК организира конференция на тема „Кръгова икономика“

  На 29 септември 2022 г. Германо-българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) и Advantage Austria София организират конференция на тема „Кръгова икономика“, научи Борса.bg от ГБИТК. На събитието ще се представят публични политики и програми.

 • България ще доставя електроенергия на Северна Македония

  След сделка между премиерите на България и Северна Македония, Гълъб Донев и Димитър Ковачевски, България ще достави 200 MWh електроенергия на Северна Македония, за да помогне на страната да смекчи последиците от енергийната криза, научи Борса.bg.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6