Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Career Show Tech ще предложи дигитален подбор на ИТ кадри 31.03.2021 г.

Единствено по рода си кариерно събитие за ИТ специалисти Career Show Tech  ще се проведе на 19 и 20 май изцяло онлайн, информираха за Борса.bg организаторите.

 

 

На събитието ще присъстват водещи български и европейски компании, предлагащи ИТ позиции, които ще проведат лични видео срещи с квалифицирани професионалисти, търсещи професионално развитие. За целта организаторите са подготвили специално разработена интерактивна платформа. Платформата ще бъде отворена за достъп предварително и по този начин всички участници в събитието ще имат възможността да организират графика си по възможно най-удобния за тях начин.

 

„Career Show Tech e кариерен форум за ИТ специалисти, насочен към комплексното професионално развитие на заетите в сферата. Платформата, която използваме за провеждане на събитието дава възможност за прецизен двустранен подбор на събеседника. Това спестява време и усилия, както на работодателите, така и на кандидатите”, отбелязва Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

 

Освен в лични срещи с работодателите, участниците ще имат възможност да се включат в наситена програма от лекции, уъркшопи и онлайн демонстрации, водени от доказани професионалисти от компании като Google, Microsoft, Product Hunt и Financial Times. Специалистите, които не търсят активно работа, но искат да „сверят часовника си“ за последните тенденции в сектора, ще могат да се включат в специално подбрани дискусии на теми от различни сфери на технологиите.

 

Искате да се включите? Регистрирайте се безплатно ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Career Show

Браншът In Brief

 • До края на април настройват суперкомпютъра „Дискавърър“

  Над 30 специално създадени програми ще осигурят работата на суперкомпютъра „Дискавърър“ и ще спомогнат за използването на максималната мощност на машините, както и за реализирането на разнообразни изследвания.

 • КонтурГлобал дари над 350 000 лв. на медицински институции

  Средствата са били насочени предимно към локалните общности и лечебни заведения. В допълнение, КонтурГлобал Марица Изток 3 реализира инвестиция от над 800 000 лв. за защита на здравето на своя екип и подизпълнители.

 • Предстои изграждането на две нови летища в Сърбия

  В Сърбия ще бъдат изградени две нови летища – край гр. Добановци и гр. Нови Сад, става ясно от Пространствения план на страната за периода 2021 – 2035 г.. Документът бе публикуван от Министерството на строителството, транспорта и инфраструктурата.

 • Раздадоха архитектурните награди „Животворна светлина“ 2020

  На 25 март 2021 г. на онлайн церемония бяха раздадени apxитeĸтypнитe нaгpaди „Животворна светлина“ 2020. В седмото издание на конкурса участваха oбщo 108 пpoeĸтa oт 7 дъpжaви, сред които Бългapия, Cъpбия, Typция, Maĸeдoния, Pyмъния, Бocнa и Xepцeгoвинa и Чepнa гopa.

 • Северна Македония инвестира в LNG терминала в Александруполис

  Македонските държавни компании National Energy Resources (NER) и ESM подписаха Меморандуми за сътрудничество за инвестиции в проекта за изграждане на плаващ терминал за втечнен природен газ (LNG) и газова централа край гр. Александруполис в Гърция.

 • Канадската Armstrong мести част от производството си в Румъния

  Канадската група Armstrong Fluid Technology – производител на помпи за отоплителни, охладителни, санитарни и водоснабдителни инсталации, е прехвърлила в своята румънска фабрика в Джимболия, окръг Тимиш, част от производството от други европейски държави. Компанията разшири производствения капацитет на фабриката в Румъния, а продуктите, произведени в страната, вече обслужват клиентите на групата по целия свят.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6