Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Career Show Awards – жури и публичен вот определят победителите 26.10.2020 г.

Експертно жури и публичен вот ще определят победителите в наградите за най-добър работодател в България – Career Show Awards, информираха за Борса.bg организаторите на Career Show. Победителите ще бъдат обявени на 10 ноември в сайта на наградите.

 

 

Наградите Career Show Awards имат за цел да представят най-добрите HR практики в България в над 50 категории. Тази година е добавена и нова специална категория – „Стратегия за управление на кризи“, където ще бъдат отличени успешните стратегии, свързани с кризисни ситуации като тези, в които е поставен бизнесът в световен мащаб през 2020 г.

 

Кандидатурите на компаниите ще бъдат оценени от престижно жури, а публичен вот ще определи най-добрият работодател в специална категория – „Работодател на публиката“.

 

Тази година, въпреки пандемията, Career Show Awards имат рекорден брой участници – над 300 кандидатури.

 

„Това показва, че дори в тежките условия, в които се намират, компаниите продължават да развиват работодателската си марка и потенциала на човешкия си ресурс. Career Show Awards са чудесна възможност за работодателите да получат заслужено признание за усилията си в посока преодоляване на кризата и предоставяне условия на труд, в които служителите им да се чувстват сигурни“, коментира Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

 

Можете да гласувате за „Работодател на публиката“ до 30 октомври ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Career Show

Браншът In Brief

 • Представиха Националния план „Иновативна България“

  Разходите за иновации, образование и икономическо развитие са първият стълб в плана „Иновативна България“. Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев по време на публична дискусия, посветена на първия стълб от „Иновативна България“.

 • EESTEC Academy стартира в края на ноември 2020 г.

  В края на ноември 2020 г. стартира тазгодишното издание на EESTEC Academy. Събитието включва поредица от кратки обучения по актуални теми в техническата сфера и се организира от македонската студентска организация EESTEC LC Skopje.

 • Philip Morris е вложила $ 20 млн. в базата си в Ниш през 2020 г.

  Американската компания за производство на цигари и тютюн Philip Morris International e вложила през 2020 г. 20 млн. щатски долара в базата си в Ниш, Сърбия, с което общите инвестиции на дружеството в страната възлизат на близо 900 млн. щатски долара.

 • Предвидени са 511 млн. лв. за модернизация на ел. инфраструктура

  Министерството на енергетиката, съвместно с представители на ЕСО, организира обществено обсъждане на проекта за дигитална трансформация и развитие на информационните системи на ЕСО в условията на нисковъглеродна енергетика.

 • Нестле България внедри нова роботизирана линия за опаковане

  Нестле България инвестира 23 млн. лв. във фабриката си в гр. София. Компанията представи модерна роботизирана поточна линия за опаковане на продукцията и разясни как това влияе върху производствените мощности и работните места.

 • OMV Petrom инвестира около 21 млн. евро в рафинерията Petrobrazi

  OMV Petrom е инвестирала около 21 млн. евро в рафинерията Petrobrazi. С това дружеството цели да увеличи капацитета на смесване на биологични вещества, както и да подобри инфраструктурата за транспорт, разтоварване и съхранение на биокомпоненти в рафинерията. Средствата бяха отпуснати през 2018 г., като след това Petrobrazi увеличи капацитета на смесване на биосъдържанието в горивата от 200 kt на около 350 kt годишно.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6