Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Career Show Awards – жури и публичен вот определят победителите 26.10.2020 г.

Експертно жури и публичен вот ще определят победителите в наградите за най-добър работодател в България – Career Show Awards, информираха за Борса.bg организаторите на Career Show. Победителите ще бъдат обявени на 10 ноември в сайта на наградите.

 

 

Наградите Career Show Awards имат за цел да представят най-добрите HR практики в България в над 50 категории. Тази година е добавена и нова специална категория – „Стратегия за управление на кризи“, където ще бъдат отличени успешните стратегии, свързани с кризисни ситуации като тези, в които е поставен бизнесът в световен мащаб през 2020 г.

 

Кандидатурите на компаниите ще бъдат оценени от престижно жури, а публичен вот ще определи най-добрият работодател в специална категория – „Работодател на публиката“.

 

Тази година, въпреки пандемията, Career Show Awards имат рекорден брой участници – над 300 кандидатури.

 

„Това показва, че дори в тежките условия, в които се намират, компаниите продължават да развиват работодателската си марка и потенциала на човешкия си ресурс. Career Show Awards са чудесна възможност за работодателите да получат заслужено признание за усилията си в посока преодоляване на кризата и предоставяне условия на труд, в които служителите им да се чувстват сигурни“, коментира Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

 

Можете да гласувате за „Работодател на публиката“ до 30 октомври ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Career Show

Браншът In Brief

 • Procter & Gamble откри нов завод в Урлати, Румъния

  Procter & Gamble откри нов завод в румънския град Урлати. Новото съоръжение ще произвежда капсули с течен перилен препарат на марката Ариел. Продукцията е предназначена предимно за износ в редица европейски страни. С това ще бъдат открити над 200 работни места.

 • Kemet Electronics с план за разширяване на базата си в Скопие

  Планът на компанията предвижда откриване на R&D център, който ще се фокусира върху производството на нови кондензатори, създаването на нови производствени съоръжения и разкриването на помещения за изследване и тестване на нови материали.

 • Булмаркет навлиза на румънския жп пазар

  През април т.г. Юнайтед Рейлуейс стартира своята дейност в Румъния. Юнайтед Рейлуейс ще обслужва работата на Булмаркет на територията на Румъния. Нейната дейност е свързана с двата терминала за пропан бутан, които се намират в Гюргево и Галац.

 • Внесоха проект за превръщането на Централна баня в бaлнeoцeнтъp

  Планът за обновяването на северното и източното крило на Централна минерална баня в София вече е внесен за разглеждане в Столичния общински съвет, научи Борса.bg от Градът Медиа Груп. Той бе paзpaбoтeн oт Oбщинско предприятие „Coфияплaн“.

 • Китайският производител Mei Ta планира нови инвестиции в Сърбия

  Китайският производител на части за автомобили и мотоциклети Mei Ta планира нови инвестиции в индустриалната зона в Барич в Сърбия. Първоначалната идея на ръководството е да построят в Барич най-големия логистичен център на компанията за Европа.

 • Конкурсът „Стартирай 4.0“ ще дигитализира две предприятия у нас

  Представителства на няколко световни компании у нас обявиха началото на конкурса „Стартирай 4.0“. Той има за цел да подпомогне българската индустриална общност по пътя на дигиталната трансформация в производството, а основен организатор е Шнайдер Електрик България.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6