Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Career Show ще излъчи Топ 100 на HR професионалистите в България 06.07.2020 г.

Career Show стартира индекса „Топ 100 HR професионалисти в България", съобщиха за Борса.bg организаторите. Целта на индекса е да покаже кои личности стоят зад създаването на най-добрите екипи и работна атмосфера у нас.

 

 

Всеки може да номинира своя фаворит в сферата на HR, Recruitment и Employer Branding. Всички номинирани ще бъдат включени в публичен вот, гласовете от който ще определят 100-те топ професионалисти в България.

 

„Като организатори на водещото експо за квалифицирани кадри Career Show и наградите за най-добър работодател Career Show Awards ежедневно се срещаме с труда на хората, които стоят зад изграждането на най-успешните екипи и процеси у нас. Именно затова искаме да ги отличим и да покажем кой стои зад  положителното развитие на пазара на труда в България”, споделят организаторите.

 

Номинирайте и Вие HR професионалиста, който Ви вдъхновява и е пример за добри практики, до 8 юли (включително) ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Career Show

Браншът In Brief

 • Откриха пречиствателна станция в гр. Чирпан

  В рамките на проекта са изградени и довеждащи колектори до ПСОВ „Чирпан“ от канализационната мрежа, осигуряващи включване на приблизително 70% от населението към ПСОВ, както и довеждаща инфраструктура за пречиствателната станция.

 • Фирма Fourth разширява екипа си в България

  Технологичната компания Fourth обяви, че през 2021 г. ще продължи растежа си в България. Фирмата ще разкрие нови екипи и планира да наеме опитни софтуерни инженери и експерти по големи данни. Планира се разрастване с още един Scrum екип.

 • Пускат през септември движението в тунел „Железница“

  През септември т.г. ще бъде пуснато двупосочно движението в новия тунел „Железница“ на АМ „Струма“ и в целия участък от Благоевград до Симитли, съобщиха от пресцентъра на МС. Съоръжението е най-дългият пътен тунел, изграждан досега у нас.

 • Белград с планове за зелен град и устойчива енергия

  В сръбската столица Белград бяха представени Планове за действие за зелен град и устойчива енергия и климат. Кметът на града Зоран Радойчич подчерта, че и в двата документа са представени инвестиционни проекти на стойност от 5.2 млрд. евро за период от 10 г.

 • БАВ организира фотоконкурс, посветен на водата

  Българската асоциация по водите обявяви фотоконкурс на тема „Водата“. Артистичната надпревара стартира на 1 март 2021 г. и се организира в рамките на ежегодното събитие на БАВ „Седмица на водата“, 2021 г., което се провежда по случай Световния ден на водата.

 • Schneider Electric и Фондация „ДА“ подкрепят семейства в нужда

  Фабриката на Schneider Electric в Пловдив стана основен партньор на проект на фондация „ДА“. Той е финансиран от компанията и цели осигуряването на грижи за жертвите на домашно насилие и самотните майки в региона на Пловдив.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6