Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Career Show обяви Топ 100 на HR професионалистите в България 28.07.2020 г.

Малко след обявяването на 50-те най-добри работодатели в страната, Career Show стартира индекса „Топ 100 HR професионалисти в България“, чиято цел бе да се откроят личностите, които стоят зад създаването на най-добрите екипи и работна атмосфера у нас, съобщиха за Борса.bg организаторите. Публичен вот определи финалния резултат на индекса.

В периода 30 юни – 8 юли т. г. всеки можеше да номинира HR експерт, за когото смята, че заслужава това признание. Бяха номинирани 310 души, които събраха над 19 500 гласа. Всички номинирани бяха включени в публично гласуване, а специалистите, събрали най-много подкрепа, се класираха в индекса.

 

“Работим в областта на кариерното развитие повече от 12 години. Като организатори на водещото експо за квалифицирани кадри Career Show и наградите за най-добър работодател Career Show Awards ежедневно сме свидетели на отлични постижения в сферата на привличането и задържането на таланти. Предизвикателствата пред специалистите по човешки ресурси, особено през последните месеци, са огромни! Именно затова искаме да ги отличим и да покажем кой стои зад най-успешните екипи и работна атмосфера в страната и кой се бори за положителното развитие на пазара на труда в България, дори в период на пандемия”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

 

Можете да разгледате индекса ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Career Show

Браншът In Brief

 • България Ер Меинтенанс разширява базата на Луфтханза

  България Ер Меинтенанс планира да инвестира 27 млн. лв. в разширяване капацитета на съществуващата база за обслужване и ремонт на самолети, оперирана от Луфтханза Техник София, както и обособяването на Част 145 Организация за техническо обслужване.

 • БТЛ Индъстрийз инвестира във фабрика в гр. Пловдив

  БТЛ Индъстрийз изпълнява сертифициран инвестиционен проект за изграждане на фабрика за производство на електронна медицинска апаратура в гр. Пловдив. Проектът предвижда инвестиции в размер на 10.5 млн. лв. и разкриване на 80 работни позиции.

 • Nidec Corporation планира изграждането на фабрика в Сърбия

  Японската компания Nidec Corporation планира изграждането на база за производство на малки електродвигатели в индустриалната зона в близост до рафинерията в гр. Нови Сад, Сърбия. Ще бъдат разкрити и няколко хиляди работни места.

 • Северна Македония се изкачва в Глобалния иновационен индекс

  Северна Македония зае 57 място в класацията на Глобалния иновационен индекс за 2020 година. Страната се е изкачила с две позиции спрямо предходната и с 27 в сравнение с 2018 г. По отношение на инвестициите от местните институции, страната се изкачва с 6 позиции.

 • Представиха първия мапинг на българската индустрия

  Министерството на икономиката, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Българската работодателска асоциация Иновативни технологии (БРАИТ) представиха първия мапинг на българската индустрия.

 • ABB с уебинар за умното управление на електроенергията

  Днес, 23 септември 2020 г., от 17:00 до 18:00 ч. ABB организира безплатен уебинар, насочен към дигитализацията в управлението на електрическата енергия. Уебинарът ще се проведе на английски език, а водещи ще бъдат трима специалисти от ABB.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6