Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Career Show събра топ таланти и работодатели в зала Арена Армеец 16.09.2019 г.

На 10 септември т.г. в зала Арена Армеец в столицата се проведе изложението за квалифицирани кадри Career Show 2019. Събитието срещна повече от 2 000 предварително селектирани специалисти, търсещи своето професионално развитие у нас, със 130 утвърдени работодатели от различни сектори. Гостите на събитието имаха възможността да се включат и в над 30 активности и дискусии, на които да получат отговор на редица въпроси за своята успешна кариера в България. Инженер.БГ бе сред медийните партньори и участници в новаторското кариерно изложение. Как премина то през очите на нашия екип? Да видим...

 

 

Официалният старт на събитието бе даден точно в 10 ч. на централната сцена. По време на откриването, организаторите връчиха наградите „Career Show Awards“ за най-добър работодател на България. За тях работодателите кандидатстваха в 20 категории и бяха оценени от специално жури от професионалисти, представители от различни организации и бизнес групи.

 

Събитието продължи до 17 ч., а организаторите бяха подготвили богата и интересна програма от различни лекции, дискусии и уъркшопи, разделени в различни зони: „Career boost“ с полезни теми за кариерно развитие, „Life and work“ зона с важни теми за баланса между работата и личния живот, „Silicon Valley“ - специално за IT специалистите и фирмите на събитието, „Main stage“ с мотивиращи лекции за иновации и бизнес, „Progress zone“ за организации предлагащи работа, стаж и обучение, както и „Employer Show Zone“ за работодатели. През целия ден мероприятието се излъчваше на живо онлайн на Career Show TV и във Фейсбук страницата на събитието.

 

Целия материал можете за прочете в Инженер.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Браншът In Brief

 • Сърбия ще строи инсталация за генериране на енергия от отпадъци

  Международен консорциум сключи договор с Европейската банка за възстановяване и развитие и Международната финансова корпорация за финансиране на проект за изграждане на инсталация за енергия от отпадъци в Сърбия.

 • Bosch разкри инженеринг център за софтуер в столицата

  Немският технологичен гигант Bosch отвори врати на първия инженеринг център в столичния „София Тех Парк“. В новия център вече близо 200 софтуерни специалисти разработват иновативни технологии за автомобилната индустрия.

 • Продавай успешно в Румъния и Гърция с eCommerce Academy

  На 31 октомври и 1 ноември 2019 г. в гр. София, България, ще се проведе четвъртото издание на събитието „Продавай успешно в Румъния“, което от т.г. се превъща в „Продавай успешно в Румъния и Гърция“. Мероприятието се организира от eCommerce Academy.

 • Македония в отлично икономическо сътрудничество със Словения

  Търговията между Македония и Словения бележи ръст от 10% за последните 10 години. По данни от анализ на Стопанската камара на Северна Македония стокообменът между двете страни през 2018 г. се оценява на 237.7 млн. евро.

 • Продукт на Festo е вписан в книгата на Гинес

  „Иновацията BionicOpter, разработена от Festo, е вписана в Книгата за световните рекорди на Гинес за 2020 г. като най-голямото летящо насекомо-робот”, информираха от Фесто ЕООД. Движението на устройството се доближава в максимална степен до това на водното конче.

 • Булконс Първомай модернизира производството си за 5 млн. лева

  Булконс Първомай инвестира 5 млн. лева в модернизиране на цеховете си и закупуване на изцяло ново оборудване за производство на лютеница. Новата поточна линия на компанията беше официално открита на 1 октомври 2019 г., научи Борса.bg от съобщение на производителя.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6