Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Career Show събра топ таланти и работодатели в зала Арена Армеец 16.09.2019 г.

На 10 септември т.г. в зала Арена Армеец в столицата се проведе изложението за квалифицирани кадри Career Show 2019. Събитието срещна повече от 2 000 предварително селектирани специалисти, търсещи своето професионално развитие у нас, със 130 утвърдени работодатели от различни сектори. Гостите на събитието имаха възможността да се включат и в над 30 активности и дискусии, на които да получат отговор на редица въпроси за своята успешна кариера в България. Инженер.БГ бе сред медийните партньори и участници в новаторското кариерно изложение. Как премина то през очите на нашия екип? Да видим...

 

 

Официалният старт на събитието бе даден точно в 10 ч. на централната сцена. По време на откриването, организаторите връчиха наградите „Career Show Awards“ за най-добър работодател на България. За тях работодателите кандидатстваха в 20 категории и бяха оценени от специално жури от професионалисти, представители от различни организации и бизнес групи.

 

Събитието продължи до 17 ч., а организаторите бяха подготвили богата и интересна програма от различни лекции, дискусии и уъркшопи, разделени в различни зони: „Career boost“ с полезни теми за кариерно развитие, „Life and work“ зона с важни теми за баланса между работата и личния живот, „Silicon Valley“ - специално за IT специалистите и фирмите на събитието, „Main stage“ с мотивиращи лекции за иновации и бизнес, „Progress zone“ за организации предлагащи работа, стаж и обучение, както и „Employer Show Zone“ за работодатели. През целия ден мероприятието се излъчваше на живо онлайн на Career Show TV и във Фейсбук страницата на събитието.

 

Целия материал можете за прочете в Инженер.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6