Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Career Show обяви победителите в Career Show Awards 2020 18.11.2020 г.

Рекордните 326 кандидатури се бориха в 50 категории за престижната награда за най-добър работодател на България за 2020, а победителите вече са ясни, информираха за Борса.bg организаторите на конкурса Career Show Awards.

 

 

Career Show Awards се връчват ежегодно и отличават най-забележителните успехи на компаниите в сферата на човешките ресурси. Победителите се определят от специално експертно жури, състоящо се от доказани професионалисти в различни сфери, а публичен вот определя кой ще заслужи званието „Работодател на публиката“.

 

Тази година в категория „Инженерство“ призът за най-добър работодател спечели Мелексис България, част от структурата на световния лидер в развоя и производството на микроелектронни компоненти за индустрията и автомобилната промишленост Melexis.

 

В категория „Производство“ първото място спечели при един от най-големите производители на велосипеди в Източна Европа – фирма Макском. Второ място в същата категория отново е за Мелексис България, а трето място отиде при Фесто Производство, дъщерна компания на германския концерн Festo AG & Co. KG, глобален лидер в областта на автоматизиращите технологии, индустриалните обучения и образователни програми. 

 

Най-добър работодател в категория „Строителство“ спечели строителната компания Джи Пи Груп.

 

В категория „Телекомуникации“ първото място зае телекомуникационният оператор А1, а Теленор България грабна второ място.

 

Наградата за най-добра стратегия за кариерно развитие бе връчена на Ingram Micro GBS Bulgaria за тяхната IM Leadership Academy, а Бер-Хелла Термоконтрол взе втора награда за стратегията си за кариерно развитие в областта на „Изследване и развитие“.

 

Награда за най-добра стратегия за обучение и развитие получиха Paysafe, Фесто Производство и Hewlett Packard Enterprise Bulgaria.

 

Вижте всички победители в Career Show Awards 2020 ТУК.

 

С най-добрите работодатели на България ще можете да се срещнете по време на Career Show 2020 на 24 и 25 ноември изцяло онлайн. Регистрирайте се безплатно ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Career Show

Браншът In Brief

 • Procter & Gamble откри нов завод в Урлати, Румъния

  Procter & Gamble откри нов завод в румънския град Урлати. Новото съоръжение ще произвежда капсули с течен перилен препарат на марката Ариел. Продукцията е предназначена предимно за износ в редица европейски страни. С това ще бъдат открити над 200 работни места.

 • Kemet Electronics с план за разширяване на базата си в Скопие

  Планът на компанията предвижда откриване на R&D център, който ще се фокусира върху производството на нови кондензатори, създаването на нови производствени съоръжения и разкриването на помещения за изследване и тестване на нови материали.

 • Булмаркет навлиза на румънския жп пазар

  През април т.г. Юнайтед Рейлуейс стартира своята дейност в Румъния. Юнайтед Рейлуейс ще обслужва работата на Булмаркет на територията на Румъния. Нейната дейност е свързана с двата терминала за пропан бутан, които се намират в Гюргево и Галац.

 • Внесоха проект за превръщането на Централна баня в бaлнeoцeнтъp

  Планът за обновяването на северното и източното крило на Централна минерална баня в София вече е внесен за разглеждане в Столичния общински съвет, научи Борса.bg от Градът Медиа Груп. Той бе paзpaбoтeн oт Oбщинско предприятие „Coфияплaн“.

 • Китайският производител Mei Ta планира нови инвестиции в Сърбия

  Китайският производител на части за автомобили и мотоциклети Mei Ta планира нови инвестиции в индустриалната зона в Барич в Сърбия. Първоначалната идея на ръководството е да построят в Барич най-големия логистичен център на компанията за Европа.

 • Конкурсът „Стартирай 4.0“ ще дигитализира две предприятия у нас

  Представителства на няколко световни компании у нас обявиха началото на конкурса „Стартирай 4.0“. Той има за цел да подпомогне българската индустриална общност по пътя на дигиталната трансформация в производството, а основен организатор е Шнайдер Електрик България.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6