Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Career Show обяви победителите в Career Show Awards 2020 18.11.2020 г.

Рекордните 326 кандидатури се бориха в 50 категории за престижната награда за най-добър работодател на България за 2020, а победителите вече са ясни, информираха за Борса.bg организаторите на конкурса Career Show Awards.

 

 

Career Show Awards се връчват ежегодно и отличават най-забележителните успехи на компаниите в сферата на човешките ресурси. Победителите се определят от специално експертно жури, състоящо се от доказани професионалисти в различни сфери, а публичен вот определя кой ще заслужи званието „Работодател на публиката“.

 

Тази година в категория „Инженерство“ призът за най-добър работодател спечели Мелексис България, част от структурата на световния лидер в развоя и производството на микроелектронни компоненти за индустрията и автомобилната промишленост Melexis.

 

В категория „Производство“ първото място спечели при един от най-големите производители на велосипеди в Източна Европа – фирма Макском. Второ място в същата категория отново е за Мелексис България, а трето място отиде при Фесто Производство, дъщерна компания на германския концерн Festo AG & Co. KG, глобален лидер в областта на автоматизиращите технологии, индустриалните обучения и образователни програми. 

 

Най-добър работодател в категория „Строителство“ спечели строителната компания Джи Пи Груп.

 

В категория „Телекомуникации“ първото място зае телекомуникационният оператор А1, а Теленор България грабна второ място.

 

Наградата за най-добра стратегия за кариерно развитие бе връчена на Ingram Micro GBS Bulgaria за тяхната IM Leadership Academy, а Бер-Хелла Термоконтрол взе втора награда за стратегията си за кариерно развитие в областта на „Изследване и развитие“.

 

Награда за най-добра стратегия за обучение и развитие получиха Paysafe, Фесто Производство и Hewlett Packard Enterprise Bulgaria.

 

Вижте всички победители в Career Show Awards 2020 ТУК.

 

С най-добрите работодатели на България ще можете да се срещнете по време на Career Show 2020 на 24 и 25 ноември изцяло онлайн. Регистрирайте се безплатно ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Career Show

Браншът In Brief

 • Представиха Националния план „Иновативна България“

  Разходите за иновации, образование и икономическо развитие са първият стълб в плана „Иновативна България“. Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев по време на публична дискусия, посветена на първия стълб от „Иновативна България“.

 • EESTEC Academy стартира в края на ноември 2020 г.

  В края на ноември 2020 г. стартира тазгодишното издание на EESTEC Academy. Събитието включва поредица от кратки обучения по актуални теми в техническата сфера и се организира от македонската студентска организация EESTEC LC Skopje.

 • Philip Morris е вложила $ 20 млн. в базата си в Ниш през 2020 г.

  Американската компания за производство на цигари и тютюн Philip Morris International e вложила през 2020 г. 20 млн. щатски долара в базата си в Ниш, Сърбия, с което общите инвестиции на дружеството в страната възлизат на близо 900 млн. щатски долара.

 • Предвидени са 511 млн. лв. за модернизация на ел. инфраструктура

  Министерството на енергетиката, съвместно с представители на ЕСО, организира обществено обсъждане на проекта за дигитална трансформация и развитие на информационните системи на ЕСО в условията на нисковъглеродна енергетика.

 • Нестле България внедри нова роботизирана линия за опаковане

  Нестле България инвестира 23 млн. лв. във фабриката си в гр. София. Компанията представи модерна роботизирана поточна линия за опаковане на продукцията и разясни как това влияе върху производствените мощности и работните места.

 • OMV Petrom инвестира около 21 млн. евро в рафинерията Petrobrazi

  OMV Petrom е инвестирала около 21 млн. евро в рафинерията Petrobrazi. С това дружеството цели да увеличи капацитета на смесване на биологични вещества, както и да подобри инфраструктурата за транспорт, разтоварване и съхранение на биокомпоненти в рафинерията. Средствата бяха отпуснати през 2018 г., като след това Petrobrazi увеличи капацитета на смесване на биосъдържанието в горивата от 200 kt на около 350 kt годишно.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6