Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Career Show ви кани на „Онлайн HR кафе“ 24.03.2020 г.

Водещото експо за квалифицирани кадри Career Show организира седмични онлайн дискусии „Online HR Café: Home office discussion“, с цел обмяна на опит и добри практики между специалистите по Човешки ресурси и улеснено справяне с извънредната ситуация в страната, съобщиха за Борса.bg организаторите.

 

 

Първото събитие ще се проведе на 26 март т. г. от 10 ч. На него ще се засегне темата за преминаването от работа в офис към работа вкъщи. Ще бъдат представени полезни софтуери за управление на работата и комуникацията, добри практики в организацията на работните процеси, както и администрация.

 

Специален гост на дискусията ще бъде г-н Николай Николов, HR консултант с богат опит и управител на агенция за подбор на персонал.

 

Събитието е подходящо за HR специалисти, мениджъри на екипи, специалисти по вътрешна комуникация, както и за мениджъри на различен тип бизнеси.

 

Искате да се включите в дискусията? Регистрирайте се безплатно ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Career Show

Браншът In Brief

 • Ще бъде създадена Агенция за научни изследвания и иновации

  Правителството одобри постановление за създаването на Държавна агенция за научни изследвания и иновации, съобщава Investor.bg. Тя ще разработва и изпълнява политиката по научни изследвания, иновации и трансфер на технологии в България.

 • Компании стартират работа в индустриален парк Марково

  Приключи строителството на първите два обекта в индустриален парк Марково, съобщава Investor.bg. Още пет фирми са в процес на проектиране и изграждане на логистичните си центрове и скоро ще посрещнат своите клиенти и служители.

 • Technosteel строи фабрика в Сърбия

  Италианската компания Technosteel планира да изгради нова производствена база в община Рума, Сърбия. Плановете на компанията са строежът да бъде финализиран през март или април 2021 г. След това Technosteel предвижда изграждането на още три съоръжения до 2023 г.

 • OMV Petrom и Enel X инсталират 10 станции за е-мобили в Румъния

  OMV Petrom и Enel X România ще инсталират 10 станции за бързо зареждане на електрически автомобили в бензиностанциите OMV и Petrom в следващите месеци. Съоръженията ще бъдат разположени в обхват от около 380 km по основните пътища в страната.

 • Progress със сделка за закупуване на Chef

  Софтуерната компания Progress e подписала окончателно споразумение за придобиване на световния лидер в сферата на DevOps и DevSecOps Chef. Сделката възлиза на 220 млн. долара, а процедурата се очаква да бъде финализирана през октомври 2020 г.

 • Северна Македония с мерки за екологично развитие

  Правителството на Северна Македония ще инвестира в енергийната ефективност на страната. До 2024 г. всички държавни институции ще преминат към областната енергийна мрежа и ще използват високоефективни инверторни климатици или термопомпи.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6