Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

BHTC България потърси нови таланти на „Кариерен Кошер 2019“ 13.09.2019 г.

Бер-Хелла Термоконтрол (BHTC) България взе участие в изложението „Кариерен Кошер 2019“, съобщиха за Борса.bg от компанията. То се проведе на 4 септември 2019 г. в Интер Експо Център.

 

 

Екипът на BHTC България разказа на посетителите на събитието за своята дейност и разработваните от компанията продукти, представи и кариерните възможности, които предлага в момента. „Радваме се за срещата си с всеки един гост на „Кариерен Кошер 2019“. Надяваме се, че сред тях сме открили таланти, които ще изберат да продължат своето професионално развитие в BHTC България“, споделиха от компанията.

 

Българското дружество, част от немския производител Behr-Hella Thermocontrol, е специализирано в електронните решения в областта на автомобилостроенето. От 2013 г. насам BHTC България следва устойчив растеж, което спомага за откриването на повече работни позиции и осигуряването на отлични условия за работа на инженерните специалисти.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Бер-Хелла Термоконтрол

Браншът In Brief

 • Сърбия ще строи инсталация за генериране на енергия от отпадъци

  Международен консорциум сключи договор с Европейската банка за възстановяване и развитие и Международната финансова корпорация за финансиране на проект за изграждане на инсталация за енергия от отпадъци в Сърбия.

 • Bosch разкри инженеринг център за софтуер в столицата

  Немският технологичен гигант Bosch отвори врати на първия инженеринг център в столичния „София Тех Парк“. В новия център вече близо 200 софтуерни специалисти разработват иновативни технологии за автомобилната индустрия.

 • Продавай успешно в Румъния и Гърция с eCommerce Academy

  На 31 октомври и 1 ноември 2019 г. в гр. София, България, ще се проведе четвъртото издание на събитието „Продавай успешно в Румъния“, което от т.г. се превъща в „Продавай успешно в Румъния и Гърция“. Мероприятието се организира от eCommerce Academy.

 • Македония в отлично икономическо сътрудничество със Словения

  Търговията между Македония и Словения бележи ръст от 10% за последните 10 години. По данни от анализ на Стопанската камара на Северна Македония стокообменът между двете страни през 2018 г. се оценява на 237.7 млн. евро.

 • Продукт на Festo е вписан в книгата на Гинес

  „Иновацията BionicOpter, разработена от Festo, е вписана в Книгата за световните рекорди на Гинес за 2020 г. като най-голямото летящо насекомо-робот”, информираха от Фесто ЕООД. Движението на устройството се доближава в максимална степен до това на водното конче.

 • Булконс Първомай модернизира производството си за 5 млн. лева

  Булконс Първомай инвестира 5 млн. лева в модернизиране на цеховете си и закупуване на изцяло ново оборудване за производство на лютеница. Новата поточна линия на компанията беше официално открита на 1 октомври 2019 г., научи Борса.bg от съобщение на производителя.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6