Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

AББ се включи във второто издание на „Обядвай с шефа на...“ 06.02.2020 г.

АББ България е сред участниците във второто издание на кампанията „Обядвай с шефа на...“, научи Борса.bg от организаторите от ToTheTop Agency.

 

„Един от кандидатите ще получи възможността лично от г-н Уве Чирнер – управител на АББ България – клон Раковски, да научи повече за дейността на дружеството у нас, какви са задълженията и предизвикателствата в управлението на водещата производствена компания“, коментираха от българското дружество.

 

Уве Чирнер е роден в Германия, където завършва и своето образование. В своята кариера заема ръководни позиции в дружества от групата на ABB в различни държави, а през септември 2016 г. оглавява предприятието в гр. Раковски.

 

За разлика от пилотното издание на „Обядвай с шефа на...“, което бе насочено само към студенти, второто издание на инициативата позволява всеки желаещ да се срещне с висши мениджъри на водещи организации от различни сфери.

 

Избраните от компаниите кандидати ще бъдат обявени на 10 февруари 2020 г.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в АББ България ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: АББ България

Браншът In Brief

 • Ще бъде създадена Агенция за научни изследвания и иновации

  Правителството одобри постановление за създаването на Държавна агенция за научни изследвания и иновации, съобщава Investor.bg. Тя ще разработва и изпълнява политиката по научни изследвания, иновации и трансфер на технологии в България.

 • Компании стартират работа в индустриален парк Марково

  Приключи строителството на първите два обекта в индустриален парк Марково, съобщава Investor.bg. Още пет фирми са в процес на проектиране и изграждане на логистичните си центрове и скоро ще посрещнат своите клиенти и служители.

 • Technosteel строи фабрика в Сърбия

  Италианската компания Technosteel планира да изгради нова производствена база в община Рума, Сърбия. Плановете на компанията са строежът да бъде финализиран през март или април 2021 г. След това Technosteel предвижда изграждането на още три съоръжения до 2023 г.

 • OMV Petrom и Enel X инсталират 10 станции за е-мобили в Румъния

  OMV Petrom и Enel X România ще инсталират 10 станции за бързо зареждане на електрически автомобили в бензиностанциите OMV и Petrom в следващите месеци. Съоръженията ще бъдат разположени в обхват от около 380 km по основните пътища в страната.

 • Progress със сделка за закупуване на Chef

  Софтуерната компания Progress e подписала окончателно споразумение за придобиване на световния лидер в сферата на DevOps и DevSecOps Chef. Сделката възлиза на 220 млн. долара, а процедурата се очаква да бъде финализирана през октомври 2020 г.

 • Северна Македония с мерки за екологично развитие

  Правителството на Северна Македония ще инвестира в енергийната ефективност на страната. До 2024 г. всички държавни институции ще преминат към областната енергийна мрежа и ще използват високоефективни инверторни климатици или термопомпи.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6