Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Шест съвета как да откриеш мечтаната работа чрез Борса.bg 30.10.2019 г.

Ти си студент или вече си завършил своето професионално техническо образование – средноспециално или висше? Упорито търсиш възможности за кариерно развитие? А знаеш ли, че в специализираната търсачка за инженерни кадри, обучения и технически решения Борса.bg те очакват стотици възможности за обучение, стаж и работа? Представяме ти шест съвета как да намериш мечтаната работа чрез приложението ни Борса.bg. Да видим...

 

 

Съвет 1: Регистрирай се като „Търсещ работа“

 

Дай възможност на работодателите да те намерят сами! Регистрирай се безплатно в специализираното приложение като „Търсещ работа“! Профилът ти е твоята визитна картичка, така че не забравяй да го попълниш прилежно. Не забравяй да качиш и твоята актуална автобиография (CV)! Готово! Вече си една стъпка по-близо до мечтаната работа!

 

Можеш да направиш своята регистрация ТУК.

 

Съвет 2: Следи обявите в търсачката всеки ден

 

Екипът ни актуализира обявите за работа и стаж ежедневно. Следи ги, кандидатствай по желаната от теб позиция и бъди сред първите кандидати! Да си първи винаги носи предимство. За твое улеснение можеш да използваш специализираната търсачка и да зададеш желаните от теб критерии (локация, тип заетост, образование, квалификация, фирма и заплата).

 

Можеш да следиш обявите ТУК.

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

Браншът In Brief

 • В Македония се състоя регионална среща за качеството на въздуха

  Представители на правителствата на Северна Македония, Сърбия, Косово, Босна и Херцеговина проведоха регионална конференция за управление на качеството на въздуха на Западните Балкани. Срещата се състоя на 21 ноември в гр. Скопие.

 • Теси бе партньор на кампания за безопасно пътуване на децата

  Теси стана партньор на кампанията „С предпазен колан на задната седалка“, съобщиха за Борса.bg от българската компания. Инициативата е на Община Шумен и се проведе под патронажа на Президента на Република България, г-н Румен Радев.

 • България ще предостави честоти за 5G мрежа до средата на 2020 г.

  До средата на 2020 г. България ще стартира процедура по предоставяне на честотен ресурс, чрез който мобилните оператори да започнат изграждането на мобилните си 5G мрежи. Това стана ясно по време на първия по рода си форум за внедряването на 5G в страната.

 • Nibe Industrier става собственик на сръбския завод на Gorenje

  Шведският производител на бойлери Nibe Industrier става собственик на завода за домакински уреди на Gorenje в Сърбия. Сумата за сделката не е разкрита. Досега Gorenje присъстваше в Сърбия чрез дъщерното си дружество Gorenje Tiki.

 • Innovation Accelerator Bulgaria ще финансира стартъп компании

  Innovation Accelerator Bulgaria търси иновативни стартъп компании, които да подкрепи с инвестиция. Фирмите в начален етап на развитие ще бъдат финансирани със суми между 25 000 и 50 000 евро, а по-напредналите могат да получат от 50 000 до 1 млн. евро.

 • Група Sika закупува румънския производител на материали AdePlast

  Един от най-големите румънски производители на строителни материали – AdePlast, става собственост на швейцарската група Sika. Стойността на сделката не е публично обявена. AdePlast произвежда сухи лепила и хоросани, декоративни бои, мазилки и полистирен.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6