Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Шест съвета как да откриеш мечтаната работа чрез Борса.bg 30.10.2019 г.

Ти си студент или вече си завършил своето професионално техническо образование – средноспециално или висше? Упорито търсиш възможности за кариерно развитие? А знаеш ли, че в специализираната търсачка за инженерни кадри, обучения и технически решения Борса.bg те очакват стотици възможности за обучение, стаж и работа? Представяме ти шест съвета как да намериш мечтаната работа чрез приложението ни Борса.bg. Да видим...

 

 

Съвет 1: Регистрирай се като „Търсещ работа“

 

Дай възможност на работодателите да те намерят сами! Регистрирай се безплатно в специализираното приложение като „Търсещ работа“! Профилът ти е твоята визитна картичка, така че не забравяй да го попълниш прилежно. Не забравяй да качиш и твоята актуална автобиография (CV)! Готово! Вече си една стъпка по-близо до мечтаната работа!

 

Можеш да направиш своята регистрация ТУК.

 

Съвет 2: Следи обявите в търсачката всеки ден

 

Екипът ни актуализира обявите за работа и стаж ежедневно. Следи ги, кандидатствай по желаната от теб позиция и бъди сред първите кандидати! Да си първи винаги носи предимство. За твое улеснение можеш да използваш специализираната търсачка и да зададеш желаните от теб критерии (локация, тип заетост, образование, квалификация, фирма и заплата).

 

Можеш да следиш обявите ТУК.

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

Браншът In Brief

 • Подобряване в бизнес климата през юни отчита НСИ

  През юни т.г. общият показател на бизнес климата е нараснал с 11.4 пункта спрямо май т.г. Това се дължи на по-благоприятния бизнес климат във всички наблюдавани сектори – промишленост, строителство, търговия на дребно и услуги.

 • Zijin Mining с инвестиция от 1.26 млрд. долара в Сърбия

  Сръбската компания Zijin Bor Copper, част от китайската минна група Zijin Mining, ще инвестира 1.26 млрд. долара за ремонтни дейности и подобрения в безопасността и опазване на околната среда в минния комплекс в гр. Бор, Сърбия.

 • „Македонски железници – Инфраструктура“ получи 2.2 млн. евро

  През юни т.г. Министерството на транспорта и съобщенията на страната е предоставило над 2.2 млн. евро на Общественото предприятие „Македонски железници – Инфраструктура“. Средствата са заем от Европейската банка за възстановяване и развитие.

 • Румъния изгражда модерна болница в Букурещ

  До края на юли 2020 г. се приемат оферти за изграждането на болница „Saint Vasile cel Mare“ в Букурещкия квартал „Район 1“, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. От районното кметство съобщиха, че над 30 международни компании са поискали разяснения по процедурата.

 • Изграждат 4 завода в Тракия икономическа зона

  Предстои да бъдат изградени 4 нови завода в Тракия икономическа зона (ТИЗ), съобщава Money.bg, позовавайки се на изпълнителния директор на ТИЗ инж. Πлaмeн Πaнчeв, цитиран от „24 чaca“. За построяването им ще бъдат вложени близо 30-40 млн. евро.

 • София е сред топ 20 на най-технологичните градове в Европа

  София попадна в класацията за най-технологични градове в Европа – Tech Cities of the Future 2020/21, съставена от изданието fDi Intelligence и специализираната технологична медия The Next Web, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6