Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Холдинг БДЖ има нов изпълнителен директор 19.12.2018 г.

На 14 декември Съвета на директорите на Холдинг БДЖ избра Никола Василев за нов изпълнителен директор на дружеството, съобщиха за Борса.bg от Булгартел. За председател на Съвета бе избран Григори Григоров, а за негов заместник – Светломир Николов.

 

 

Новият директор има придобити магистърски степени в България и чужбина в две различни направления – „Бизнес администрация” в гр.Блед, Словения, и „Електроника и Атоматика” от Технически университет – София.

 

Никола Василев е бивш член на борда на Булгартел, дъщерна фирма на Български Енергиен Холдинг (БЕХ) ЕАД. Компанията е оператор със собствена мрежа за предоставяне на телекомуникационни услуги в България, Балканския полуостров и Европа.

 

Господин Василев също е бил директор на Вагоно-ремонтния завод в Карлово по време на най-продуктивния период на предприятието.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Булгартел ЕАД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Холдинг БДЖ

 

 

 

Браншът In Brief

 • След 10-годишна пауза в Румъния отново ще произвеждат трактори

  След 10-годишна пауза отново стартира производството на румънски селскостопански трактори – вече е факт първият такъв от модел TAGRO. Очаква се серийното производство да започне още тази година след сертифициране от румънския регистър на автомобилите (RAR).

 • Заповядайте на семинар за Autodesk решения за ВиК мрежи

  На 24 април 2019 г. в хотел „Новотел София” ще се проведе семинар, посветен на актуални софтуерни решения на Autodesk за проектиране на ВиК мрежи, информираха за Борса.bg от Българска асоциация по водите (БАВ), които са едни от организаторите на събитието.

 • Магна Пауъртрейн Пловдив е с нов собственик

  Магна Пауъртрейн Пловдив, производител на автомобилни компоненти, е с нов собственик – южнокорейската компания Hanon Systems. Придобиването е част от глобална сделка за девет завода на канадската фирма Magna, научи Борса.bg.

 • Ford произведе двигател номер 1 000 000 в Румъния

  Ford произведе 1 000 000 двигателя модел Ecoboost 1.0 в завода си в Крайова, Румъния. Изработката на този тип двигател стартира през 2012 г, като само за изминалата 2018 г. броят произведени бройки е 300 000, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Китайска компания стартира изграждане на нов завод в Сърбия

  Китайската компания Minth Automotive Europe стартира изграждане на нов завод в гр. Лозница, Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Инвестиционният проект е на стойност близо 100 млн. евро и ще осигури около 1000 нови работни места.

 • Македонски Телеком пусна система за „умен“ дом в Македония

  Телекомуникационната компания Македонски Телеком въведе нов продукт на македонския пазар – иновативно решение за интелигентен дом. Продуктът Smart Home се състои от интелигентни сензори, крушки и охранителни камери на Xiaomi.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6