Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Форум Национални дни на кариерата 2017 стартира на 14 март 10.03.2017 г.

Предстои форумът „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот”, който ще се проведе в 7 български града, поетапно в дните между 14 март и 5 април 2017 г., съобщиха от центъра „Кариера и възпитаници (алумни)“ към Технически университет – София за Борса.bg. Изложението е организирано от JobTiger и Нестле България, с насоченост към студенти, млади или утвърдени специалисти, търсещи стажове и нови кариерни възможности.

 

 

Националният дворец на културата в град София ще отвори врати за множеството професионални компании на 14 и 15 март 2017 г. Форумът ще продължи в град Варна на 20 март 2017 г., а следващата дестинация на кариерното събитие ще бъде Русе – на 22 март 2017 г. Следващият град, който ще събере под един покрив стотици български и международни работодатели и кандидати, ще бъде Свищов – на 27 март 2017 г. Два дни по-късно инициативата ще достигне и Велико Търново. Търсещите подходяща работна среда в Бургас пък ще имат възможност да се срещнат с потенциалните си работодатели на 3 април 2017 г. Последната спирка от обиколката на кариерния форум ще бъде Пловдив, който ще се състои в града на 5 април.

 

 

Участници на изложението в столицата ще бъдат големи компании като Луфтханза Техник Груп, световен лидер в основния ремонт и поддръжката на самолети, самолетни компоненти и двигатели.

 

Ще се включи още и Сенсата Технолоджис България, утвърден производител и доставчик на високотемпературни сензори за автомобилната промишленост.

 

Фирма Интегрейтид Микро-Електроникс България, занимаваща се с монтаж и проектиране на електронни модули за автомобилна, промишлена и битова електроника, също ще даде шанс на нови таланти да се присъединят към екипа й.

 

Представители на BHTC България, водещ производител на климатични панели за автомобили за световни марки като BMW, Mercedes, Audi, VW, Volvo, Scania, ще присъстват на изложението както в София, така и в Бургас и Русе.

 

ABB, компания занимаваща се с енергийни мрежи, продукти за електроснабдяване, електрообзавеждане, автоматизация и дискретни процеси ще приветства гостите на форума в НДК и дни по-късно в Пловдив.

 

Liebherr България ще заинтригува бъдещите си сътрудници, представяйки лидерските си качества в производството на висок клас хладилници и фризери, на събитието в градовете София, Варна и Пловдив.

 

В Национални дни на кариерата в Русе участие ще вземе фирма Строително оборудване ЕООД, производител на строителна техника, който е и част от структурата на шведската водеща група Atlas Copco.

 

Друг участник на изложението в крайдунавския град ще бъде Монтюпе, лидер в производството на алуминиеви изделия за автомобилната индустрия, който ще запознае кандидатите с дейността си и свободните работни места във фирмата.

 

На форума в Русе и в Пловдив посетителите ще имат възможност да се срещнат лично с представители на фирма Айгер Инженеринг, разработваща иновативни решения във фармацевтичната, опаковъчната и тютюневата промишленост.

 

Водещи компании като HP, VMware, Vivacom, Mtel, Dundee Precious Metals, Mondelez, Regiocom, Witte Automotive, EVN също ще представят своята дейност и ще набират нови членове за своя екип. Тези и още много лидери в областта на технологичните решения ще откриете в рамките на Национални дни на кариерата 2017.

 

Източник на снимков материал: JobTiger, freeimages.com

 

Браншът In Brief

 • ABB ще придобие дял от китайската компания Chargedot

  ABB планира да придобие мажоритарен дял от водещия доставчик на оборудване за електромобили Chargedot, научи Борса.bg от АББ България. Освен AC и DC зарядни станции за електромобили, Chargedot предоставя и софтуерната платформа към станциите.

 • Соф Кънект представи концепцията си за развитие на Летище София

  Френско-германският консорциум Соф Кънект представи видео с концепцията си за развитие на Летище София, научи Борса.bg. Kомпанията беше наскоро избрана от Транспортното министерство за концесионер на летището за следващите 30 години.

 • Демокрация и цифровизация – тема на Freja Forum 2019 в Македония

  Между 8 и 10 ноември 2019 г. се проведе 13-ото издание на Freja Forum в гр. Скопие, Северна Македония, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Основна тема на събитието бе демокрацията и справедливото цифрово бъдеще.

 • Заводът на Schneider Electric със сертификат за Smart Factory

  Заводът на Schneider Electric в гр. Пловдив получи международен сертификат, с който официално става Smart Factory, съобщиха за Борса.bg от компанията. Така заводът на фирмата e първият с подобно отличие на територията на Източна Европа.

 • България и Сърбия предвиждат фонд за малки и средни предприятия

  Специален фонд ще подпомага дейността и развитието на малки и средни предприятия в граничните области на България и Сърбия през бъдещия програмен период 2021-2027 г. Дружествата ще могат да получават безвъзмездно финансиране.

 • Мениджър на Теси ще бъде лектор на Cloud Sofia Summit

  Анита Стоянова, продуктов мениджър направление „Електрически бойлери“ в Теси, ще бъде специален гост-лектор на деветото издание на Cloud Sofia Summit. Събитието ще се състои на 20 ноември 2019 г. от 9:00 ч. в София Хотел Балкан, научи Борса.bg от фирмата.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6