Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Фесто Производство спечели първо място на Годишните HR награди 01.02.2019 г.

На 31 януари 2019 г. се проведе церемонията по връчването на Годишните HR награди на Българска асоциация за управление на хора. Първо място в категория „Най-добър проект за интегриране на образованието в бизнеса за 2018 г.“ грабна Фесто Производство, дъщерна компания на немския концерн Festo, съобщиха за Борса.bg от българското дружество.

 

 

„Правим бизнес с кауза – отговорност към образованието – и това вече все повече се вижда, оценява и вдъхновява! Учим се всеки ден, споделяме добри практики и даваме най-доброто, за да разгърнем тази кауза”, коментираха от Фесто Производство.

 

През последните няколко години компанията организира многобройни инициативи, свързани с развитието на ученици и студенти, сред които лятна академия, стажантска програма, включване в дуална форма на обучение и др.

 

Компанията се стреми и към постоянно интегриране на служителите си с програмата за кариерно развитие, която създава и развива. „Един от най-мащабните ни проекти е посветен на кариерното развитие на производствения персонал, който е над 2/3 от общо заетите в българското дружество. Планираме да го надградим с кариерни пътеки за обучение както на нови сътрудници, така и на такива с опит”, споделиха Фесто Производство.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Фесто Производство ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Фесто Производство

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6