Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Ускори кариерата си със Scale Up Your Career 08.07.2019 г.

Искаш ли да се впуснеш в приключението "Мисия-моята нова кариера"? Конференцията от ново поколение Scale Up Your Career ще се проведе на 26 септември 2019 г. в Интерпред – СТЦ София и ще събере на едно място всичко, което ти е необходимо за старта на една вълнуваща кариера, научи Борса.bg от организаторите на събитието.

 

 

В изложбената част в рамките на конференцията участниците ще се срещнат със своите бъдещи работодатели, но по нов начин – с казуси, по време на които ще могат да разберат каква е културата и спецификата на работата и да опознаят по-добре компанията. В събитието участие ще вземат над 30 български и международни компании, сред които Силвър Стар Ритейл, Теленор България, Кодикс България, Съдърланд България, Телъс Интернешънъл и др.

 

Работилници за кариерно развитие ще подготвят кандидатите със съвети за кариерно ориентиране и преориентиране, трениране на представянето по време на интервюта за работа, управление на личните финанси, управление на проекти и още, и още.

 

А ти готов ли си да направиш следващия голям скок в професионалното си развитие и то напълно безплатно? Запиши се за участие ТУК.

 

Повече информация за събитието можеш да намериш ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Scale Up Your Career

Браншът In Brief

 • БДЖ подписа договор на стойност 55.5 млн. лева със Siemens

  Български държавни железници (БДЖ) и Siemens сключиха договор за доставката на 10 нови електрически локомотива на стойност 55.5 млн. лева без ДДС. Това е първата сериозна инвестиция в подновяване на тяговия подвижен състав на компанията от 15 години насам.

 • Jadar Resources откри ценни находища на литий и бор в Сърбия

  Австралийската компания Jadar Resources откри потенциални находища с литий и бор на територията на община Рековац, Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Ценните метали са незаменими при производството на батерии и електрически превозни средства.

 • Българска фирма с умна камера, измерваща телесна температура

  Българската IoT фирма Алтерко Роботикс представи умна камера за дистанционно измерване на телесна температура само за 0.5 s, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Иновацията, наречена MyKi Tcam, се отличава също с точност на работа от +/- 0.3 °C.

 • Русенска фирма инвестира 5.3 млн. лева в преработвателен завод

  Русенската компания Агрола Екоинвест ще инвестира 5.3 млн. лева в завод за преработване на плодове в с. Новград, община Ценово. Предприятието ще разполага с обща площ от 3850 кв.м и ще бъде финансирано по Програмата за развитие на селските райони.

 • Македонската компания TeachHoot с онлайн платформа за обучение

  TeachHoot е една от компаниите, започнали образователната революция на онлайн частните уроци в Северна Македония. Фирмата разработва платформа за изцяло онлайн обучение, помагаща на учениците да намерят най-подходящия учител за тях.

 • Румънската компания Romgaz планира 3.2 млрд. евро инвестиции

  Компанията Romgaz планира да инвестира 3.2 млрд. евро до 2025 г. Сумата ще бъде вложена както в офшорни проекти, така и за производство на природен газ на суша, включително сондажни работи, изграждане на кладенци и наземни технологични инсталации.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6