Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Стартира престижният конкурс Career Show Awards 2023 11.04.2023 г.

Стартира кандидатстването за наградите за най-добър работодател Career Show Awards 2023, съобщиха за Борса.bg организаторите. Конкурсът се провеждат за пети пореден път и отличава най-добрите практики в привличането, задържането и развитието на служителите. Участие вземат компании от различни сектори в над 80 категории, насочени към работодателската марка. Акцент и през т.г. е създаването и поддържането на благоприятна и стимулираща работна среда.

 

 

В тазгодишното издание на HR наградите са предвидени допълнителни категории, съобразени с изменящите се условия на работа, приоритети и ценности на служителите. Сред новите категории, в които работодателите могат да представят разработените стратегии, с които отговарят на новата работна обстановка са:

 

- Стажантска програма;

- Програма за млади родители;

- Referral програма;

- Co-working инициатива и др.

 

Категориите в група „HR услуги” от своя страна дават възможност на всички доставчици, работещи за създаването на по-добра работна среда в компаниите, да разкажат повече за себе си.

 

Кандидатурите в Career Show Awards се оценяват от независимо експертно жури от професионалисти с дългогодишен опит от различни браншове, част от които са Весела Тодорова-Мозеттиг, директор на Френско-българската търговска и индустриална камара; Ивайло Калфин, изпълнителен директор на Еврофонд; Биляна Манолова, заместник-председател на Българо-испанската търговска камара и др.

 

„Като дългогодишен член на журито на Career Show Awards бих искала да споделя, че с всяка година проектите, които оценявам, са все по-интересни и по-предизвикателни. Впечатляват ме  компаниите, които полагат грижи към своите служители, за да направят работния процес още по-привлекателен и комфортен. Участвайки в Career Show Awards, работодателите не само имат възможността да представят проектите си пред експертно жури, но и получават допълнителна популярност пред многохилядна аудитория. Това е и стимул да се учат едни от други и да развият своя безкраен потенциал”, споделя Биляна Манолова.

 

Можете да кандидатствате за най-добър работодател в Career Show Awards 2023 от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Career Show

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6