Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Стартира второто издание на „Обядвай с шефа на...“ 28.01.2020 г.

Мечтаеш ли да научиш какви са предизвикателствата в работата на един ръководител на компания от световно ниво? Как преминава един негов работен ден и какви важни решения се налага да взема той в ежедневната си работа? За втора поредна година ToTheTop Agency предоставя този шанс на креативни младежи! Стартира второто издание на инициативата „Обядвай с шефа на...“, научи Борса.bg от организаторите.

 

 

В рамките на инициативата участниците ще имат шанса да обядват с шефа на АББ България, клон РаковскиEVN БългарияМелексис България; Тайтън Машинъри България; Aurubis Bulgaria; Bosch Software Innovations; Hewlett Packard Enterprise и др.

 

Желаещите да се включат в „Обядвай с шефа на...“ трябва да изберат една компания-участник, след което да отговорят на два кратки въпроса за мотивите им да изберат точно тази компания и точно този ръководител.

 

Желаещите да участват могат да се включат до 31 януари 2020 г.

 

Повече информация можете да намерите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

Браншът In Brief

 • България Ер Меинтенанс разширява базата на Луфтханза

  България Ер Меинтенанс планира да инвестира 27 млн. лв. в разширяване капацитета на съществуващата база за обслужване и ремонт на самолети, оперирана от Луфтханза Техник София, както и обособяването на Част 145 Организация за техническо обслужване.

 • БТЛ Индъстрийз инвестира във фабрика в гр. Пловдив

  БТЛ Индъстрийз изпълнява сертифициран инвестиционен проект за изграждане на фабрика за производство на електронна медицинска апаратура в гр. Пловдив. Проектът предвижда инвестиции в размер на 10.5 млн. лв. и разкриване на 80 работни позиции.

 • Nidec Corporation планира изграждането на фабрика в Сърбия

  Японската компания Nidec Corporation планира изграждането на база за производство на малки електродвигатели в индустриалната зона в близост до рафинерията в гр. Нови Сад, Сърбия. Ще бъдат разкрити и няколко хиляди работни места.

 • Северна Македония се изкачва в Глобалния иновационен индекс

  Северна Македония зае 57 място в класацията на Глобалния иновационен индекс за 2020 година. Страната се е изкачила с две позиции спрямо предходната и с 27 в сравнение с 2018 г. По отношение на инвестициите от местните институции, страната се изкачва с 6 позиции.

 • Представиха първия мапинг на българската индустрия

  Министерството на икономиката, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Българската работодателска асоциация Иновативни технологии (БРАИТ) представиха първия мапинг на българската индустрия.

 • ABB с уебинар за умното управление на електроенергията

  Днес, 23 септември 2020 г., от 17:00 до 18:00 ч. ABB организира безплатен уебинар, насочен към дигитализацията в управлението на електрическата енергия. Уебинарът ще се проведе на английски език, а водещи ще бъдат трима специалисти от ABB.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6