Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Станете част от водещото кариерно експо Career Show 2022 09.09.2022 г.

Предстои водещото кариерно събитие за квалифицирани кадри Career Show 2022. Форумът ще се проведе хибридно – на живо на 20 септември в Sofia Event Center, мол Парадайс и онлайн на 21 септември, информираха за Борса.bg организаторите. Посетителите на събитието ще имат достъп до стотици нови възможности за професионална реализация в областта на ИТ, маркетинг, финанси, обслужване на клиенти, телекомуникации, инженерство, човешки ресурси, продажби и др.

 

 

Част от събитието ще бъдат български и международни компании, сред които Луфтханза Техник София, Lidl България, StudioTech, A1, Кока Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България, Бош Инженеринг Център и др.

 

Срещите с работодатели по време на Career Show 2022 са придружени от целодневна професионална програма. Лекции, дискусии и атрактивни уъркшопи очакват участниците през двата дни на събитието. Съвети за успех ще споделят специалните гости Ивайло Калфин, Левон Хампарцумян, Мадлен Алгафари, Ани Цолова, Росен Плевнелиев, Александра Жекова и др. През призмата на своя личен опит, те ще дискутират с участниците теми за лидерство, финанси, професионално и личностно развитие, ИТ и високи технологии. 

 

„Career Show 2022 е място за нови възможности и цялостно професионално и личностно развитие. Това са само част от предимствата за кандидатите, които ще ни посетят на 20 септември в Sofia Event Center. Едни от най-добрите работодатели, най-модерната зала за събития у нас, удобна локация, редица кътове за нетуъркинг и още много изненади и възможности за развитие очакват посетителите ни. Щастливи сме, че всяка година виждаме амбицирани хора, търсещи нови възможности”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

 

Не пропускайте събитието, което събира над 100 от най-големите работодатели у нас и над 4000 квалифицирани кадри, търсещи нови възможности за развитие.

 

Цялата програма и лекторите на кариерното експо можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Career Show

Браншът In Brief

 • Френската компания Akwel ще стартира производство в България

  Френският производител на автомобилни компоненти Akwel планира да открие завод в Плевен, България, научи Борса.bg от Balkanengineer.com. Компанията възнамерява да прехвърли част от своите мощности от съществуващия си завод в Турция към България.

 • Конкурсът на БАСФ за иноватори приема кандидати до 30 септември

  Срокът за подаване на кандидатури за конкурса „БАСФ Иновейшън Хъб 2022“ на химическата компания БАСФ ще продължи до полунощ на 30 септември, научи Борса.bg от БТА. Конкурсът предоставя финансова подкрепа за развитието на най-добрите иноватори и стартъпи.

 • Shwarz разширява веригата хипермаркети Kaufland в Румъния

  Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) отпусна заем в размер на 100 млн. евро на германската група Schwarz, научи Борса.bg от Balkanengineer.com. Средствата ще се използват за разширението на търговската верига Kaufland в Румъния и Молдова.

 • Нов център за информационни технологии в София от Amadeus Sofia

  „Амадеус София Лабс“ отваря център за информационни технологии в гр. София, за което получи сертификат клас „А“ по реда на Закона за насърчаване на инвестициите, научи Борса.bg от Economy.bg. Размерът на инвестицията е за близо половин милион лева.

 • ГБИТК организира конференция на тема „Кръгова икономика“

  На 29 септември 2022 г. Германо-българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) и Advantage Austria София организират конференция на тема „Кръгова икономика“, научи Борса.bg от ГБИТК. На събитието ще се представят публични политики и програми.

 • България ще доставя електроенергия на Северна Македония

  След сделка между премиерите на България и Северна Македония, Гълъб Донев и Димитър Ковачевски, България ще достави 200 MWh електроенергия на Северна Македония, за да помогне на страната да смекчи последиците от енергийната криза, научи Борса.bg.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6