Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Г-жа Фурнаджиева поема работодателския имидж на StorPool Storagе 16.02.2023 г.

Силвина Фурнаджиева поема длъжността Еmployer Branding специалист в софтуерната компания за съхранение StorPool Storagе. Тя ще отговаря за дейността на компанията, насочена към изграждането на нейната работодателска марка.

 

 

Г-жа Фурнаджиева е специалист по продуктивност и оптимизация на работните процеси с опит в управлението на проекти, а през последните четири години се фокусира върху човешките ресурси и оптимизацията на процесите по наемане и задържане на персонал. Изграждане на привлекателна работодателска марка на компаниите, с които работи като консултант, е също част от нейното портфолио.

 

Професионалната кариера на г-жа Фурнаджиева е свързана с управление на няколко големи онлайн проекта, водила е обучения по компютърни умения и управление на проекти. Също така е съдействала за разработването и оптимизирането на работните процеси и управлението на проекти в различни организации от частния и публичния сектор, сред които са общинското предприятие „Софияплан”, институтът „Големи данни в полза на интелигентно общество” (GATE), програмата „Глоб@лни библиотеки – България“, неправителствени организации, корпорации и стартиращи компании.

 

От 2003 г. е активна част от българската open-source общност като организатор на събития и част от екипа на OpenFest – най-голямата конференция за свободен софтуер, свободна култура и обмен на знания на Балканите.

 

Източник на снимковия материал: StorPool Storage

Браншът In Brief

 • Международна делегация посети предприятия на ФЕРО Инвест

  Делегация от 30 души от организации и институции в областта на енергетиката, енергийната ефективност, енергийния преход, зелената енергия и опазването на околната среда от Франция, Австрия, Швейцария, Словения, Румъния, България, Украйна.

 • Delgaz Grid ще инвестира в електро и газоразпределителните мрежи

  Румънският дистрибутор на електроенергия и природен газ Delgaz Grid, член на германската група E.ON, планира да инвестира около 2.2 милиарда евро в мрежите, които управлява, до 2030 г. Това научи Ботрса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Софтуерната компания Ampeco ще разшири пазарните си позиции

  В края на януари т.г.българската компания Ampeco, която предоставя цялостни софтуерни решения за доставчиците на услуги за зареждане на електрически превозни средства, обяви, че е получила финансиране в размер на 13 млн. долара в рунд от Серия А.

 • Първият плаващ соларен парк в Монтана ще заработи до 4 години

  Πъpвият плaвaщ coлapeн пapĸ в Бългapия мoжe дa зapaбoти дo 4 гoдини. Toй щe ce нaмиpa нa тepитopиятa нa язoвиp Oгocтa. Пъpвoнaчaлнo плaнoвeтe ca били тoзи пapĸ дa бъдe c мoщнocт oĸoлo 1 GW, нo в ĸpaйнa cмeтĸa мoщнocттa щe бъдe мeждy 500 и 800 MW, научи Борса.bg.

 • Завърши строежът на ПСПВ в Шумен

  Строежът на пречиствателната станция за питейни води за водоснабдителната система на Шумен е напълно завършен, научи Борса.bg от БТА. Това съобщи инж. Дочко Дочев, който осъществява надзора на станцията и изпълнението на Лот 2.

 • В Русе стартира строежът на разпределителен център на Антон Вилл

  В гр. Русе започна изграждането на нов разпределителен център на фирмата производител на дамски облекла от естествени и синтетични тъкани Антоан Вилл, научи Борса.bg от БТА. Сградата се очаква да бъде на площ от около 1200 m².

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6