Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Сентилион внедрява нова cloud базирана ERP система 21.04.2021 г.

Сентилион осъществи следващата голяма стъпка в дигитализацията на процесите и улесняването на работата на служителите. „След повече от година на проучвания за това как да променим съществуващите инструменти за планиране и отчитане на работата, процесите в различните направления и отдели в компанията намерихме партньор, с който стартираме имплементирането на модерна и функционална cloud базирана ERP система“, споделиха от екипа на Сентилион.

 

 

В началото на април т.г. специалисти от 9 различни отдела и екипа на компанията стартираха заедно с партньорите на дружеството от NEXT Consult поетапното разработване и внедряване на модулите от новата ERP система на Сентилион.

 

В един проект, който ще обхване всички отдели в компанията, ще оптимизираме, обновим и надградим съществуващите и установени практики в Сентилион, за да докажем за пореден път, че иновацията е в сърцата на всички служители. Защото успехът във всяка дейност е истински значим само ако променя средата и хората в по-позитивна посока“, коментираха от Сентилион.

 

Снимков материал от внедряването на новата ERP система на Сентилион можете да видите ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Сентилион ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Сентилион

Браншът In Brief

 • СуперХостинг.БГ придоби активите на ICN.BG

  От 8 юни 2021 СуперХостинг.БГ пое цялостното обслужване на клиентите на българската хостинг компания ICN.BG, съобщиха от СуперХостинг.БГ, която придоби активите на дружеството. Финализирано е и административното прехвърляне на всички услуги на ICN.bg.

 • IMI България с бронзово отличие в благотворително щафетно бягане

  Отборът зае престижното пето място измежду 60 отбора от фирми от различни сфери на дейност. Класирането бе по място и общо време на отбора. При смесените отбори служителите на IMI България се класираха трети и спечелиха бронзови медали.

 • Излезе първото у нас ръководство за зелени и паркинг-покриви

  Зеленината върху сградите има положителен санитарно-хигиенен ефект. Покривното озеленяване намалява така наречените градски топлинни острови в големите населени места – зони с екстремно висока температура на въздуха през лятото.

 • Сърбия подготвя Национална архитектурна стратегия

  Министерството на строителството, транспорта и инфраструктурата на Сърбия проведе семинар за подготовката на Националната архитектурна стратегия на страната, на който се разгледаха ключовите проблеми в архитектурната политика и техните причини.

 • Екипът на АК Магнит взе участие в Postbank Business Run 2021

  Представителите на АК Магнит се класираха на 46-о място от всички 226 отбора, а изпълнителният директор на компанията, г-н Иван Стратиев, спечели второ място в надпреварата за изпълнителни директори CEO Dash.

 • Уебинар Smart cities beyond the BRIDGE ще се проведе на 18 юни

  На 18 юни 2021 г. фондация „Клъстер информационни и комуникационни технологии“ и Клъстер за дигитална трансформация и иновации организират виртуалното събитие Smart cities beyond the BRIDGE. Събитието ще се проведе от от 11:00 ч. в ZOOM.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6