Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Сенсата Технолоджис подкрепя младите технически специалисти 11.05.2017 г.

Design Your Future (Проектирай бъдещето си) се нарича новата стипендиантска програма на Сенсата Технолоджис, водещ производител на сензори и системи за контрол, електрическа защита и решения за управление на захранването. Инициативата е насочена към студенти от Технически университет – София и филиала му в Пловдив.

 

 

„Гледайки към бъдещето, ние знаем, че намирането и развиването на следващото поколение инженери е от ключово значение,” заяви за Борса.bg Серж Гроенхюйзен, директор Инженеринг на Сенсата Технолоджис България.

 

Design Your Future е създадена за третокурсници от инженерните специалности на ТУ – София и на филиала му в Пловдив. Сенсата Технолоджис ще покрие изцяло учебната такса на одобрените кандидати през четвъртата година от курса на обучение, а стипендиантите ще получават и фиксирано месечно заплащане за други разходи. Тези от тях, които успешно се дипломират, ще получат работно място в Сенсата Технолоджис.

 

Повече за програмата бихте могли да откриете от подробния материал на Инженер.bg!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Браншът In Brief

 • Aero-East-Europe ще строи завод за самолети в Сърбия

  През март 2020 г., Aero-East-Europe ще започне изграждането на нов завод за производството на самолети в гр. Ягодина, Централна Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Очаква се строителните работи да бъдат завършени за период от две години.

 • Български сервиз за минна техника стана партньор на Rolls-Royce

  Геотрейдинг стана единственият партньор в България на Rolls-Royce Power Systems за продуктите и решенията за минната индустрия с бранда MTU. От няколко години фирмата е системен интегратор на двигателите MTU, произвеждани от британската компания.

 • ВТL Іnduѕtrіеѕ изгражда производствена бaзa в гр. Πлoвдив

  Свeтoвният пpoизвoдитeл нa електронна мeдицинcĸа апаратура ВТL Іnduѕtrіеѕ изгpaждa нова база със завод, складове и aдминиcтpaтивни cгpaди в гр. Πлoвдив, научи Борса.bg. Инвестицията е в размер на 20 млн. лeвa.

 • Швейцарски производител отваря фабрика за 9 млн. евро в Скопие

  Разработчикът на сензорни решения Baumer откри нова фабрика в Технологична индустриалнa развойнa зонa Скопие 1, Северна Македония. Швейцарската компания планира да инвестира 9 млн. евро в проекта си, който ще бъде осъществен в три фази.

 • С дарение от КонтурГлобал бе обновена зала по механотерапия

  Обновената зала за механотерапия стартира своята дейност в Дома за възрастни хора с физически увреждания в гр. Стара Загора. Залата бе ремонтирана и оборудвана с най-съвременна терапевтична апаратура с дарение от ТЕЦ КонтурГлобал Марица Изток 3.

 • А1 вече предлага у нас новото поколение SIM карти – eSIM

  Българският мобилен оператор А1 е първият в страната, предлагащ услугата за активиране на eSIM, научи Борса.bg от съобщение на дружеството. Новото поколение SIM карти, които са вградени в смарт устройствата, ще заместват физическите карти.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6