Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Сенсата Технолоджис обяви прием за стипендиантската си програма 05.10.2017 г.

Страхотни новини от Сенсата Технолоджис! Водещият производител на сензори за автомобилната индустрия обяви старта на стипендиантската си програма Design your future 2017-2018. „Очакваме при нас да дойдат студенти, за които инженерството е страст, а ние ще им предложим изключителни възможности за развитие", заявиха пред Борса.bg от офиса на компанията у нас.

 

За поредна година програмата на Сенсата Технолоджис ще даде шанс на студенти от технически специалности да станат стипендианти на компанията и да получат парична помощ в размер на 3 330 лв. Design your future сбъдва мечти - тези на бъдещи инженери, които искат след завършването си да изградят кариера в една от водещите световни компании в автомобилната индустрия. Ние осигуряваме работно място на нашите стипендианти след тяхното дипломиране", коментираха от българското дружество.

 

Всички желаещи да подадат кандидатури могат да го направят като изпратят CV на BGrecruitment@list.sensata.com.

 

Източник на снимковия материал: Сенсата Технолоджис

Браншът In Brief

 • Симпозиум посветен на строителството ще се проведе в Румъния

  Двудневен симпозиум, посветен на компютърните технологии в строителното инженерство ще се състои 30 и 31 май 2019 г. в Румъния, съобщиха за Борса.bg организаторите от строителния факултет на университета в румънския град Яш.

 • Филкаб ще доставя кабели на ЧЕЗ България

  Утвърдената българска компания в областта на електротехниката и автоматизацията Филкаб сключи три договора от началото на годината за доставка на кабели с ЧЕЗ Разпределение България, научи Борса.bg. Сделките са на обща прогнозна стойност 8.7 млн. лв.

 • Фесто Производство бележи скок във финансовите показатели

  Фесто Производство, водещ производител на сензори и електроника и част от групата на германския концерн Festo, е сред най-бързо развиващите се заводи през 2017 г. Предприятието бележи скок на приходите с над 40% спрямо предходната година.

 • Германска фирма търси доставчици в автомобилостроенето

  Германската фирма Eissmann Group Automotive, водещ световен производител на управляващи модули на автомобили от висок клас, търси доставчици, които имат опит в областта на производството на механизми за прикрепяне и инструменти за каширане.

 • Мултивак България ще участва в „Храни и напитки в туризма”

  Мултивак България, дъщерно дружество на Multivac – лидер в опаковъчните решения, ще вземе участие в професионалния форум „Храни и напитки в туризма”, съобщиха от фирмата. Събитието ще се проведе на 15 ноември 2018 г. в Гранд Хотел Кемпински, Банско.

 • Ромгаз ще инвестира в химическата промишленост

  Най-големият румънски производител на природен газ – държавната Ромгаз, има намерение да инвестира в химическата индустрия. Стратегията за развитие на дружеството вече включва и интереси към производството на торове.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6