Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Свободна позиция за проектант обяви Химкомплект-Инженеринг АД 04.07.2018 г.

Една от водещите инженерингови компании в България, с над 55 годишен опит в промишленото проектиране – Химкомплект-Инженеринг АД, търси да назначи строителен инженер на трудов договор, обявиха за Борса.bg от Камара на инженерите в инвестиционното проектиране (КИИП).

 

 

Химкомплект-Инженеринг АД работи с най-съвременни компютърни конфигурации и разнообразни специализирани програмни продукти на водещи софтуерни фирми. Колективът му от професионалисти търси млад и амбициозен колега – строителен инженер с пълна проектантска правоспособност за част „Конструктивна“ на проекта с минимум 5 години стаж, който да познава действащата нормативна уредба и да владее много добре  AutoCAD, MS OFFICE и специализиран софтуер Tower7, Robot Structural Analysis.

 

Очаква се той да изготвя проекти съгласно действащите нормативни уредби и да участва в авторски надзор. Владеенето на английски език и AutoCAD- Structural Detailing, Autodesk REVIT Structure, Advance Steel е предимство.

 

За повече информация ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Химкомплект-Инженеринг

Браншът In Brief

 • Къде се намира Македония по отношение на цифровизацията?

  Основни фактори за развиване на цифровото бъдеще на страната биват готовността на държавата и компаниите, фокусирани върху инвестициите в този сектор, както и информираността на гражданите да използват подобни услуги.

 • БДЖ подписа договор на стойност 55.5 млн. лева със Siemens

  Български държавни железници (БДЖ) и Siemens сключиха договор за доставката на 10 нови електрически локомотива на стойност 55.5 млн. лева без ДДС. Това е първата сериозна инвестиция в подновяване на тяговия подвижен състав на компанията от 15 години насам.

 • Jadar Resources откри ценни находища на литий и бор в Сърбия

  Австралийската компания Jadar Resources откри потенциални находища с литий и бор на територията на община Рековац, Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Ценните метали са незаменими при производството на батерии и електрически превозни средства.

 • Българска фирма с умна камера, измерваща телесна температура

  Българската IoT фирма Алтерко Роботикс представи умна камера за дистанционно измерване на телесна температура само за 0.5 s, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Иновацията, наречена MyKi Tcam, се отличава също с точност на работа от +/- 0.3 °C.

 • Русенска фирма инвестира 5.3 млн. лева в преработвателен завод

  Русенската компания Агрола Екоинвест ще инвестира 5.3 млн. лева в завод за преработване на плодове в с. Новград, община Ценово. Предприятието ще разполага с обща площ от 3850 кв.м и ще бъде финансирано по Програмата за развитие на селските райони.

 • Македонската компания TeachHoot с онлайн платформа за обучение

  TeachHoot е една от компаниите, започнали образователната революция на онлайн частните уроци в Северна Македония. Фирмата разработва платформа за изцяло онлайн обучение, помагаща на учениците да намерят най-подходящия учител за тях.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6