Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Рaйна Крапчанска е новият HR мениджър на BHTC България 20.01.2020 г.

Рaйна Крапчанска е новият мениджър „Човешки ресурси“ на Бер-Хелла Термоконтрол (BHTC) България, съобщиха за Борса.bg от компанията.

 

 

През 2019 г. BHTC България разшири своя екип вследствие на увеличения производствен капацитет и развитието на дейността на компанията. Затова превръщането ни във водещ работодател е важно за следването на високите цели и стандарти на дружеството“, коментираха от BHTC България.

 

Като част от BHTC България, г-жа Райна Крапчанска ще отговаря за прилагането и развитието на глобалната HR политика на компанията, за обучителните програми на дружествотоа също и за превръщането на развойния център на BHTC България в предпочитано място за професионално усъвършенстване на висококвалифицирани инженери.

 

Г-жа Крапчанска е възпитаник на Университета за национално и световно стопанство, където завършва Международни икономически отношения, а след това придобива образователно-квалификационна степен Master of Business Administration от Американския университет в България. Притежава и дългогодишен опит в управлението на човешките ресурси в автомобилната индустрия.

 

От екипа на BHTC България изразиха своята благодарност към досегашния HR мениджър на дружеството – г-жа Станка Стоянова, за нейния принос за постиженията на компанията и пожелаха успехи в нейните бъдещи професионални начинания.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материалБер-Хелла Термоконтрол

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6