Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Риск Инженеринг с награда за най-еко офис на Career Show 2019 18.09.2019 г.

Тазгодишното издание на кариерното изложение Career Show събра на едно място повече от 2 000 предварително селектирани специалисти и 130 утвърдени работодатели от различни области. Събитието се състоя на 10 септември в зала Арена Армеец в столицата. По време на мероприятието организаторите раздадоха „Career Show Awards“ – специални награди за най-добрите практики, най-оригиналните идеи и иновации в света на човешките ресурси и управлението на хора и екипи. Награда за най-еко офис в категория „Здраве и екология“ спечели инженеринговата компания Риск Инженеринг, научи Борса.bg от мястото на събитието.

 

 

Риск Инженеринг е иновативна компания с дългогодишен опит в сферата на енергетиката. Сградата на фирмата е осем етажна постройка с интересна форма и покрив, който е едновременно фотоволтаична централа. Тя е втората по големина от подобен тип в Европа.

 

„Нашата компания вярва в идеите, изпреварили времето си и в щастието на хората, които работят при нас. Офисът не е просто пространство, в което стоиш от 9 ч. до 17 ч., а специално място за проява на скрития потенциал на всеки човек“, споделя г-жа Нели Беширова, собственик и изпълнителен директор на компанията.

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Браншът In Brief

 • Теси е на осмо място сред най-големите фирми в Шумен и Търговище

  Теси зае осмо място сред Топ 100 на най-големите компании в Шумен и Търговище. „През 2018 г. Теси регистрира приходи от 124 401 000 лв., което е с 6.41% повече спрямо 2017 г., когато компанията отчете приходи от 116 906 000 лв.“, коментираха от Теси.

 • Луфтханза получи сертификат за инвестиции

  Луфтханза Техник София е сред четирите компании, които получиха сертификат за инвестиции клас „А“, издаден по реда на Закона за насърчаване на инвестициите. Авиоремонтното дружество ще изпълни проект за разширение на своята база в гр. София.

 • ЧЕЗ ЕСКО изгражда фотоволтаична централа за Аурубис България

  ЧЕЗ ЕСКО България и фирма Аурубис България сключиха договор за изграждането на фотоволтаична централа с мощност от 10 MWh за собствено потребление. Централата ще бъде монтирана на площадка в медодобивния завод на Аурубис България в Средногорието.

 • Северна Македония с мащабен проект за пътни ремонти

  Министерството на транспорта и комуникациите на Северна Македония обяви търг за строителството и рехабилитацията на местни улици и пътища в 17 общини. Това е първата част от проекта, в която са включени 28 улици с обща дължина от 23.6 km.

 • Строят нови съоръжения в община Инджия, Сърбия

  Предстои изграждането на няколко нови съоръжения в Община Инджия, Сърбия. През последните три години са сключени споразумения с 11 компании, закупили площи в индустриалната зона, част от които вече стартираха своята дейност.

 • Дънди Прешъс Металс с рекордни добиви на злато

  Дънди Прешъс Металс отчете високи резултати през второто тримесечие на 2020 г. Производството на злато възлиза на 81 365 унции в концентрат. От двата рудника „Челопеч“ и „Ада тепе“ са добити общо близо 800 хил. тона руда, което е 55% растеж на годишна база.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6