Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Риск Инженеринг с награда за най-еко офис на Career Show 2019 18.09.2019 г.

Тазгодишното издание на кариерното изложение Career Show събра на едно място повече от 2 000 предварително селектирани специалисти и 130 утвърдени работодатели от различни области. Събитието се състоя на 10 септември в зала Арена Армеец в столицата. По време на мероприятието организаторите раздадоха „Career Show Awards“ – специални награди за най-добрите практики, най-оригиналните идеи и иновации в света на човешките ресурси и управлението на хора и екипи. Награда за най-еко офис в категория „Здраве и екология“ спечели инженеринговата компания Риск Инженеринг, научи Борса.bg от мястото на събитието.

 

 

Риск Инженеринг е иновативна компания с дългогодишен опит в сферата на енергетиката. Сградата на фирмата е осем етажна постройка с интересна форма и покрив, който е едновременно фотоволтаична централа. Тя е втората по големина от подобен тип в Европа.

 

„Нашата компания вярва в идеите, изпреварили времето си и в щастието на хората, които работят при нас. Офисът не е просто пространство, в което стоиш от 9 ч. до 17 ч., а специално място за проява на скрития потенциал на всеки човек“, споделя г-жа Нели Беширова, собственик и изпълнителен директор на компанията.

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Браншът In Brief

 • Сърбия ще строи инсталация за генериране на енергия от отпадъци

  Международен консорциум сключи договор с Европейската банка за възстановяване и развитие и Международната финансова корпорация за финансиране на проект за изграждане на инсталация за енергия от отпадъци в Сърбия.

 • Bosch разкри инженеринг център за софтуер в столицата

  Немският технологичен гигант Bosch отвори врати на първия инженеринг център в столичния „София Тех Парк“. В новия център вече близо 200 софтуерни специалисти разработват иновативни технологии за автомобилната индустрия.

 • Продавай успешно в Румъния и Гърция с eCommerce Academy

  На 31 октомври и 1 ноември 2019 г. в гр. София, България, ще се проведе четвъртото издание на събитието „Продавай успешно в Румъния“, което от т.г. се превъща в „Продавай успешно в Румъния и Гърция“. Мероприятието се организира от eCommerce Academy.

 • Македония в отлично икономическо сътрудничество със Словения

  Търговията между Македония и Словения бележи ръст от 10% за последните 10 години. По данни от анализ на Стопанската камара на Северна Македония стокообменът между двете страни през 2018 г. се оценява на 237.7 млн. евро.

 • Продукт на Festo е вписан в книгата на Гинес

  „Иновацията BionicOpter, разработена от Festo, е вписана в Книгата за световните рекорди на Гинес за 2020 г. като най-голямото летящо насекомо-робот”, информираха от Фесто ЕООД. Движението на устройството се доближава в максимална степен до това на водното конче.

 • Булконс Първомай модернизира производството си за 5 млн. лева

  Булконс Първомай инвестира 5 млн. лева в модернизиране на цеховете си и закупуване на изцяло ново оборудване за производство на лютеница. Новата поточна линия на компанията беше официално открита на 1 октомври 2019 г., научи Борса.bg от съобщение на производителя.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6