Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Риск Инженеринг с награда за най-еко офис на Career Show 2019 18.09.2019 г.

Тазгодишното издание на кариерното изложение Career Show събра на едно място повече от 2 000 предварително селектирани специалисти и 130 утвърдени работодатели от различни области. Събитието се състоя на 10 септември в зала Арена Армеец в столицата. По време на мероприятието организаторите раздадоха „Career Show Awards“ – специални награди за най-добрите практики, най-оригиналните идеи и иновации в света на човешките ресурси и управлението на хора и екипи. Награда за най-еко офис в категория „Здраве и екология“ спечели инженеринговата компания Риск Инженеринг, научи Борса.bg от мястото на събитието.

 

 

Риск Инженеринг е иновативна компания с дългогодишен опит в сферата на енергетиката. Сградата на фирмата е осем етажна постройка с интересна форма и покрив, който е едновременно фотоволтаична централа. Тя е втората по големина от подобен тип в Европа.

 

„Нашата компания вярва в идеите, изпреварили времето си и в щастието на хората, които работят при нас. Офисът не е просто пространство, в което стоиш от 9 ч. до 17 ч., а специално място за проява на скрития потенциал на всеки човек“, споделя г-жа Нели Беширова, собственик и изпълнителен директор на компанията.

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Браншът In Brief

 • Финансиране от ОПОС за ПИП ще получат шест ВиК дружества

  Министерството на околната среда и водите и Министерството на регионалното развитие и благоустройството сключиха договор за подпомагане регионалното инвестиционно планиране в отрасъл ВиК на стойност 22.8 млн. лева по ОПОС.

 • В Македония се състоя регионална среща за качеството на въздуха

  Представители на правителствата на Северна Македония, Сърбия, Косово, Босна и Херцеговина проведоха регионална конференция за управление на качеството на въздуха на Западните Балкани. Срещата се състоя на 21 ноември в гр. Скопие.

 • Теси бе партньор на кампания за безопасно пътуване на децата

  Теси стана партньор на кампанията „С предпазен колан на задната седалка“, съобщиха за Борса.bg от българската компания. Инициативата е на Община Шумен и се проведе под патронажа на Президента на Република България, г-н Румен Радев.

 • България ще предостави честоти за 5G мрежа до средата на 2020 г.

  До средата на 2020 г. България ще стартира процедура по предоставяне на честотен ресурс, чрез който мобилните оператори да започнат изграждането на мобилните си 5G мрежи. Това стана ясно по време на първия по рода си форум за внедряването на 5G в страната.

 • Nibe Industrier става собственик на сръбския завод на Gorenje

  Шведският производител на бойлери Nibe Industrier става собственик на завода за домакински уреди на Gorenje в Сърбия. Сумата за сделката не е разкрита. Досега Gorenje присъстваше в Сърбия чрез дъщерното си дружество Gorenje Tiki.

 • Innovation Accelerator Bulgaria ще финансира стартъп компании

  Innovation Accelerator Bulgaria търси иновативни стартъп компании, които да подкрепи с инвестиция. Фирмите в начален етап на развитие ще бъдат финансирани със суми между 25 000 и 50 000 евро, а по-напредналите могат да получат от 50 000 до 1 млн. евро.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6