Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Един работен ден на Н. Човалинов от R&M България Производство 15.10.2020 г.

Целеустремен и осъзнал важни за бъдещия си кариерен път уроци – така излиза инж. Николай Човалинов от първото издание на Инженерната академия на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън (R&M България Производство). Днес той гостува в рубриката ни „Един работен ден на...“ като пълноправен член в екипа на компанията. Ключови за мотивацията му се оказват шансът да почерпи опит от специалистите на R&M, както и екипната работа, подкрепата и отзивчивостта, с които го посрещат там. Какво още сподели инж. Човалинов пред Инженер.bg, ще научите в следващите редове...

 

 

Как се казвате и каква длъжност заемате?

 

Здравейте! Казвам се Николай Човалинов и съм младши производствен инженер в Райхле и Де-Масари България Пръдакшън.

 

От колко време работите в компанията?

 

В компанията съм вече повече от година. Започнах като стажант в първата Инженерна академия на R&M България Производство.

 

Кои са основните задачи и дейности, които изпълнявате ежедневно?

 

Основните ми задачи са свързани с подпомагане на производствения процес и осигуряване правилното функциониране на производството.

 

Защо решихте да се включите?

 

Още в самото начало ми допадна идеята на програмата и смятам, че това е един много добър начин за развитие на младия инженер.

 

В края на Академията мога смело да кажа, че очакванията ми се оправдаха.

 

Как премина обучението Ви в R&M България Производство?

 

По време на обучението си преминах през пет отдела на компанията. Във всеки от тях работих по различен проект и успях да се запозная със спецификите на работа в отделите. Това изключително много помага и за настоящата ми работа, защото ми позволява да погледна работния процес от различни гледни точки.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК.

  

Източник на снимковия материал: Райхле и Де-Масари България Пръдакшън

Браншът In Brief

 • Mineco Limited открива нова мина в Сърбия

  Британската компания Mineco Limited планира да открие нова мина за олово и цинк на територията на община Рашка, Сърбия, след като придобие сръбската минна компания Vavrina Resources Ltd., научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • MET Group придоби вятърна централа в България

  Базираната в Швейцария енергийна компания MET Group придоби 100% от дяловете вятърен парк с мощност от 42 MW, разположен в близост до гр. Каварна, Североизточна България, след като на 12 октомври 2020 г. подписа договор с италианското дружество Enel Green Power.

 • Екипът на АК Магнит участва в две спортни събития с кауза

  На 17 октомври трима служители на АК Магнит бяха сред участниците в състезанието за планинско колоездене и бягане Байк и Рън за Чепън. На 18 октомври 2020 г. деветима представители на компанията показаха своите умения в бягането на Postbank Business Run.

 • Браншовите организации от сектор „Строителство“ проведоха среща

  Работна среща между браншовите организации в сектор „Строителство“ се проведе в сградата на Съюза на архитектите в България. На събитието бе дискутирано и създаването на консултативен съвет на организациите от сектор „Строителство“.

 • GDELS ще си сътрудничи с български компании

  General Dynamics European Land Systems е направила предложение към българското Министерство на отбраната за техническо решение, използвано и от други съюзници в НАТО, както и е отправила предложение за индустриално сътрудничество.

 • Екипът на АК Магнит отбеляза Световния ден на ценностите

  „Екипът на АК Магнит отбеляза Световния ден на ценностите, който тази година се проведе под надслов „Ценности в действие“. В рамките на кампанията нашите колеги отново се обърнаха към организационните и личностни ценности“, съобщиха за Борса.bg от компанията.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6