Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Един работен ден на Н. Човалинов от R&M България Производство 15.10.2020 г.

Целеустремен и осъзнал важни за бъдещия си кариерен път уроци – така излиза инж. Николай Човалинов от първото издание на Инженерната академия на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън (R&M България Производство). Днес той гостува в рубриката ни „Един работен ден на...“ като пълноправен член в екипа на компанията. Ключови за мотивацията му се оказват шансът да почерпи опит от специалистите на R&M, както и екипната работа, подкрепата и отзивчивостта, с които го посрещат там. Какво още сподели инж. Човалинов пред Инженер.bg, ще научите в следващите редове...

 

 

Как се казвате и каква длъжност заемате?

 

Здравейте! Казвам се Николай Човалинов и съм младши производствен инженер в Райхле и Де-Масари България Пръдакшън.

 

От колко време работите в компанията?

 

В компанията съм вече повече от година. Започнах като стажант в първата Инженерна академия на R&M България Производство.

 

Кои са основните задачи и дейности, които изпълнявате ежедневно?

 

Основните ми задачи са свързани с подпомагане на производствения процес и осигуряване правилното функциониране на производството.

 

Защо решихте да се включите?

 

Още в самото начало ми допадна идеята на програмата и смятам, че това е един много добър начин за развитие на младия инженер.

 

В края на Академията мога смело да кажа, че очакванията ми се оправдаха.

 

Как премина обучението Ви в R&M България Производство?

 

По време на обучението си преминах през пет отдела на компанията. Във всеки от тях работих по различен проект и успях да се запозная със спецификите на работа в отделите. Това изключително много помага и за настоящата ми работа, защото ми позволява да погледна работния процес от различни гледни точки.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК.

  

Източник на снимковия материал: Райхле и Де-Масари България Пръдакшън

Браншът In Brief

 • Не пропускайте предстоящия уебинар на ABB на 27 януари 2021 г.

  Интересувате ли се от това как да разпределяте оптимално енергията в своя бизнес? Ако Вашият оговор е „да“, то не пропускайте да вземете участие в предстоящия уебинар на ABB. Онлайн събитието ще се проведе на 27 януари 2021 г. от 10:00 и от 17:00 ч.

 • Метрополитен обяви търг за строежа на третата метролиния

  Метрополитен обяви търг за избор на изпълнител за изготвяне на работен проект, строителство, доставка на необходимото оборудване и въвеждане в експлоатация на участъка от третата метролиния в София от ул. „Шипка“ до бул. „Цариградско шосе“.

 • Събрия и Китай подписаха меморандум за сръбския жп транспорт

  Меморандумът признава сътрудничеството и поставя основите за потенциални поръчки на влакове с електрически двигатели и скорост на движение от 200 km/h за целите на пътническия трафик на бъдещата високоскоростна жп линия Белград Център – Нови Сад – Суботица.

 • 93 са кандидатурите за конкурса „Наградите на БАИТ“

  93 регистрации от личности, компании и институции бяха направени до края на срока за участие в 10-ото издание на конкурса „Наградите на БАИТ“, съобщиха за Борса.bg от Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ).

 • Restart Energy и американски фонд инвестират в зелена енергия

  Румънският енергиен доставчик Restart Energy и базираният в САЩ фонд Interlink Capital Strategies създадоха съвместно предприятие, с което ще генерират инвестиции в зелена енергия в Румъния и съседните страни в размер на 500 млн. щатски долара.

 • Северна Македония обяви проектите в сферата на ВЕИ през 2021 г.

  От новите инвестиции във ВЕИ възможно най-скоро може да се очаква изграждането на две фотоволтаични електроцентрали на мястото на старата мина в ТЕЦ „Осломей“. През 2021 г. ще бъде пусната в експлоатация и водноелектрическата централа „Чебрен“.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6