Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Един работен ден на Райна Върбанова от Сентилион 07.07.2020 г.

Днешният гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ завършва образованието си в сферата на хуманитарните науки, но съдбата я отвежда в света на високотехнологичното оригинално оборудванеСферата си на дейност тя възприема като неизчерпаем извор на вдъхновение. Мотивира я това, че е част от създаването на решения, подпомагащи качеството на живот на хора от различни възрасти и точки по света, а предизвикателствата превръща в урок и шанс да докаже себе си. Вижте още какво разказа пред Инженер.bg г-жа Райна Върбанова – специалист „Закупуване“ във фирма Сентилион.

 

Здравейте! Представете се пред читателите на Инженер.bg.

 

ЗдравейтеКазвам се Райна Върбанова и работя като специалист „Закупуване“ във фирма Сентилион.

 

Как бихте описали опита си в компанията до момента?

 

Вече над три и половина години съм част от екипа на Сентилион. Този период бе наситен с много събития и предизвикателства и успях да придобия разнообразни и специфични познания в сферата на дейност на компанията.

 

Разкажете ни какви са основните дейности, които изпълнявате ежедневно?

 

Ежедневните ми задължения са много и са разнообразни. Основната ми задача е свързана с обезпечаване на производството с нужните ресурси и осигуряване на навременна доставка на продуктите до клиентите.

 

За целта осъществяваме ежедневен преглед на заявките за закупуване. След като бъдат одобрени, те преминават в статус „Поръчки за закупуване“, които вече могат да бъдат изпратени към доставчиците ни. Целият процес е свързан с много комуникация, разрешаване на казуси и търсене нарешенияудовлетворяващи всички страни.

 

Какви са взаимоотношенията в екипа Ви?

 

Екипът ни е малък, но за сметка на това в него цари силен дух. За мен взаимоотношенията между колегите са изключително важни. Убедена съм, че успях да създам атмосфера, в която спокойно можем да обсъждаме казуси, да предлагаме идеи и смело да търсим решения, без да се страхуваме от грешки. Комуникацията помежду ни е отворена, приятелска и позитивна.

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК!

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Сентилион ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: личен архив Райна Върбанова, Сентилион

Браншът In Brief

 • Откриха пречиствателна станция в гр. Чирпан

  В рамките на проекта са изградени и довеждащи колектори до ПСОВ „Чирпан“ от канализационната мрежа, осигуряващи включване на приблизително 70% от населението към ПСОВ, както и довеждаща инфраструктура за пречиствателната станция.

 • Фирма Fourth разширява екипа си в България

  Технологичната компания Fourth обяви, че през 2021 г. ще продължи растежа си в България. Фирмата ще разкрие нови екипи и планира да наеме опитни софтуерни инженери и експерти по големи данни. Планира се разрастване с още един Scrum екип.

 • Пускат през септември движението в тунел „Железница“

  През септември т.г. ще бъде пуснато двупосочно движението в новия тунел „Железница“ на АМ „Струма“ и в целия участък от Благоевград до Симитли, съобщиха от пресцентъра на МС. Съоръжението е най-дългият пътен тунел, изграждан досега у нас.

 • Белград с планове за зелен град и устойчива енергия

  В сръбската столица Белград бяха представени Планове за действие за зелен град и устойчива енергия и климат. Кметът на града Зоран Радойчич подчерта, че и в двата документа са представени инвестиционни проекти на стойност от 5.2 млрд. евро за период от 10 г.

 • БАВ организира фотоконкурс, посветен на водата

  Българската асоциация по водите обявяви фотоконкурс на тема „Водата“. Артистичната надпревара стартира на 1 март 2021 г. и се организира в рамките на ежегодното събитие на БАВ „Седмица на водата“, 2021 г., което се провежда по случай Световния ден на водата.

 • Schneider Electric и Фондация „ДА“ подкрепят семейства в нужда

  Фабриката на Schneider Electric в Пловдив стана основен партньор на проект на фондация „ДА“. Той е финансиран от компанията и цели осигуряването на грижи за жертвите на домашно насилие и самотните майки в региона на Пловдив.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6