Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Един работен ден на Райна Върбанова от Сентилион 07.07.2020 г.

Днешният гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ завършва образованието си в сферата на хуманитарните науки, но съдбата я отвежда в света на високотехнологичното оригинално оборудванеСферата си на дейност тя възприема като неизчерпаем извор на вдъхновение. Мотивира я това, че е част от създаването на решения, подпомагащи качеството на живот на хора от различни възрасти и точки по света, а предизвикателствата превръща в урок и шанс да докаже себе си. Вижте още какво разказа пред Инженер.bg г-жа Райна Върбанова – специалист „Закупуване“ във фирма Сентилион.

 

Здравейте! Представете се пред читателите на Инженер.bg.

 

ЗдравейтеКазвам се Райна Върбанова и работя като специалист „Закупуване“ във фирма Сентилион.

 

Как бихте описали опита си в компанията до момента?

 

Вече над три и половина години съм част от екипа на Сентилион. Този период бе наситен с много събития и предизвикателства и успях да придобия разнообразни и специфични познания в сферата на дейност на компанията.

 

Разкажете ни какви са основните дейности, които изпълнявате ежедневно?

 

Ежедневните ми задължения са много и са разнообразни. Основната ми задача е свързана с обезпечаване на производството с нужните ресурси и осигуряване на навременна доставка на продуктите до клиентите.

 

За целта осъществяваме ежедневен преглед на заявките за закупуване. След като бъдат одобрени, те преминават в статус „Поръчки за закупуване“, които вече могат да бъдат изпратени към доставчиците ни. Целият процес е свързан с много комуникация, разрешаване на казуси и търсене нарешенияудовлетворяващи всички страни.

 

Какви са взаимоотношенията в екипа Ви?

 

Екипът ни е малък, но за сметка на това в него цари силен дух. За мен взаимоотношенията между колегите са изключително важни. Убедена съм, че успях да създам атмосфера, в която спокойно можем да обсъждаме казуси, да предлагаме идеи и смело да търсим решения, без да се страхуваме от грешки. Комуникацията помежду ни е отворена, приятелска и позитивна.

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК!

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Сентилион ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: личен архив Райна Върбанова, Сентилион

Браншът In Brief

 • ЧЕЗ ЕСКО изгражда фотоволтаична централа за Аурубис България

  ЧЕЗ ЕСКО България и фирма Аурубис България сключиха договор за изграждането на фотоволтаична централа с мощност от 10 MWh за собствено потребление. Централата ще бъде монтирана на площадка в медодобивния завод на Аурубис България в Средногорието.

 • Северна Македония с мащабен проект за пътни ремонти

  Министерството на транспорта и комуникациите на Северна Македония обяви търг за строителството и рехабилитацията на местни улици и пътища в 17 общини. Това е първата част от проекта, в която са включени 28 улици с обща дължина от 23.6 km.

 • Строят нови съоръжения в община Инджия, Сърбия

  Предстои изграждането на няколко нови съоръжения в Община Инджия, Сърбия. През последните три години са сключени споразумения с 11 компании, закупили площи в индустриалната зона, част от които вече стартираха своята дейност.

 • Дънди Прешъс Металс с рекордни добиви на злато

  Дънди Прешъс Металс отчете високи резултати през второто тримесечие на 2020 г. Производството на злато възлиза на 81 365 унции в концентрат. От двата рудника „Челопеч“ и „Ада тепе“ са добити общо близо 800 хил. тона руда, което е 55% растеж на годишна база.

 • Румънски стартъп е победител в CEE Startup Challenge

  Румънският доставчик на софтуер за енергийната и газовата индустрия Ringhel стана победител в петото издание на състезанието CEE Startup Challenge, организирано от международната платформа Vestbee.com, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Vivacom стана част от United Group

  Българският телекомуникационен оператор Vivacom стана част от водещата телекомуникационна и медийна компания United Group. Сделката бе финализирана на 31 юли 2020 г., след като през април т.г. получи одобрение от Европейската комисия.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6