Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Един работен ден на Петър Телчаров от Либхер-Транспортейшън 04.10.2019 г.

Как да ръководиш хора, така че работата да тече по възможно най-добрия начин? Как да създадеш обстановка на колегиалност и доверие? Днес в рубриката на Инженер.bg Един работен ден на...“ на гости е Петър Телчаров – програмист на машини с ЦПУ, който ръководи екип от 20 човека в Либхер-Транспортейшън Системс Марица. Вижте какво ни разказа той за динамичното ежедневие в производствените звена на компанията.

 

 

Здравейте! Бихте ли се представили на читателите на Инженер.bg?

 

Здравейте! Казвам се Петър Телчаров. Преди 11 години започнах работа в Либхер-Транспортейшън Системс Марица като механик. Към момента съм ръководител на производствена група.

 

Какво е образованието Ви?

 

Средно специално – технолог-програмист на машини с ЦПУ.

 

Как започва Вашият работен ден?

 

На монтажната линия. Там разговарям с екипа, който ръководя. Първо се виждам с всеки поотделно, за да знам как се чувства и дали е в добра кондиция. След това заедно обсъждаме какво се е случило от началото на смяната и разпределям предстоящите им задачи. Ако има някакъв проблем, анализираме причините и преценяваме как можем да реагираме.

 

Кои са основните задачи и дейности, които изпълнявате ежедневно?

 

Основната ми задача е да осигуря безпроблемно протичане на производствения процес. А това включва: материална обезпеченост – всичко, което е налично, да се използва по предназначение, а което не е – да се поръча; организиране на човешкия капацитет и един от най-важните аспекти – безопасност на работа.

 

В ежедневието ми се налага да работя с Excel и други информационни програми, да изписвам продукция, да отчитам дейностите за деня, да поръчвам материали и мн.др.

 

С какво тези дейности са важни за фирмата?

 

Ако аз съм си свършил правилно работата, моят екип ще е изпълнил плана си, поставен спрямо фирмени цели. Така аз и моитe хора допринасяме за цялостния успешен процес в компанията.

 

За колко човека отговаряте към момента? Разкажете ни повече за тях.

 

Към момента ръководя около 20 човека. И мога смело да кажа, че хората ми се сработват идеално. Ако възникнат някакви междуличностни конфликти, ги решаваме на момента. Естеството на нашата дейност е такова, че всеки зависи от работата на другия и е недопустимо да има напрежение и неразбирателства.

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Либхер-Транспортейшън Системс Марица , както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Браншът In Brief

 • Финансиране от ОПОС за ПИП ще получат шест ВиК дружества

  Министерството на околната среда и водите и Министерството на регионалното развитие и благоустройството сключиха договор за подпомагане регионалното инвестиционно планиране в отрасъл ВиК на стойност 22.8 млн. лева по ОПОС.

 • В Македония се състоя регионална среща за качеството на въздуха

  Представители на правителствата на Северна Македония, Сърбия, Косово, Босна и Херцеговина проведоха регионална конференция за управление на качеството на въздуха на Западните Балкани. Срещата се състоя на 21 ноември в гр. Скопие.

 • Теси бе партньор на кампания за безопасно пътуване на децата

  Теси стана партньор на кампанията „С предпазен колан на задната седалка“, съобщиха за Борса.bg от българската компания. Инициативата е на Община Шумен и се проведе под патронажа на Президента на Република България, г-н Румен Радев.

 • България ще предостави честоти за 5G мрежа до средата на 2020 г.

  До средата на 2020 г. България ще стартира процедура по предоставяне на честотен ресурс, чрез който мобилните оператори да започнат изграждането на мобилните си 5G мрежи. Това стана ясно по време на първия по рода си форум за внедряването на 5G в страната.

 • Nibe Industrier става собственик на сръбския завод на Gorenje

  Шведският производител на бойлери Nibe Industrier става собственик на завода за домакински уреди на Gorenje в Сърбия. Сумата за сделката не е разкрита. Досега Gorenje присъстваше в Сърбия чрез дъщерното си дружество Gorenje Tiki.

 • Innovation Accelerator Bulgaria ще финансира стартъп компании

  Innovation Accelerator Bulgaria търси иновативни стартъп компании, които да подкрепи с инвестиция. Фирмите в начален етап на развитие ще бъдат финансирани със суми между 25 000 и 50 000 евро, а по-напредналите могат да получат от 50 000 до 1 млн. евро.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6