Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Един работен ден на Моника Пейчева от АК Магнит 29.04.2021 г.

Срещите ни с млади и мотивирани хора, избрали реализация в производствена среда, провокират в редакцията ни искрена възхита и усмивка. Повод за това ни дава и новият гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ – Моника Пейчева, която вече повече от 4 години работи като машинен оператор във водещата производствена компания АК Магнит. Вижте какво сподели тя пред екипа ни в следващите редове...

 

 

Здравейте! Представете се за читателите на Инженер.bg.

 

Здравейте, казвам се Моника Кирова Пейчева и работя като машинен оператор в АК Магнит. Постъпих на работа в компанията през януари 2017 г. и времето оттогава до днес мина неусетно.

 

Как попаднахте в АК Магнит?

 

Попаднах в компанията съвсем случайно, когато си търсех работа. Радвам се, че ми се случи това, защото наистина харесвам работата и колегите си.

 

Кои са основните задачи и дейности, които изпълнявате ежедневно, и защо те са важни за компанията?

 

Задачите ми обхващат навиването на различни бобини и тороиди, в зависимост от зададената поръчка. Работата ми е важна за компанията поради факта, че трябва да доставяме навреме качествено изработени продукти. Именно качеството е ключов фактор както за АК Магнит, така и за мен, и моите колеги.

 

Защо харесвате работата си и длъжността, която заемате?

 

Харесвам работата си, защото е разнообразна. Всеки ден научавам нещо ново, като по този начин успявам да развивам различни умения. Вратите на АК Магнит, както и сърцата на работещите тук, са отворени за всеки.

 

AQ Group е една от най-бързо развиващите се компании в международен план. Щастлива съм да работя на такова място, създаващо истински, реален продукт с добавена стойност. Нашите изделия намират приложение в самолетостроенето, електроника, произвеждаме трансформатори за високоскоростните влакове, метра. Зная, че когато аз или моите приятели пътуваме по света и се качим в TGV или метрото в Барселона, Grand Paris Express, или BART в Калифорния и много други, тези компоненти са произведени при нас.

 

Целия материал можете да прочете в Инженер.bg ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в АК Магнит АД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Моника Пейчева – личен архив, freepik.com

 

Браншът In Brief

 • СуперХостинг.БГ придоби активите на ICN.BG

  От 8 юни 2021 СуперХостинг.БГ пое цялостното обслужване на клиентите на българската хостинг компания ICN.BG, съобщиха от СуперХостинг.БГ, която придоби активите на дружеството. Финализирано е и административното прехвърляне на всички услуги на ICN.bg.

 • IMI България с бронзово отличие в благотворително щафетно бягане

  Отборът зае престижното пето място измежду 60 отбора от фирми от различни сфери на дейност. Класирането бе по място и общо време на отбора. При смесените отбори служителите на IMI България се класираха трети и спечелиха бронзови медали.

 • Излезе първото у нас ръководство за зелени и паркинг-покриви

  Зеленината върху сградите има положителен санитарно-хигиенен ефект. Покривното озеленяване намалява така наречените градски топлинни острови в големите населени места – зони с екстремно висока температура на въздуха през лятото.

 • Сърбия подготвя Национална архитектурна стратегия

  Министерството на строителството, транспорта и инфраструктурата на Сърбия проведе семинар за подготовката на Националната архитектурна стратегия на страната, на който се разгледаха ключовите проблеми в архитектурната политика и техните причини.

 • Екипът на АК Магнит взе участие в Postbank Business Run 2021

  Представителите на АК Магнит се класираха на 46-о място от всички 226 отбора, а изпълнителният директор на компанията, г-н Иван Стратиев, спечели второ място в надпреварата за изпълнителни директори CEO Dash.

 • Уебинар Smart cities beyond the BRIDGE ще се проведе на 18 юни

  На 18 юни 2021 г. фондация „Клъстер информационни и комуникационни технологии“ и Клъстер за дигитална трансформация и иновации организират виртуалното събитие Smart cities beyond the BRIDGE. Събитието ще се проведе от от 11:00 ч. в ZOOM.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6