Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Един работен ден на инж. Петя Симеонова от БКК 95 11.06.2020 г.

Работата в сферата на машиностроенето е истинско вдъхновение за инж. Петя Симеонова, инспектор „Качество и контрол“ в БКК 95. Усеща професионалния път, който е избрала като призвание и това продължава да подхранва блясъка в очите ѝ, а тя не спира да мечтае за следващите стъпки в развитието си. Повече за работния ден и привързаността ѝ към инженерната професия, ще научите от самата нея в качеството ѝ на гост в рубриката ни „Един работен ден на...“.

 

Здравейте! Представете се за читателите на Инженер.bg.

 

Здравейте! Казвам се Петя Симеонова и съм инспектор „Качество и контрол“ в БКК 95. Работя в компанията от юли 2019 г.

 

Какво е Вашето образование?

 

Завърших магистратура „Машинно инженерство" в Технически университет – Габрово.

 

Как преминава Вашият работен ден?

 

Всеки ден при нас е различен, динамиката през цялото време е голяма. Заедно с колегите ми осъществяваме оперативен, междинен и краен контрол, като сме отговорни за приемането на материали. Следим целия процес на производство и разрешаваме възникнали проблеми. В края на работния ден повторно правим проверка. Също така моя задача е да регистрирам готовите изделия в базата данни, както и да изготвям отчети.

 

Какво харесвате в своята работа и в длъжността, която заемате?

 

Дейността в сферата на машиностроенето е много вълнуваща за мен. Харесва ми естеството на работа тук – всичко, свързано с интериора на дома, както и световния бранд, за който работим, намирам го за интригуващо. Бих искала да цитирам един от нашите собственици, който казва, че ние в БКК 95, не се сравняваме с конкуренцията ни в България, а с тази в Европа, като се стремим да достигнем и дори да надхвърлим нейното качество.

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК!

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в БКК 95 ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg 

Браншът In Brief

 • ЧЕЗ ЕСКО изгражда фотоволтаична централа за Аурубис България

  ЧЕЗ ЕСКО България и фирма Аурубис България сключиха договор за изграждането на фотоволтаична централа с мощност от 10 MWh за собствено потребление. Централата ще бъде монтирана на площадка в медодобивния завод на Аурубис България в Средногорието.

 • Северна Македония с мащабен проект за пътни ремонти

  Министерството на транспорта и комуникациите на Северна Македония обяви търг за строителството и рехабилитацията на местни улици и пътища в 17 общини. Това е първата част от проекта, в която са включени 28 улици с обща дължина от 23.6 km.

 • Строят нови съоръжения в община Инджия, Сърбия

  Предстои изграждането на няколко нови съоръжения в Община Инджия, Сърбия. През последните три години са сключени споразумения с 11 компании, закупили площи в индустриалната зона, част от които вече стартираха своята дейност.

 • Дънди Прешъс Металс с рекордни добиви на злато

  Дънди Прешъс Металс отчете високи резултати през второто тримесечие на 2020 г. Производството на злато възлиза на 81 365 унции в концентрат. От двата рудника „Челопеч“ и „Ада тепе“ са добити общо близо 800 хил. тона руда, което е 55% растеж на годишна база.

 • Румънски стартъп е победител в CEE Startup Challenge

  Румънският доставчик на софтуер за енергийната и газовата индустрия Ringhel стана победител в петото издание на състезанието CEE Startup Challenge, организирано от международната платформа Vestbee.com, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Vivacom стана част от United Group

  Българският телекомуникационен оператор Vivacom стана част от водещата телекомуникационна и медийна компания United Group. Сделката бе финализирана на 31 юли 2020 г., след като през април т.г. получи одобрение от Европейската комисия.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6