Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Един работен ден на инж. Петя Симеонова от БКК 95 11.06.2020 г.

Работата в сферата на машиностроенето е истинско вдъхновение за инж. Петя Симеонова, инспектор „Качество и контрол“ в БКК 95. Усеща професионалния път, който е избрала като призвание и това продължава да подхранва блясъка в очите ѝ, а тя не спира да мечтае за следващите стъпки в развитието си. Повече за работния ден и привързаността ѝ към инженерната професия, ще научите от самата нея в качеството ѝ на гост в рубриката ни „Един работен ден на...“.

 

Здравейте! Представете се за читателите на Инженер.bg.

 

Здравейте! Казвам се Петя Симеонова и съм инспектор „Качество и контрол“ в БКК 95. Работя в компанията от юли 2019 г.

 

Какво е Вашето образование?

 

Завърших магистратура „Машинно инженерство" в Технически университет – Габрово.

 

Как преминава Вашият работен ден?

 

Всеки ден при нас е различен, динамиката през цялото време е голяма. Заедно с колегите ми осъществяваме оперативен, междинен и краен контрол, като сме отговорни за приемането на материали. Следим целия процес на производство и разрешаваме възникнали проблеми. В края на работния ден повторно правим проверка. Също така моя задача е да регистрирам готовите изделия в базата данни, както и да изготвям отчети.

 

Какво харесвате в своята работа и в длъжността, която заемате?

 

Дейността в сферата на машиностроенето е много вълнуваща за мен. Харесва ми естеството на работа тук – всичко, свързано с интериора на дома, както и световния бранд, за който работим, намирам го за интригуващо. Бих искала да цитирам един от нашите собственици, който казва, че ние в БКК 95, не се сравняваме с конкуренцията ни в България, а с тази в Европа, като се стремим да достигнем и дори да надхвърлим нейното качество.

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК!

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в БКК 95 ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg 

Браншът In Brief

 • Откриха пречиствателна станция в гр. Чирпан

  В рамките на проекта са изградени и довеждащи колектори до ПСОВ „Чирпан“ от канализационната мрежа, осигуряващи включване на приблизително 70% от населението към ПСОВ, както и довеждаща инфраструктура за пречиствателната станция.

 • Фирма Fourth разширява екипа си в България

  Технологичната компания Fourth обяви, че през 2021 г. ще продължи растежа си в България. Фирмата ще разкрие нови екипи и планира да наеме опитни софтуерни инженери и експерти по големи данни. Планира се разрастване с още един Scrum екип.

 • Пускат през септември движението в тунел „Железница“

  През септември т.г. ще бъде пуснато двупосочно движението в новия тунел „Железница“ на АМ „Струма“ и в целия участък от Благоевград до Симитли, съобщиха от пресцентъра на МС. Съоръжението е най-дългият пътен тунел, изграждан досега у нас.

 • Белград с планове за зелен град и устойчива енергия

  В сръбската столица Белград бяха представени Планове за действие за зелен град и устойчива енергия и климат. Кметът на града Зоран Радойчич подчерта, че и в двата документа са представени инвестиционни проекти на стойност от 5.2 млрд. евро за период от 10 г.

 • БАВ организира фотоконкурс, посветен на водата

  Българската асоциация по водите обявяви фотоконкурс на тема „Водата“. Артистичната надпревара стартира на 1 март 2021 г. и се организира в рамките на ежегодното събитие на БАВ „Седмица на водата“, 2021 г., което се провежда по случай Световния ден на водата.

 • Schneider Electric и Фондация „ДА“ подкрепят семейства в нужда

  Фабриката на Schneider Electric в Пловдив стана основен партньор на проект на фондация „ДА“. Той е финансиран от компанията и цели осигуряването на грижи за жертвите на домашно насилие и самотните майки в региона на Пловдив.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6