Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Един работен ден на инж. Петя Колева от АК Магнит 16.09.2020 г.

Какво е необходимо за успешния професионален път на един млад специалист? Отговор потърсихме от една млада и усмихната дама, чието кариерно израстване преминава в утвърдената производствена компания АК Магнит. Днес, 7 години по-късно, работата по иновативни решения и съвместната дейност с екипа, за нея продължава да бъде източник на вдъхновение. Вижте какво още сподели днешният гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ – Петя Колева, инженер „Производство“ в АК Магнит.

 

Здравейте! Бихте ли се представили пред читателите на Инженер.bg?

 

Казвам се Петя Колева и съм инженер „Производство“ в АК Магнит. Работя в компанията от 7 години.

 

Разкажете ни за професионалния Ви опит в АК Магнит и основните дейности, които изпълнявате понастоящем?

 

Основно се занимавам с проектиране и проследяване производството на изделия. Първоначално проектирах шаблони, използвани в производствения процеса днес вече отговарям за всяка стъпка – от създаването на модел на прототип до серийно производство на продуктитеРаботата ми включва още изготвяне на документация и разходни норми на изделията. Грижа се и за успешното и безпроблемно изпращане на продуктите към нашите клиенти.

 

Кой е най-важният урок, който научихте по пътя на професионалното си развитие?

 

Най-ценното, което научих, е че човек няма как да знае всичко, но винаги има възможност да се научи.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в АК Магнит АД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материал: АК Магнит

Браншът In Brief

 • България Ер Меинтенанс разширява базата на Луфтханза

  България Ер Меинтенанс планира да инвестира 27 млн. лв. в разширяване капацитета на съществуващата база за обслужване и ремонт на самолети, оперирана от Луфтханза Техник София, както и обособяването на Част 145 Организация за техническо обслужване.

 • БТЛ Индъстрийз инвестира във фабрика в гр. Пловдив

  БТЛ Индъстрийз изпълнява сертифициран инвестиционен проект за изграждане на фабрика за производство на електронна медицинска апаратура в гр. Пловдив. Проектът предвижда инвестиции в размер на 10.5 млн. лв. и разкриване на 80 работни позиции.

 • Nidec Corporation планира изграждането на фабрика в Сърбия

  Японската компания Nidec Corporation планира изграждането на база за производство на малки електродвигатели в индустриалната зона в близост до рафинерията в гр. Нови Сад, Сърбия. Ще бъдат разкрити и няколко хиляди работни места.

 • Северна Македония се изкачва в Глобалния иновационен индекс

  Северна Македония зае 57 място в класацията на Глобалния иновационен индекс за 2020 година. Страната се е изкачила с две позиции спрямо предходната и с 27 в сравнение с 2018 г. По отношение на инвестициите от местните институции, страната се изкачва с 6 позиции.

 • Представиха първия мапинг на българската индустрия

  Министерството на икономиката, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Българската работодателска асоциация Иновативни технологии (БРАИТ) представиха първия мапинг на българската индустрия.

 • ABB с уебинар за умното управление на електроенергията

  Днес, 23 септември 2020 г., от 17:00 до 18:00 ч. ABB организира безплатен уебинар, насочен към дигитализацията в управлението на електрическата енергия. Уебинарът ще се проведе на английски език, а водещи ще бъдат трима специалисти от ABB.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6