Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Един работен ден на инж. Маргарита Николова от БКК 95 19.12.2019 г.

Какви са предимствата да си дама в един предимно мъжки свят – този на инженерите? Как уменията, старанието и концентрацията на жената-инженер ѝ помагат да се справя успешно както с работата, така и с грижата за семейството? Инж. Маргарита Николова, част от екипа на БКК 95 ООД, застана пред Инженер.bg, за да даде отговор на тези и много други въпроси и да разкаже какви са целите и мечтите ѝ в професионален план, както и как успява да ги постигне? За да разберете какво още сподели тя с нас, прочетете следващите родове.

 

 

Здравейте! Бихте ли се представили пред читателите на Инженер.bg?

 

Разбира се! Казвам се Маргарита Николова и работя в БКК 95 като инспектор „Качество на опаковката“. Извършвам входящ контрол на неметални изделия и краен контрол на готовата продукция. 

 

Какво е образованието Ви?

 

Завършила съм висшето си образование в Технически университет – Габрово, специалност „Автоматика и информационна техника“.

 

Как започва Вашият работен ден?

 

Работният ми ден стартира с работа на компютър, тъй като в нашия отдел използваме хартиени документи, които трябва да се дигитализират. След това обхождам отделните участъци, където извършвам същинския контрол на произведените изделия, както и на входящите материали.

 

Защо харесвате работата си и длъжността, която заемате?

 

Работата ми е много динамична. Няма два еднакви дни и се работи в колектив, което на мен ми харесва. Хората в компанията са взаимосвързани и винаги можеш да разчиташ на колегите си, които са готови да помогнат с всичко и да ми дадат ценни съвети.

 

Какви са трудностите и предизвикателствата в дейността Ви?

 

Едно от най-трудните и предизвикателни неща е да погледнеш обективно върху собствената си работа. Човек трябва да е достатъчно критичен към действията си и да знае, че винаги има няколко начина да извършиш определена задача, но това, към което трябва да се стремим е безкомпромисно качество и отлични резултати.

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК!

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Стам Лтд ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg 

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6