Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Един работен ден на инж. Маргарита Николова от БКК 95 19.12.2019 г.

Какви са предимствата да си дама в един предимно мъжки свят – този на инженерите? Как уменията, старанието и концентрацията на жената-инженер ѝ помагат да се справя успешно както с работата, така и с грижата за семейството? Инж. Маргарита Николова, част от екипа на БКК 95 ООД, застана пред Инженер.bg, за да даде отговор на тези и много други въпроси и да разкаже какви са целите и мечтите ѝ в професионален план, както и как успява да ги постигне? За да разберете какво още сподели тя с нас, прочетете следващите родове.

 

 

Здравейте! Бихте ли се представили пред читателите на Инженер.bg?

 

Разбира се! Казвам се Маргарита Николова и работя в БКК 95 като инспектор „Качество на опаковката“. Извършвам входящ контрол на неметални изделия и краен контрол на готовата продукция. 

 

Какво е образованието Ви?

 

Завършила съм висшето си образование в Технически университет – Габрово, специалност „Автоматика и информационна техника“.

 

Как започва Вашият работен ден?

 

Работният ми ден стартира с работа на компютър, тъй като в нашия отдел използваме хартиени документи, които трябва да се дигитализират. След това обхождам отделните участъци, където извършвам същинския контрол на произведените изделия, както и на входящите материали.

 

Защо харесвате работата си и длъжността, която заемате?

 

Работата ми е много динамична. Няма два еднакви дни и се работи в колектив, което на мен ми харесва. Хората в компанията са взаимосвързани и винаги можеш да разчиташ на колегите си, които са готови да помогнат с всичко и да ми дадат ценни съвети.

 

Какви са трудностите и предизвикателствата в дейността Ви?

 

Едно от най-трудните и предизвикателни неща е да погледнеш обективно върху собствената си работа. Човек трябва да е достатъчно критичен към действията си и да знае, че винаги има няколко начина да извършиш определена задача, но това, към което трябва да се стремим е безкомпромисно качество и отлични резултати.

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК!

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в БКК 95 ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg 

Браншът In Brief

 • БДЖ подписа договор на стойност 55.5 млн. лева със Siemens

  Български държавни железници (БДЖ) и Siemens сключиха договор за доставката на 10 нови електрически локомотива на стойност 55.5 млн. лева без ДДС. Това е първата сериозна инвестиция в подновяване на тяговия подвижен състав на компанията от 15 години насам.

 • Jadar Resources откри ценни находища на литий и бор в Сърбия

  Австралийската компания Jadar Resources откри потенциални находища с литий и бор на територията на община Рековац, Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Ценните метали са незаменими при производството на батерии и електрически превозни средства.

 • Българска фирма с умна камера, измерваща телесна температура

  Българската IoT фирма Алтерко Роботикс представи умна камера за дистанционно измерване на телесна температура само за 0.5 s, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Иновацията, наречена MyKi Tcam, се отличава също с точност на работа от +/- 0.3 °C.

 • Русенска фирма инвестира 5.3 млн. лева в преработвателен завод

  Русенската компания Агрола Екоинвест ще инвестира 5.3 млн. лева в завод за преработване на плодове в с. Новград, община Ценово. Предприятието ще разполага с обща площ от 3850 кв.м и ще бъде финансирано по Програмата за развитие на селските райони.

 • Македонската компания TeachHoot с онлайн платформа за обучение

  TeachHoot е една от компаниите, започнали образователната революция на онлайн частните уроци в Северна Македония. Фирмата разработва платформа за изцяло онлайн обучение, помагаща на учениците да намерят най-подходящия учител за тях.

 • Румънската компания Romgaz планира 3.2 млрд. евро инвестиции

  Компанията Romgaz планира да инвестира 3.2 млрд. евро до 2025 г. Сумата ще бъде вложена както в офшорни проекти, така и за производство на природен газ на суша, включително сондажни работи, изграждане на кладенци и наземни технологични инсталации.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6